Ryhdy toimittajaksi -Tee juttu

Koska Kantasuomalainen ei tuota koskaan mitään sisältöä itse. On ihmisten tuotettava sisältöä kantasuomalaiselle. Ryhdy toimittajaksi -Tee juttu ja lähetä se meille alla olevalla lomakkeella. Julkaisemme jutun ilman tarkastusta. Mikä tahansa juttu kelpaa. Nyt jokaisella on mahdollisuus ryhtyä toimittajaksi ja levittää tietoa muille itselle tärkeistä aiheista tai paljastuksista. Voit lähettää jutun alla olevalla lomakkeella.

kantasuomalainen.net@protonmail.com

kantasuomalainen.net@pm.me

Kantasuomalainen tarjoaa parhaan mahdollisen suojan kirjoittajille. Lähetetty juttu ja kaikki tiedot lähettäjästä tuhotaan sähköpostista lähdesuojan varmistamiseksi välittömästi, kun se on kopioitu julkaistavaksi. Mitään tietoja ei talleteta kirjoittajista, joten kirjoittajia on mahdoton selvittää jälkikäteen. Jutut julkaistaan lähetys järjestyksessä 1-3 päivässä ja muut ovat julkaisujonossa.

Jokainen jutun kirjoittaja on itse vastuussa kirjoittamistaan jutuista. HTML koodi jutut voidaan myös lähettää html koodi muodossa. Jutut julkaistaan oletuksena anonyymisti ellei jutun tekijä laita jutun loppuun nimeä tai nimimerkkiä. Juttu voi olla myös lainattu, kunhan lähde mainitaan ja lähteeksi riittää pelkkä linkki. Nimi ja sähköposti voivat olla keksittyjä. Jos haluat juttuusi kuvia ja videoita käytä youtubea tai muuta vastaavaa ja netin ilmaisia image hosting palveluita.

Jokainen vastaa itse kirjoittamansa jutun laillisuudesta ja tietojen oikeellisuudesta. Kantasuomalainen ei ota mitään vastuuta jutuista. Jutut julkaistaan suoraan ilman tarkastusta. Mikäli haluat päivittää juttuasi myöhemmin voit lähettää päivitetyn jutun uudelleen ja vanha juttu poistetaan ja päivitetty juttu julkaistaan. Muista kirjoittaa päivitys jutun otsikkoon. Kaikki linkit mieluiten omalla yksittäiselle riville erikseen. Jos haluat olla täysin anonyymi voit käyttää tor browseria ennen kuin lähetät juttusi www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en