Info

Kommenteissa ei sähköpostia ei tarvitse ilmoittaa. Nimimerkiksi käy mikä vain. Tor Browserilla 100% anonyymit kommentit.

www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Kommentit julkaistaan ilman tarkastamista sellaisenaan, jokainen kirjoittaja on itse vastuussa kommenttiensa laillisuudessa. Kantasuomalainen ei ota mitään vastuuta kommenteista, eikä niiden laillisuudesta.

Kantasuomalainen on uusi ja erilainen vaihtoehtomedia se ei tuota mitään sisältöä itse vaan julkaisee ihmisten juttuja, joita he lähettävät ryhdy toimittajaksi kautta. Ei päätoimittajaa ei julkaisuvastaavaa. Kaikki jutut julkaistaan ilman tarkastamista ja juttujen kirjoittajat ovat itse vastuussa kirjoittamistaan jutuista. Kantasuomalaisen ylläpito toimii ja asuu pysyvästi EU:n ulkopuolisessa maassa, joten emme toimi Suomen lakien mukaan. Ylläpitäjillä ei ole Suomen kansalaisuutta, eivätkä he asu Suomessa vaan EU:n ulkopuolisessa maassa. Kansainvälisten lakien mukaan ylläpitäjiä koskevat vain sen maan lait, jossa ylläpitäjät asuvat fyysisesti. Kirjoittajien ja kommentoijien ip-osoitteita ja muita tietoja ei luovuteta Suomen poliisille ilman 3 eri maan, joista 2 ei ole EU maa oikeuden päätöstä. Kirjoittajien tietoja ei voida luovuttaa, koska niitä tietoja ei säilytetä eli niitä ei ole. 

 Suurin osa juttujen kirjoittajista ja kommentoijista käyttää tor browseria, keksittyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita, jolloin ip-osoitetta ei pysty mitenkään kukaan selvittämään. Myös ylläpitäjät käyttävät aina tor browseria 24/7/365, kun ei tarvitse torbrowser niin aina brave browser brave.com/ ja aina vain linux käyttöjärjestelmiä laptop, desktop ja ubuntu touch aina puhelimessa ja tabletissa devices.ubuntu-touch.io/. Torbrowser selain www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Kantasuomalainen ei ota mitään vastuuta julkaistuista jutuista ja kommenteista, joita ihmiset lähettävät julkaistavaksi. Jokaisen jutun kirjoittaja vastaa itse sen laillisuudesta. Kaikki jutut julkaistaan ilman tarkastamista ja kaikki jutut ovat muiden, kuin kantasuomalaisen tekemät. Juttuja voidaan poistaa vain oikeuden päätöksellä. Yhteydenotot sekä oikeudenpäätökset sähköisinä tiedostoina tulee toimittaa sähköpostilla

13 Comments

 1. Kiitos, tämä on hyvä media. En tiennyt, että valtamedia vaikenee Suomesta. Tärkeää, että siihen puututte.

 2. Olemme eläkeläispariskunta ja elämme pienimmillä kansaneläkkeillä rahat eivät riitä lääkkeisiin, koska on pakko syödä, jotta voi elää. Sosiaalitoimisto ei anna meille rahaa. Ilman teidän vinkkejänne olisimme jo kuolleet. Erityisesti ulkomaisen ruuan ostamisen vinkit pelastivat meidät mediasuomi.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/
  Samoin ulkomailta ostamisen vinkit.
  mediasuomi.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

  Lääkkeet voi ostaa kuka tahansa suomalainen eurooppalaisella reseptilla mistä tahansa EU maasta vaikka netin kautta. Tarvitsee vain hakea lääkäriltä kirjallisena eurooppalainen resepti ja lähettää se siihen paikkaan josta netistä tilaa. Englannissa lääkkeet ovat 10-30 kertaa Suomea halvemmat. mediasuomi.wordpress.com/2015/06/10/laakkeiden-tilaaminen-eusta-on-laillista-95-halvemmalla-kuin-suomessa/

  Nykyään käymme kerran viikossa virossa ja ostamme sieltä kaiken mitä tarvitsemme 75% halvemmalla kuin Suomesta. Ostamme siis ruuat, reseptilääkkeet, autonhuollot, katsastukset, vakuutukset, auton ja kaikki muutkin virosta. Suomesta emme osta enää ikinä mitään.

  Sunnittelemme muuttoa portugaliin, koska siellä on vielä halvempaa eikä eläkkeistä peritä yhtään veroja, eikä Suomi voi periä veroja jos asuu portugalissa, vaikka tulot kuten eläketulo tulisi Suomesta. Eläkkeet maksetaan Suomesta suomalaisille asuivatpa he missä maassa tahansa. Suosittelemme jokaiselle pienituoloiselle ja köyhälle ostamaan kaiken ulkomaista. Mikäli mahdollista muuttamaan viroon tai portugaliin tai espanjaan. Siellä kaikki hinnat ovat 75%-200% halvempia kuin Suomessa.

 3. meidän perhe keskitti kaikki ostokset lidliin ja säästöä tuli vuodessa tuhansia euroja verrattuna kaikkiin muihin ruokakauppoihin. K/S-ryhmän kaikki kaupat helwetin kalliita!

 4. itse siirsin yritykseni viroon ja irtisanoin kaikki suomalaiset työntekijät ja tilalle palkkasin virolaiset työntekijät jotka maksavat kaikkine kuluineen 4 kertaa vähemmän ja muutin itse viroon vaimoni kans. Yrityksemme tuotto kasvoi 6 kertaiseksi. Suomen verottaja, verotus, byrokratia tappaa yritykset ja yrittämisessä ei ole Suomessa yhtään mitään järkeä!

 5. Suuret kiitokset teille kaikesta. Olette pelastaneet useita pienituloisia ihmisiä monin eri tavoin. Olette paljastaneet kaikkien puolueiden kaikki valheet, olette paljastaneet, että valtamedia palvelee kokoomusta ja salaa, pimittää ja ei kerro totuutta asioista. Olen yksinhuoltaja äiti ja minulla on kolme ihanaa lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni järkevä ihminen pistää kaikki teidän linkit ja sivustonne jakoon somessa. Virossa ja ulkomaalaisissa nettikaupoissa ruoka, lastentarvikkeet ja kaikki mitä kuka tahansa tarvitsee moninkertaisesta edullisemmin, kuin Suomesta saa. Työttömien ja pienituloisten yhteensä yli 3 miljoonan suomalaisen ei kannata ostaa Suomesta yhtään mitään ikinä vaan ostaa kaikki virosta, netistä, lidlistä, ulkomailta. Minäkään en osta Suomesta ikinä enään yhtään mitään! Tämä linkki säästää kaikilta Suomalaisilta useita tuhansia euroja rahaa vuodessa pistäkää someen jakoon mediasuomi.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

 6. Omat ja monen tuttuni silmät avautuivat kun luimme faktat Suomesta. Ei näitä faktoja näe valtamediassa, koska valtamedia palvelee sdp, keskusta, kokoomus, rkp. Ylivoimaisesti paras sivusto jokaisen tulisi mainostaa tätä sivustoa ja kaikki näitä faktoja Suomesta. Myös oikealla puolella oleva linkkit lista sivustoista on loistava! Kaikki piiloitettu ja pimitetty tieto Suomesta on kaikkien luettavissa!!!! Suosittelen jokaista lukemaan jokainen artikkeli tältä sivustolta se avaa silmät ja tieto kasvaa!

 7. Perheenä lopetimme kaiken ostamisen Suomesta ja ostamme kaikki tuotteet ja tavarat netistä -90% Suomea halvemmalla postikuluineen. Virosta ostamme myös kaikki palvelut, autonhuollot, terveydenhuolto, sekä kaikki tuotteet ja tavarat -75% halvemmalla. Säästö on ollut yli 20 000 euroa vuodessa. Suomesta emme mekään osta enää ikinä yhtään mitään. Moninkertaiset ylihinnat ja voitot karkoittaa kaikki asiakkaat suomalaisilta yrityksiltä. Koko netin paras vinkki lista löytyi juurikin teiltä someen jakoon kaikille mediasuomi.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

 8. Monikaan työtön ei tajua, että ulkomailta netistä voi ostaa myös elintarvikkeet monta kertaa halvemlla postikuluineen HERÄTYS!!. Samoin kaikki kodintarvikkeet esimerkiksi wc-paperi, talouspaperi, astianpesuaineet, pyykinpesuaineet ja kaikki muut joita KS-ryhmä myy ylihintaan ylivoitolla. Hitto hyödyntäkää ihmeessä EU:ta ja keskittäkää kaikki ostoksenne ulkomaisiin nettikauppoihin monta kertaa halvempaa. Ei meillä työttömillä ole varaa ostaa Suomesta yhtään mitään ikinä enään! ISO KIITOS TEILLE KAIKISTA VINKEISTÄ JA PALJASTUKSISTANNE JATKAKAA SAMAAN MALLIIN KIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ostakaa Saksasta 70% halvemmalla www.americanfood4u.de/

  translate.google.fi/translate?sl=de&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.allyouneedfresh.de%2F&edit-text=

 9. Hyvin monella ei ole varaa ostaa Suomesta yhtään mitään. Lisäisin listaan opiskelijat, eläkeläiset, sossun tuilla elävät, sairaat, köyhät, asunnottomat, leipäjonoissa olevat ja työttömät. Eli kaikki pienituloiset. Ei kenenkään opiskelijankaan kannata ostaa Suomesta yhtään mitään, eikä kenenkään pienituloisen. Itse herkkujen ystävän ostan netistä ulkomailta makeiset, virvoitusjuomat, mehut, suolaiset ja kaiken. Esimerkkejä ulkomaiden hinnoista 5kg karkkeja 80 centtiä, kun Suomessa yli 10€, 2 litraa limonaadia 30 centtiä, kun Suomessa 1.5€-2€, mehut 10-20 centtiä litra, Suomessa noin 1€, suklaa 1kg 40 centtiä, Suomessa 10€.

  Olisi hyvä jos me kaikki pienituloiset ja muut pistäisimme kaikki ostokset boikottiin Suomessa. Ehtomme on -50% kaikista hinnoista PYSYVÄSTI Suomessa pois koskee kaikkia tuotteita, tavaroita ja palveluita. Opintotuki, työttömyyskorvaus, toimeentulotuki, kansaneläke tulee nostaa 900€ kuukaudessa ja se tulo on verotonta. Mikäli hallitus ei suostu ehtoihin emme tule ikinä ostamaan Suomesta yhtään mitään. Meitä on kuitenkin yli 3 miljoonaa ihmistä ja sillä on valtava vaikutus. Olisi hyvä jos me kaikki pienituloiset keskittäisimme äänemme itsenäisyyspuolueelle tai muutospuolueelle tai vasemmistoliitolle. Ainoastaan ne puolueet ajavat meidän etuja.

  Itse en tule koskaan ostamaan Suomesta yhtään mitään periaatepäätöksestä, jää valtiolta kaikki verot saamatta. Ne mitä on pakko ostaa Suomesta ostan käytettynä = ei veroja. Maksan käteisellä ihmisille, jotka tekevät pimeitä töitä = ei veroja. Moni korruptio puolue kuten kokoomus elää veronmaksajien rahoilla, pakolaiset, turvapaikanhakijat, ulkomaalaiset maahanmuuttajat elävät veronmaksajien rahoilla. Nyt kun en maksa mitään veroja Suomeen vaikka asun ja opiskelen Suomessa en tue, enkä anna verorahojani nille joille se ei kuulu. Lista verorahojen hukkaan menemisestä jatkuu kehitysapu, pakkoruotsi, kaksikielisyys, ahvenmaa, EU, euro kaikki kustannetaan suomalaisten verorahoista. Kaikki jotka jakavat näkemykseni mukaan toimintaan. Veroja ei makseta Suomeen ja kaikki ostetaan netistä ulkomailta tai haetaan Virosta. Virosta muuten voi tuoda halpoja polttoaineita Suomeen tuhansia litroja ja käyttää ne itse tai myydä muille. Sama alkoholissa tuoda satoja litroja ja käyttää itse tai myydä muille. Suomessa kurjuus, työttömyys, köyhyys ja asunnottomuus lisääntyy hurjaa vauhtia, sitä nopeampaa tulee hyvin väkivaltainen kansannousu, jossa nykyiset rikkaat ryöstetään ja heidän omaisuus jaetaan tasan pieni- ja keskituloisten kanssa. Eliitin jäsenet hirtettään ja tapetaan julkisesti. Luokkasota tulee!

 10. Niin käytetyt autot voi ostaa euroopasta 50-75% edullisemmin, kuin Suomesta ja rekisteröidä ulkomaille, jolloin autoveroa ei tarvitse maksaa. Eikä tarvitse katsastaa autoa, koska kukaan ei Suomessa tiedä, että autosi on ostettu euroopasta, kun et ilmoita asiasta Suomessa.

 11. Valtamedia salaa ja vaikenee maahanmuuton kustannuksista ja ongelmista. Onneksi tällä sivustolle on kaikki paljastettu myös Suomen korruptiosta ja kaikista aiheista kaikki. Loistavaa jatkakaa samaan malliin. 25% valtion keräämistä veroista menee pakkoruotsin, kaksikielisyyden, ulkomaalaisten maahanmuuttajien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kustannuksiin. Jokaisesta maksamastasi veroeurosta 25% menee noiden kustannusten rahoittamiseen. Se on kuitenkin noin 15 miljardia euroa valtion budjetista. Lakkauttamalla nuo kaikki kokonaan säästettäisiin heti 15 miljardia euroa joka ikinen vuosi. Lakkauttamalla kehitysapu, joka on huijausta säästettäisiin myös 1 miljardin lisää. Ylevero pois, joka on 1% tuloista. Säästettäisiin 600 miljoonaa euroa heti. Nyt hallitus leikkaa sairailta ja eläkeläisiltä, jolloin moni sairas ja vanhus tulee kuolemaan, kun ei ole rahaa ostaa ruokaa ja lääkkeitä.

 12. Hyvin moni ihminen voi säästää tämän sivuston avulla useita tuhansia euroja vuodessa ostamalla netistä ulkomailta ja maksamalla vähemmän veroja. Lukekaa miten se onnistuu
  Mitä voi ostaa netistä ja Virosta kaiken jopa 6 kertaa halvemmalla.
  mediasuomi.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

  Jokainen voi pienentää maksamiaan veroja merkittävästi ja eroamalla kirkosta et maksa veroja tyhjään www.eroakirkosta.fi/
  mediasuomi.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

  Jokainen kansalainen voi verosuunnitella ja minimoida verojensa maksun
  Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.
  mediasuomi.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

  Tosiaan ruoka, lääkkeet, autonosat, elintarvikkeet, kaikki ajoneuvojen renkaat voi ostaa netistä tai Virosta. Itse asun Hesassa ja 1-2 kertaa viikossa käyn Virosta ostamassa ruuat ja polttoaineet. 85% Suomea halvemmalla. Eikä siinä kaikki huollatan auton Virossa, käytän perheen lääkärissä Virossa ja hammashoidossa, silmälasitkin ostan Virosta ja ostan kaiken Virosta. En osta Suomesta yhtään mitään ja säästän vuodessa yli 30 000 euroa rahaa. Se mitä en Virosta saa tilaan ulkomailta netistä. Mikä parasta aina, kun en osta Suomesta en maksa veroja Suomeen.

  Taloustutkimus vertaili ruokakorin hintaa kahdeksalla paikkakunnalla: Lidl on Suomen halvin kesäkuu 2016
  news.cision.com/fi/lidl-suomi/r/taloustutkimus-vertaili-ruokakorin-hintaa-kahdeksalla-paikkakunnalla–lidl-on-suomen-halvin,c2051354

 13. Säästän käteisenä noin 300 euroa kuukaudessa työttömyyskorvauksesta. Vinkit kaikille
  1. Ruokaan ei mene yhtään, koska ruoka aina leipäjonoista.
  2. Mitään lehtiä en tilaa, enkä maksukanavia.
  3. En juo alkoholia, enkä polta.
  4. Ei ole autoa, eikä muita ajoneuvoja, vaan polkupyörä.
  5. Asun sellaisella alueella, joka ns. muuttotappiokunta korkea työttömyys ja asuntojen hinnat eli vuokrat tosi edullisia.
  6. Käytän alypuhelimen 4g nettiä eli jaan sen tabletin ja kannettavan kanssa, en siis tarvitse erikseen nettiliittymää. Vaan pelkkä puhelinliittymä 4g yhteydellä riittää.
  7. Mitään vakuutuksia ei ole, enkä ota mitään.
  8. Ostan niin vähän kuin mahdollista Suomesta ja suosin ulkomaalaisia verkkokauppoja, joista saa noin 20-30% halvemmalla postikuluineen, kuin Suomesta.
  9. Osta mahdollisimman vähän mitään. Osta vain pakolliset. Elämme maailmassa missä kulutus ja materiaalinen elämäntapa on muotia. Pitää elää päinvastoin ja kuluttaa niin vähän kuin mahdollista.
  10. Pimeä työ maksu käteisenä ja marjojen kerääminen metsästä ja niiden myynti. Luonnosta saa myös ilmaista ruokaa metsästämällä taljajousella ja kalastamalla. Luonnollisesti mitään lupia en osta, enkä maksa.
  11. Suunnitelmissa muuttaa viroon mutta en ilmoita siitä kela/sossulle ja laittaa kaikki kirjeen vastanottaminen sähköiseksi ja poste restante osoite Suomeen. Virossa 85% kaikki halvempaa, kuin Suomessa joten siellä elää herroiksi työttömyyskorvauksella tai toimeentulotuella tai kansaneläkkeellä.
  12. Tarkoitus on siirtää rahoja pikkuhiljaa virolaiseen pankkiin, joten Suomen viranomaiset eivät tiedä, eivätkä saa tietää, kuinka paljon rahaa on. Tämän voi tehdä monella tavalla ulkomaisten bitcoinien, virtuaalilompakkojen kautta. Näiden avulla voi myös pimittää rahaa viranomaisilta ja viranomaiset eivät saa tietoa, eivätkä tiedä mitään. Ulkomaalaisen nettipankkitilin saa todella helposti ja siihen voi siirtää rahaa pikkuhiljaa joka kuukausi tai sitten kiertotienkautta.
  13. Juon vain vettä en mitään muuta, ei maitoa, eikä mitään muutakaan juomaa
  14. En käytä voita ollenkaan vaan pelkkä leipä.
  15. Pankkina on s-pankki eli kuukausimaksut 0 euroa.
  16. Ruokaa saa myös luonnosta ilmaiseksi metsästys ja kalastus ja marjastus.
  17. Keräämällä hilloa, mustikoita ja puolukoita luonnosta ja myymälle ne voit saada rahaa verottomana käteisenä.
  18. Älä kuluta rahaa eli käytä niin vähän rahaa, kuin mahdollista.
  19. Säästä raha aina käteisenä ja suosi käteistä.
  20. Tee itse ruokasi ja jos et osaa osta edullisia valmisruokia.
  21. En juo kahvia, enkä käytä kahvia.
  22. Säästä käteisenä varmaan piilopaikaan ja kerää rahaa.

  Jos ei ole mahdollisuutta hakea ruoka leipäjonoista, eikä luonnosta niin kannattaa ostaa Lidlistä. Jos ei ole mahdollista ostaa lidlistä voi kuivamuonat ostaa netistä Saksasta noin 30-50% halvemmalla postikuluineen.
  käytä translate.google.com/ ja käännä alla olevat sivut Suomeksi.

  www.gourmondo.de
  www.lebensmittel.de
  www.edeka-lebensmittel.de
  www.lieferello.de
  www.americanfood4u.de/
  www.allyouneedfresh.de/
  www.ostaulkomailta.com/blog/ruokaa-ulkomailta/

  Lääkkeiden tilaaminen EU:sta on laillista 300% halvemmalla, kuin Suomessa
  mediasuomi.wordpress.com/2015/06/10/laakkeiden-tilaaminen-eusta-on-laillista-95-halvemmalla-kuin-suomessa/

  mediasuomi.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/
  Jos jollain on hyviä säästö vinkkejä niin laittakaa lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.