Aika Paeta BigTech’in Toiminta-Alustoilta

Minun kirjoituksiani on raskaasti sensuroitu Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa aina korona-kriisin alusta alkaen.

Hyvän onnen ansiosta, olen onnistunut vapautumaan näistä BigTech’in toiminta-alustoista ja silti tavoittanut satoja tuhansia seuraajia. Olen poliittisesti epäkorrekti radikaali toisinajattelija ja anarko-nationalisti ja sisältöni on sen mukaista.

Kuitenkin viimeistään viime kuukausien aikana on tullut yhä selvemmäksi, että nämä samat BigTech-alustat ovat osallisena järjestelmälliseen todisteiden hävittämiseen, jotka koskevat rikosoikeudenkäyntejä petoksista, massamurhaista ja maanpetoksista, eri puolilla maailmaa.

Ottaen huomioon sensuurin laajuus ja, että tämän virtuaalisen Stasin toiminta kohdistuu jokaista vaihtoehtoista mielipidettä vastaan, on selvä, että ei ole mitään järkeä sallia vihollistemme hallita tiedonvälitystä, joka on aina arvokkain hyödyke petoksen aikana, kuten tässä päivässä.

Räikeää Sensuuria

Kaikesta huolimatta. Minut on juuri suljettu Twitteristä 7 päiväksi3 vain siksi, että julkaisin Tohtori Sherri Tenpenny’n haastattelun [pian sen jälkeen, kun YouTube poisti toisen Mark Devlin’in haastattelun koskien PCP:tä4 ja jonka olin jo itse sensuroinut rankalla kädellä, sekä videon Magna Carta 20205]. On aivan selvää, että minun sisältöäni ei yulla hyväksymään edessä olevan kulttuuripuhdistuksen jälkeen.

Lisäksi näyttää myös siltä, että minun kykyäni lähettää viestejä Facebook’in kautta on jo nyt vaikeutettu shadow-ban sensuurilla. Tämä estää lähes 25’000 ystävää ja seuraajaa näkemästä sisältöäni, elleivät he nimenomaisesti mene hakemaan sitä.

Siitä huolimatta, että ihmiset kuitenkin löytävät sisältöni Facebook’ista, se hyvin usein virheellisesti leimataan väärä-tieto -lipulla tai merkitään osittain vääräksi. merkkaamisen tekevät Bill Gates’in rahoittamat faktantarkistajat. Joitakin blogikirjoituksiani on myös poistettu kaikista valtavirran hakukoneista, jotta ne eivät tulisi suosituiksi.

Ammattitauti

Vielä kaiken lisäksi seurauksena on monta kuukautta kestävät Denial of Service Hyökkäykset [DDOS] palvelintani vastaan, joiden aikana blogi saan yli kuusi miljoonaa klikkausta tunnissa. Tämä tapahtuu joka kerta, kun julkaisen uuden postauksen.

Tämä on vain valitettava työtapaturma, että joskus blogini on offline-tilassa tai kokonaan saavuttamattomissa. Se johtuu näistä hyökkäyksistä. Joka tapauksessa, vistini lähetetään sähköpostitse jokaiselle joka on postituslistalla.

Jos tilaat sähköposti-ilmoituksen, varmista, että myös vahvistat tilauksesi klikkaamalla linkkiä jonka saat sähköpostiin. Muuten, sinut pudotetaan automaattisesti sähköpostilistalta.

Voin iloita saadessani kertoa, että sivustoni on saavutettavissa parhaiten käyttäen vapaata ja turvallista Brave-selainta. Niin minäkin teen tällä hetkellä.

Vaihtuvat Kanavat

Huolimatta tästä todellisesta ja loukkaavasta ongelmasta, joka johtuu Bigech’in aggressiivisesta sensuurista, on jotenkin rauhoittavaa tietää, että on olemassa tuhansia uusia vaihtoehtoisia toiminta-alustoja, jotka eivät rajoita sisältöä sen mukaan mitä uskontoa, poliitiikkaa tai suuryritysten agendaa kannatat.

Näitä ovat

 • MeWe,
 • Gab,
 • Minds,
 • Bitchute ja
 • LBRY.

Minulla on nyt aktiivisia tilejä yhdessä monen muun informaatiopakolaisen ja toisinajattelijan kanssa. Ne ovat osoittautumassa paljon paremmaksi vaihtoehdoksi sananvapauden kannalta.

Nyt keskityn siirtymään noille alustoille, pikemminkin kuin lähettämään sisältöä Facebook’iin, Twitter’iin ja YouTube’en. Varmista, että pystymme seuraamaan toinen toistamme ja tilaa sensuurivapaa kanavani:

PCP Kriittinen Massa

Esiintyminen sosiaalisilla kanavilla on erityisen tärkeää uudistaa juuri nyt, koska ensi viikolla nostamme joukkokanteen Hancock et kumppaneita vastaan.

Kuinka nopeasti pystymme toimimaan riippuu siitä, miten kauan kestää kerätä kaikki todistajanlausunnot. Keräämme kokoon aika joukon silminnäkijä- ja asiantuntijatodistajia.

Kuitenkin, muutaman päivän sisällä, meidän on määrä ylittää kriittinen massa. Tässä tapauksessa Yhdistyneen Kuningaskunnan hallitusta vastaan kunhan tuomme julkisuuteen järkyttäviä uusia todisteita, joita olemme jo keränneet.

Tämä raskauttava todistusaineisto osoittaa, että vastaajat ovat tietoisesti suorittaneet pandemia-petoksen, pyrkiessään maksimoimaan WHO:n hyväksymien rokotteiden ottamista saadakseen itselleen aineellista hyötyä ja toteuttaessaan joukkomurhan.

Jotta Emme Unohtaisi

Seuraa sivujani MeWe’ssä, Gab’issa, Minds’issä, Bitchute’ssa ja LBRY’ssä. Sieltä löydät uusimmat uutiset, viestit ja päivitykset. Odotan kovasti näkeväni teidät täällä Alt Tech-ympäristöissä.

Sillä välin tapahtukoon joukkopako Autoritaarisesta BigTech ympäristöstä ja olkoon se yhtä tuhoisa kuin oli se My-Space’lle silloin, kun sotilassaapas oli astunut sen päälle.

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli
  Time For An Exodus From Authoritarian Big Tech Platforms↩︎

 2. Lisää kriittistä ajattelua
  In this essential interview, the brilliant and courageous Dr Sherri Tenpenny lays out the irrefutable facts about the dangers posed by the mandatory vaxing agenda.


  the Bernician↩︎

 3. In this essential interview, the brilliant and courageous Dr Sherri Tenpenny lays out the irrefutable facts about the dangers posed by the mandatory vaxing agenda.↩︎

 4. Mark Devlin Talks To MOB About Potential Arrest of UK Government, on the Good Vibrations podcast.↩︎

 5. The Antidote To COVID-1984 is Magna Carta 2020, a new Declaration of Rights. Please watch, like and share this video far and wide.↩︎