Demokraatit. Yhdysvaltain Natsipuolue.

USA valmistautuu tyranniaan: salaperäiset kuolemat ovat jo alkaneet

“Opposition tukahduttaminen”, “verinen hallinto”. Tällaiset otsikot nousevat etusivuille. Jopa sellainen hashtag kuin #Vuosi1937 on otettu käyttöön. Nyt amerikkalaiset kumppanimme ovat tarjonneet meille korvaamattoman mahdollisuuden nähdä, miltä todellinen vuosi 1937 näyttää. Tämä ei sovi heikkohermoisten katsottavaksi.

Muutama päivä sitten yksi Capitol Hillin hyökkäyksen osallistunut henkilö löydettiin kuolleena oman talonsa kellarista. Vaimo löysi tämän pankin työntekijän ruumiin 9. tammikuuta. Siinä oli haava rintakehässä. “Verta on joka puolella”, hän sanoi soittaessaan numeroon 911. Poliisi takavarikoi kaksi puoliautomaattista kivääriä Georgian kodista. Lääkäri katsoi tapahtuman itsemurhaksi.

Jotkut kuolemaan liittyvät olosuhteet näyttävät kuitenkin oudoilta. Raporttien mukaan 53-vuotiaalla Georgialla ei ollut motiivia itsemurhaan. Hän oli tyypillinen pankkivirkailija ja asui tyypillisessä amerikkalaisessa talossa vaimonsa ja tyttärensä kanssa. Ystävät ja naapurit kutsuvat häntä ystävälliseksi, rauhalliseksi ihmiseksi ja hyväksi perheenjäseneksi.

Georgia pidätettiin 6. tammikuuta Capitolissa, ja seuraavana päivänä häntä syytettiin rikkomuksesta, mutta korkein mahdollinen rangaistus olisi ollut 180 päivää vankeutta tai ehkä vain tuhat dollaria sakkoja.

Georgia oli aseeton eikä vastustanut pidätystään. Tiedotusvälineistä kuitenkin vuoti tieto siitä, että hän kuvasi kongressin puhemiehen Nancy Pelosin tuhoutunutta toimistoa ja joko käveli hänen kannettavan tietokoneensa kanssa tai jopa varasti sen.

Ottaen huomioon Capitolin tapahtumien oudon luonteen ja demokraatti Pelosin ilmeisen kiinnostuksen näitä tapahtumia kohtaan, monet trumpistit epäilevät tekikö Georgia todellakin itsemurhan.

Itse asiassa, vaikka Georgia olisikin tehnyt itsemurhan, se ei syyllistäisi Yhdysvaltojen hallintoa. Miksi olisi ollut välttämätöntä pelotella ihmistä niin paljon, että hän mieluummin tekisi itsemurhan kuin maksaisi pienen sakon tai kärsisi lyhyen vankeuden? On myös outoa, että Capitolissa 6. tammikuuta tapahtuneen mellakoinnin jälkeen päivystävä poliisi Howard Liebengood teki itsemurhan melkein samanaikaisesti Georgian kanssa.

Epäilyttävät kuolemat ovat maan tapa

Epäilyt heidän itsemurhansa lavastamisesta johtuvat seuraavissa syistä:

  • Amerikka on maa, jossa säännöllisesti esiintyy yllättäviä murhia.
  • Poliittiset aktivistit, toimittajat ja kirjailijat kuolevat täällä säännönmukaisesti.

Joka kerta kuitenkin mediassa nämä kuolemat esitetään itsemurhana tai banaalina rikollisten välienselvittelynä.

Vain puolitoista kuukautta sitten Hamza “Travis” Naghdi, merkittävä poliittinen aktivisti ja BLM-liikkeen mielenosoitusten johtaja, ammuttiin keskellä kirkasta päivää Louisvillessä. Kukaan ei kuitenkaan ollut kiinnostunut tämän sosiaalisen aktivistin kuolemasta. Toimittajat olivat melko tyytyväisiä poliisin lausuntoon, jonka mukaan murha oli ryöstöyritys. Silti kukaan ei löytänyt rosvoja, jos niitä etsikään.

Entäpä effrey Epsteinin salaperäinen kuolema vankisellissä?

Tämä monimiljonääri, jolla oli likaiset yhteydet melkein kaikkiin Britannian ja Yhdysvaltojen eliitin jäseniin. Entä mitä voimme sanoa demokraattisen puolueen kansallisen komitean työntekijän Seth Richin edelleen ratkaisemattomasta murhasta. Hänen arveltiin välittäneen tietoa WikiLeaksille Hillary Clintonin juonitteluista?

Myös edellinen Yhdysvaltain vaalikampanja oli kuuma kuuma. Vuonna 2016 useita ihmisiä, jotka olisivat voineet vaarantaa Clintonien maineen, kuoli toinen toisensa jälkeen.

Kesäkuussa diplomaatti ja YK:n yleiskokouksen puheenjohtaja, John William Ashe, 68 yritti itsemurhaa hirttäytymällä. Huhujen mukaan hänen oli määrä todistaa oikeudessa kiinalaista oligarkkia vastaan, joka kuljetti miljoonia dollareita käteistä rahaa lahjana Hillary Clintonille.

Seth rich ammuttiin heinäkuussa. Elokuussa tämä 38-vuotias asianajaja, joka osallistui oikeudenkäyntiin demokraattisen puolueen kansallista komiteaa Sean Lucasia vastaan, kuoli yhtäkkiä. Samanaikaisesti toimittaja Victor Thorne, joka kirjoitti kriittisiä kirjoja Clintoneista, löydettiin ammuttuina.

Kosto on alkanut

Amerikkalaiset odottavat kostotoimien jatkuvan, nyt laajemmassa mittakaavassa. Tosiasia on, että kaikki vaalit voittaneet demokraatit ovat avoimesti vaatineet kostoa kaikille, jotka ovat koskaan tukeneet Trumpia.

Washington Post -kolumnisti vertaa trumpisteja Ku Klux Klaaniin ja kehottaa, että heidät on “ohjelmoitava uudelleen”. Sosiaalisissa verkostoissa kiertää video, jossa PBS-TV-kanavan ylimmän johtajan ilmoituksen mukaan lapset pitäisi ottaa huostaan nykyisen presidentin kannattajilta.

Lawyers-Detroit yhdistys vaati kumoamaan työtovereidensa, tunnettujen lakimiesten Lin Woodin ja Sidney Powellin toimiluvan heidän edustettua trumpilaisia vaalipetosoikeudenkäynneissä.

Toisinajattelijoiden Puhdistukset

“Kansakunnan vihollisten” etsiminen on täydessä vauhdissa. Puhdistuksen parhaiden perinteiden mukaan sukulaiset hylkäävät omaisensa.

“Ajattelimme aina, että hänen ei pitäisi mennä naimisiin hänen kanssaan … hänellä oli erittäin huono vaikutus lapseemme.”

– Georgian entisen vaimon äiti kertoi The Sunille.

Toisinajattelijoiden laaja vaino on käynnissä. Edes kuolema ei pelasta heitä väärinkäytöksiltä. Demokraattinen lehdistö yritti tuhota 6. tammikuuta Capitolissa tapetun ilmavoimien veteraanin Ashley Babbittin2 maineen. He kaivoivat esiin kaiken tiedon — ja jotkut löysivätkin ärtyneitä twiittejä sekä syytteitä liikennerikkomuksista ja omaisuusvahingoista — heidän oli kuitenkin kerrottava, että hänet vapautettiin kaikista syytteistä. Häntä nimitettiin toistuvasti ääriliikkeisiin kuuluvaksi ja salaliittoteoreetikoksi. Vielä pidemmälle mentiin näiden artikkelien kommenteissa. Useimmat lukijat halusivat hänen palavan helvetissä.

Vain kuusi kuukautta sitten sama media ja heidän kommentoijansa tekivät viattoman enkelin mustasta rikollisesta George Floydista. Nykyään he pilkkaavat lain olevan vain valkoisen ylivallan väline, kun viranomaiset tutkivat noudatettiinko vaaleissa lakia.

Poliittiset sortotoimet

Ihmisoikeuksien puolustajien on korkea aika nyt tunnustaa nykyisen presidentin olevan poliittisten sortotoimien uhri. Paitsi että Trumpin sosiaalisen median tilit on suljettu ja pankkitilit suljettu. Trumpia vastaan on juuri nostettu syyte Yhdysvaltain kongressissa. Jos senaatti hyväksyy sen 20. tammikuuta jälkeen — se on silloin kokonaan demokraattien hallinnassa — presidentti menettää eläkkeensä ja kaikki hänelle kuuluvat etuudet. Jopa 20. tammikuuta jälkeen hänet voidaan tuomita ikimuistoisista rikoksista, häirinnästä tai veronkierrosta, laittaa kaltereiden taakse ja näin estää hänen osallistumisensa vuoden 2024 vaaleihin.

Samalla Trump ja konservatiivien kannattajat joutuivat absoluuttiseen tietotyhjiöön. Sadoilta tuhansilta estetään pääsy sosiaaliseen mediaan. Heitä häpäistään kiivaasti sanomalehtien sivuilla ja televisiossa. heidän mahdollisuutensa puolustautua estetään, suut suljetaan. Se on naurettavaa. Juuri nyt Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo valitti valtion hallinnoimalle Amerikan ääni -radioasemalle, että jotkut radioaseman työntekijät eivät halunneet päästää häntä esiintymään.

On hyvin pieni mahdollisuus, että kaikki tämä hysteria laantuu Bidenin virkaan astumisen jälkeen. Tammikuun 6. päivänä kolme tai neljä miljoonaa Trumpistia kokoontui Washingtoniin, kymmenet miljoonat eri puolilla maata. Yhdessä perheidensä kanssa tämä joukko on merkittävä osa maan väestöä.

Demokraatit, Yhdysvaltain Natsipuolue

Demokraattiset haukat tietävät hyvin, että suurin osa amerikkalaisista ei kannata heitä. Heidän äänestäjillään on sama tehtävä nykypäivän Yhdysvalloissa kuin länsimaalaisilla Ukrainassa. Kyse on pienestä, aggressiivisesta ja hysteerisestä vähemmistöstä, joka yrittää pakottaa ääri-ideologiansa koko maalle. Tästä syystä demokraatit pelkäävät Trumpisteja. He eivät uskalla edes ajatella aseellista kansannousua. Tästä on muuten olemassa historiallinen ja tunnettu ennakkotapaus: Saksan Natsipuolue ei koskaan onnistunut saamaan enemmistöä Saksan vaaleissa. Suurin osa saksalaisista ei koskaan tukenut kansallissosialisteja.

No, Hitler ja hänen lähipiirinsä käynnistivät 1930-luvun jälkipuoliskolla sellaisen terrorin maanmiehiään vastaan, että sen rinnalla Stalinin puhdistukset ovat lasten leikkiä. Keskitysleirit, kirjojen polttamiset, juutalaisten verilöylyt, kansallisten ja seksuaalivähemmistöjen joukkotuhoamiset — hirvittävä valikoima “rikoksia ihmisyyttä vastaan” — testattiin ensin omilla kansalaisilla. Toisinajattelijat onnistuttiin vaientamaan, eikä kansa noussut kapinaan.

Miljoonat amerikkalaiset pelkäävät tänä vuonna, 2021, että Saksan malli vuodelta 1937 toistuu heidän maassaan.

Hallintokriitikot ovat jo usean vuoden ajan huomauttaneet, että

“demokraattisesta puolueesta, edistyksellisten ideoiden linnasta, on nyt tosiasiallisesti tullut Yhdysvaltain fasistipuolue”.

Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Страна готовится к репрессиям: загадочные смерти уже начались

    archive.vn/wip/IiN0x↩︎

  2. Kantasuomalainen: Meidän nimemme on Ashley Babbitt↩︎