Salaliittojen Murtaja

Viime kesänä lupauduin erääseen kirjaan mukaan, joka on tällaisen toimittaja-kirjailija Jarno Alastalon2 julkaisema kirja nimeltään Oudot Tyypit3.

Miten koronavirus, Bill Gates, mikrosirut rokotteissa, Suomen lama, liskorodut, Malmin lentokenttä ja hevimetalli nivoutuvat yhteen suureksi salaliittojen kokonaisuudeksi? Sen osaa kertoa salaliittojen murtaja Teemu Vehkala. Hän on hyvin tarkka siitä, että hänestä ei käytetä sanaa salaliittoteoreetikko, jonka leiman moni on hänelle antanut, viimeksi Seura-lehti joulukuussa 2019.

Teemu kertoo, kuinka valtamedia ei anna hänelle tilaa mediassa ja leimaa hänen kaltaisensa toisinajattelijan viholliseksi.

Kuka hallitsee rahaa

Mutta ensin on lähdettävä 700 vuotta ajassa taaksepäin, kun Teemu avaa miten kulisseissa toimivat ihmiset ovat päässeet hallitsemaan pankkeja ja rahaa. Periaate on, että kun hallitset rahaa, hallitset myös valtioita.

Temppeliritarien toiminta oli kuten pankkijärjestelmä nykyään eli he lainasivat kuningashuoneille rahaa. Ja raha tuli sotimalla. Lopulta 1300-luvun alussa Ranskan kuningas poltti temppeliritarien suurmestarin, joka kirosi paavin viimeisillä voimillaan. Sen jälkeen temppeliritarit pakenivat maan alle.

1300-luvun alussa ranskan kuningas Filip IV Kaunis kyllästyi temppeliritarien toimintaan ja aloitti ritarikunnan tuhoamisen. Seuraavia merkittäviä tapahtumia ovat Teemun mukaan illuminatin syntyminen 1700-luvulla ja niin sanotun Bilderberg-klubin perustaminen 1954.

Nämä kaikki ovat samaa järjestelmää. Eli käytännössä ryöstetty pääoma lainatoimintaa varten ei ole kadonnut minnekään, vaan kasvanut vuosi vuodelta ja kehittynyt nykypäivän pankkijärjestelmäksi.

Satanismi

Taustalla on joukko elitistejä, joita yhdistää kiinnostus satanismiin, okkultismiin ja saatanan palvontaan. Sekä tietenkin tahto maailman hallintaan ja oman agendansa ajamiseen.

Maailman hallitus on vaikutusvaltainen porukka, joka kokoontuu kulisseissa. Vuonna 1954 perustettu Bilberg-klubi sai nimensä sveitsiläisestä hotellista, jossa joukko ihmisiä kokoontui ensimmäistä kertaa. Siitä lähtien he ovat kokoontuneet jokaisen vuoden kesäkuussa. Suomalaisia Bilberg-vakiokävijöitä ovat ainakin Jorma Ollila, joka kuuluu sen ohjauskomiteaan, Ylen ja Hesarin päätoimittajat ja pääministeri. Kaikki siellä käydyt keskustelut ovat salaisia.

Voisin väittää, että vuoden 2019 kesänä ohjauskomiteassa keskusteltiin koronakriisistä. Tällä porukalla on tiedossa kaikki maailman tapahtumat. He käytännössä vetelevät naruja, koska varakkaan eliitin suunnitelma on vähentää maailman väestöä, kunnes ihmisiä on vain 500 miljoonaa jäljellä. Hanke on pitkä, joka ei toteudu hetkessä. Koronakin on selkeästi kulissi liskotalouden alasajolle, jolla pistetään pienyrittäjät sillan alle.

Bilberg ja nollakasvu

Teemu kertoo nollakasvuhankkeesta, jota nimitystä elitistit Bilberg-klubissa ja muualla käyttävät massatyöttömyydestä. Hänen mukaansa tavoitteena on nollakasvun aiheuttaminen rikkaissa teollisuusmaissa. Monikansalliset yhtiöt haluavat tuhota pienyrittäjät keinolla millä hyvänsä ja aiheuttaa työttömiä.

Työttömät ovat hyödyttömiä lypsylehmiä, jotka juovat itsensä sillan alle, tappavat itsensä ja siten perheet hajoavat. Tämä on talouden nollakasvu. Poliitikot eivät suostu kertomaan mikä on nollakasvun tavoite, mutta se on nimenomaan massatyöttömyyden aiheuttaminen ja väestön harvennus sillä keinoin.

Suomen korkeat itsemurhatilastot näkyvät nollakasvuhankkeessa, Teemu kuvailee. Hän kertoo kuinka 1990-luvun lama oli keinotekoisesti aiheutettu, kun presidentti Mauno Koivisto sai käskyn pankkimaailmalta toteuttaa lama. Suomen Pankin johtaja Rolf Kullberg oli ennakoinut laman jo vuonna 1988 Savon Sanomien haastattelussa, jossa hän toteaa, että Suomeen pitäisi aiheuttaa keinotekoinen lama.

Koivisto kutsui koolle 6.5.1992 niin sanotun konklaavin, missä sovittiin Suomen EU-jäsenyys. Ja Suomen EU-jäsenyyteen tarvittiin vakavarainen Suomen pankki. Konklaavi keksi Koiviston johdolla, että vakavaraisuus saadaan laatimalla salainen konklaavi-sopimus. Kävi niin, että pankit vaativat kaikilta yrittäjiltä lainat takaisin kertasuorituksella ja jos rahaa ei ollut, niin pankki otti talon haltuun. Yrittäjät vietiin ahdinkoon. Tällä Suomen pankit saivat sen EY-standardin, vaaditun vakavaraisuusasteen. Muutama vuosi kului, niin Suomi oli liitetty EU:hun. Ei olisi muuten onnistunut.

Salainen maailmanhallitus

Mutta taustalla on paljon muutakin, kuten arvata saattaa. Se suuri salainen maailman hallitus. Teemu kertoo, mitä on kuullut ja lukenut tapahtumista kuningatar Elisabetin huvijahdilla vuoden 1992 kesäkuussa.

Sinne kutsuttiin Euroopan pankkijohto, Suomestakin varmaan silloisia pankkimiehiä. Huvijahdilla päätettiin EU:n perustaminen ja pankkioperaatiot eli talouden ajaminen alas, johon kuului myös Suomen lama.

Teemun mukaan yksi lähde on kertonut kuinka pankkien edustajille kullekin maksettiin 100 miljoonan dollarin lahjukset, jotka siirrettiin Sveitsiläisille tileille.

Sitä vastaan Suomi vietiin Euroopan Unioniin vastoin Pariisin rauhansopimusta. EU-jäsenyyden kustannukset ovat olleet mielettömän korkeat Suomelle ja se on hyödyttänyt pelkästään pankkeja.

Liskorodut

Maailman rikkaat siis sanelevat maailman menon, Teemun mukaan. Mukana on vanhoja pankkisukuja, kuten Rothschildit, jotka lainaavat valtioille rahaa ja sen kautta vaikuttavat päätöksiin. Ja jälleen kerran avautuu uusi salaisuuden kerros, kun tutkitaan tarkemmin Rothschildien sukujuuria. Teemu kertoo kuinka nykyistä pankkijärjestelmää hallitsee Dracojen avaruusrotu, joka muistutti aikoinaan ja. Tämän liskorodun edustajat loivan nykyisen pankki- ja rahajärjestelmän, jotta he voisivat sen kautta orjuuttaa koko maailman väestön.

Ihminen on vain olento, jonka verilinja voi olla mikä tahansa. Ihmisrotu ei ole ihan alkuperäinen ja maapallolle on tullut ulkopuolisia rotuja muinaisista ajoista lähtien. Anunnaki on yksi nimitys liskoa muistuttavasta avaruusrodusta, joka tunkeutui tänne muinaisen Egyptin aikoina.

Monet lähteet kertovat kuinka Rothschildit ovat samaa liskorodun verilinlinjaa. Esimerkiksi Jacob Rothschildilla on omituisen näköinen soikea ja iso pääkallo. Samoin Israelin ex-pääministerillä on ihan samanmuotoinen kallo, eli kyllä sen näkee, ettei heidän verilinjansa ole ihmisperäistä. Ja he katsovat oikeutetusti olevan vallassa, koska Anunnaki-olennot, liskorodun ensimmäiset edustajat, jättivät perintönsä heidän haltuun.

Teemu kertoo, että liskorodun edustajia on ihan tavallisissa töissä käyvissä ihmisissä, ei pelkästään pankkialalla. Mutta pelottavaa liskorodun vallasta pankkimaailmassa tekee sen, että heidän vastuullaan on Teemun mukaan useamman planeetan, myös Marsin, tuho. Ilmeisesti kaikki avaruussodat, joita on käyty miljoonia vuosia sitten, ovat näiden liskorodun edustajien, dracojen, aikaansaamia. Ja sama meno jatkuu nyt maapallolla pankkimaailman ja maailman hallinnon kautta. Ja missä päätettiinkään lamasta kesällä vuonna 1992? Se tapahtui Englannin kuningatar Elisabetin huvijahdilla. Ja kuinka ollakaan, kuningatar perheineen on liskorotua.

Jos katsoo kuningatar Elisabetin silmiä, niin kyllähän niissä silmissä pahuus heijastuu. Sen näkee heidän silmistänsä, keitä he palvelevat.

Koko maailman hallitsijat

Näillä maailman rikkailla on tavoitteena hallita koko maailmaa, luoda myös globaali maailmanvaluutta ja asettaa jokaiseen maailman ihmiseen mikrosiru, jonka nyt Teemun mukaan Bill Gates tulee tarjoamaan rokotteen kautta.

Bill Gates on vaikutusvaltaisesta perheestä ja hänestä on tietyssä mielessä tehty uuden maailmanjärjestyksen antikristus, koska häntä käytetään sätkynukkena tässä pelissä. Bill ja Melinda Gatesin säätiö on syytänyt monta miljardia rokotehankkeisiin. RNA-rokote, jota mukamas kehitetään koronaa vastaan, on nimenomaan Gatesin kulisseissa rahoittama.

Mutta rokotteeseen on helppo laittaa nanokokoinen mikrosiru. Ja kun nanosiru ottaa vastaan radiosignaaleja, niin saadaan valjastettua ID2020-järjestelmä. Elon Musk myös ajaa tätä asiaa eteenpäin, jonka tavoitteena on maailman vallan ottaminen keinoälylle. Eli ihmiset ulkoistavat älynsä keinoälyn varaan ja helpoiten se onnistuu, kun tökätään koronarokotteessa mikrosiru sisään ilman, että kukaan tietää siitä. Elon Musk on aikaisemmin tehnyt apinoilla aivosirutestejä ja huomasi apinoiden ottavan käskyjä vastaan mikrosirun kautta.

Salaiset klubit

Teemu kuvailee kuinka kulisseissa ovat Rockefeller-säätiö, Musk ja muut valtaa kulisseissa näpeissään pitävät. Tähän salaiseen klubiin kuuluu melkein 9000 ihmistä.

Olen jo 20 vuotta tiennyt, että salainen maailman hallinto, tai millä termillä sitä nyt haluaakaan kutsua, on olemassa. Heidän pitkäaikainen suunnitelmansa on ollut vähentää maailman väestöä ja kehittää viruksia. Mutta osa havainnoista viittaa siihen, että Covid-19 ei olekaan virus, vaan kyseessä on eksosomi-reaktio. Eksosomi on sellainen, jota keho erittää stressitilassa ja muissa tilanteissa.

Korona

Eli yksi teoria onkin, että korona on 5G-taajuuden aikaansaama reaktio kehossa. Teemu kirjoittaa blogissaan, että 5G:n taajuudet aktivoivat ihmisen DNA:ssa tämän Covid-19 tuhoisat vaikutukset.

5G-mastot liittyvät asiaan jollain tavalla, koska ne levittävät niin voimakasta säteilyä, että niistä tulee erilaisia sairauksia ihmisille. Mikä olisi nerokkaampaa kuin saada voimakkaalla 5G-säteilyllä ihmisiä sairaaksi. Ja kun ihmiset kuolevat, niin voidaan sanoa, että koronavirus tappoi heidät. Telia ja muut operaattorit ovat ottaneet automaattisesti kaikki suomalaiset koekaniineiksi 5G-teknologiassa. Suomi johtajineen ei ole suostunut kuuntelemaan asiantuntijoita.

Teemu kertoo kuinka 5G-teknologia on myös Israelissa kalibroitu sotateollisuuden aseeksi. Siellä kuulemma uuden teknologian taajuus on nostettu niin korkealle, että sillä voidaan aiheuttaa vahinkoa ihmisille.

Virallisesti esimerkiksi suomalainen operaattori käyttää tällaisia 9 gigahertsin taajuuksia. Ei kerrota, että sitä on kalibroitu niin, että sillä pystyy lähettämään 60 gigahertsin taajuuksia. Siinä taajuudessa ihmiset paistuvat jo hengiltä. Silloin se on käytännössä sotateollisuuden käyttämä ase.

CIA ja Malmin lentokenttä

Teemu on ottanut elämäntehtäväkseen salaliittojen esiintuomisen. Hän kertoo kuinka on paljonkin asioita, joita halutaan painaa pimentoon ja salaliittoteoriasanakin on FBI:n kehittämä, jonka tarkoituksena on leimata hulluksi ja naurunalaiseksi kaikki ihmiset, jotka uskaltavat kyseenalaistaa salaliitot.

Toisinajattelijoita on kohdeltu mediassa kuin sylkykuppeja ja minustakaan ei ole kirjoitettu asiallista artikkelia. Aikaisemmin oli joitakin radiohaastatteluja, mutta vasta Seura-lehdessä 2019 oli juttu, jossa minun nimeni uskallettiin mainita.

Seura-lehden nettisivuilla 30.12.2019 julkaistun artikkelin otsikko oli “Malmin lentokentän suojelijat äimistyivät: Kenttää CIA:n tukikohdaksi väittävä ufoaktivisti yrittää järjestää mielenosoituksen kentän puolesta.”

Suomessa nykyinen mediapooli on äärimmäisen korruptoitunut järjestelmä. Toimittajilla on salainen keskiviikkokerho, joka kokoontuu keskiviikkoisin ja siellä päätetään muun muassa siitä, ketkä henkilöt ovat mustalla listalla. Esimerkiksi toisinajattelijoita ei päästetä ääneen. Ja luultavasti keskiviikkokerho teki päätöksen vuodenvaihteessa, että minut voi nostaa hetkeksi kepin nokkaan ja mustamaalata yhden artikkelin toimesta, kun olin uskaltanut ottaa kantaa Malmin lentokentän huumesalakuljetuksiin.

Teemu oli järjestämässä mielenosoitusta Malmin lentokentän säilymisen puolesta ja auttaa lentokentän suojelijoita, kun Helsingin kaupungin suunnitelmissa on rakentaa alueelle uusi asuinalue.

Ilmeisesti se pelästytti näitä suuria tahoja niin paljon. Havahduin siihen, että nimeni on Metro-lehdessä pitkin kaupunkia ja tajusin, että Seura-lehti on tehnyt jutun. Jostain tuli kaiketi viesti, että kaikkien piti vetäytyä pois sieltä mielenosoituksesta. Joku pelkäsi sitä, että olisin alkanut puhumaan niistä CIA:n salakuljetuksista, vaikka mielenosoituksessa ei ollut siitä kysymys.

Yhdysvaltain suurlähetystön salainen varasto

Malmin lentokentän vieressä on Teemun tietojen mukaan Yhdysvaltain suurlähetystön omistama varasto.

Sinne tuodaan ja on tuotu Bagdadista tuhannen kilon lasteja. Ei oikein tiedetä mitä siellä on, onko Isisille aseita tai jotain muuta. Mutta joka tapauksessa viimeiset vuodet Bagdadista on kuljetettu lasteja Helsinkiin erinäköisillä lentokoneilla ja ne on viety siihen yksityiseen halliin, mikä kuuluu suurlähetystölle ja tarkemmin sanottuna CIA:lle. Ja ei ole myöskään sen parempaa paikkaa kuljettaa kokaiinia jostain Ecuadorista Suomeen kuin Malmin lentoasema, missä ei ole tullitoimintaa.

CIA ja huumeet

Miten tämä CIA:n huumetoiminta nivoutuu kansainväliseen pankkitoimintaan ja siten maailman hallintaan? Teemu kertoo kuinka Wall Streetin pankkien ykköskaupanväline on kokaiini ja kuinka huumeilla rahoitetaan terrorismia ja poliittisia puolueita.

Niin totta kai kokaiinia pitää saada vietyä ympäri maailmaa, joten mikäpä sen parempi järjestö siihen on kuin CIA. He käyvät huumeiden vastaista sotaa, mutta se on pelkkä kulissi tälle toiminnalle. Arkansasissa 1978 kaksi poikaa näkivät kuinka CIA, armeija ja paikalliset viranomaiset kuljettivat kokaiinia, joten pojat piti eliminoida. Tästä tuli useamman vuoden oikeustapaus, jonka aikana todistajia eliminoitiin. Ja Clinton oli siihen aikaan Arkansasin kuvernöörinä.

Ja Teemu osaa kertoa samalla, että Hillary Clinton kuuluu mafiaan. Clintonien suku on hänen mukaansa mafiasuku, joka on soluttautunut yhdysvaltalaiseen politiikkaan.

Teemu myrkytetään

Teemu kertoo, että Malmin lentokentän tapaus ei ollut ensimmäinen kerta, kun hänet koitettiin mustamaalata ja hiljentää. Hän kuvailee kuinka hän oli töissä Viking Linella 2011 ja tunsi voivansa pahoin.

Kahviini laitettiin jotain kemikaalia, todennäköisesti 300 kertaa voimakkaampaa ainetta kuin LSD. Minut vietiin neljäksi kuukaudeksi mielisairaalaan, jossa minut koitettiin murtaa ja hiljentää. He koittivat mitätöidä sen, että laivalla ei olisi muka tapahtunut mitään. Minuun käytettiin neuvostoliittolaista neuvottelutekniikkaa hiljentää toisinajattelijat, mutta eivät onnistuneet.

Laivalla oli Saksan armeijan upseereja eli se oli salainen CIA:n tai NATO:n peiteoperaatio. Se epäonnistui, kun eivät saaneetkaan minua hengiltä. He koittivat tulla ruumispussien kanssa hakemaan minut, mutta kävelinkin omin jaloin ulos. Meitä ihmisiä, jotka kyseenalaistavat julkisesti kaiken, pelätään yli kaiken.

Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Kirjan tultua julki, Verkkouutiset aloitti välittömästi maalittamisen

    ↩︎

  2. Kirjailija, luennoitsija, sosiaalinen introvertti, digitaalisten yhteisöjen ja kissavideoiden asiantuntija 😺. Ja outo tyyppi. Se olen minä,

    Jarno Alastalo.↩︎

  3. OUDOT TYYPIT↩︎