Korona: Sairaalahenkilökuntaa Uhkaillaan ja Pelotellaan

Ihmiset ovat kysyneet, miksi en bloggaa Covid-rokotteista. Ollakseni rehellinen, minusta tuntui, että ei ollut tarpeeksi tietoa. Tieto on minulle ratkaisevaa, ja olen odottanut koska enemmän tietoa tulee saataville.

Pfizer sanoo, että rokote ei estä Covid infektiota eikä rokotteesta aiheutuvia sivuvaikutuksia

Tänään eräs henkilö soitti minulle aamulla ja kertoi paikallisen sairaalan hoitaneen paljon allergisia reaktioita, mukaan lukien yksi anafylaktinen reaktio, sen jälkeen, kun 30 henkilöä oli rokotettu. Henkilökuntaa kehotettiin vaikenemaan asiasta.

Katselin 9 minuutin pituisen Ben Swann-videon rokotteista2. Hän lukee siinä “Kieltäytymislomakkeen” sisällön, jonka jokainen Maine’n henkilökuntaan kuuluva joutuu allekirjoittamaan, jos kieltäytyy rokotteesta. Se sisälsi vääriä ja harhaanjohtavia lausuntoja. Silloin ymmärsin, että minun ei enää pitäisi viivyttää keskustelua siitä mitä rokotteista tiedetään. En tässä pohdi mahdollisuutta rokotteen RNA:n pysyvästä asettumisesta omaan DNA:hani, mutta haluaisin vastauksen joihinkin kysymyksiin ennen kuin itse otan rokotteen.

 1. Sekä Moderna ja Pfizer rokotteet on valmistettu messengerRNA’sta ja rasvaliukoisia nanohiukkasia sisältävästä polyetyleeniglykolista (PEG).

  1. MessengerRNA (tai mikä tahansa RNA) voidaan mahdollisesti muuntaa DNA:ksi käänteiskopioijaentsyymin vaikutuksesta. Ja että DNA tai osa siitä, voisi liittyä opsaksi ihmisen DNA:ta. Vaikka minulla ei ole aavistustakaan, kuinka todennäköistä tämä on, aloin ottaa tämän mahdollisuuden vakavasti vasta sitten, kun kaksi FDA:n neuvoa-antavan komitean (VRBPAC) jäsentä kysyi sitä kokouksessa, jossa hyväksyttiin Pfizer’in rokote3 10.joulukuuta 2020. (Katselin koko kokouksen ja otin runsaasti muistiinpanoja.) Virologi kertoo, että suuri osa ihmisen DNA:sta on itse asiassa alun perin viruksen DNA:ta4, joka on tullut osaksi DNA:ta.

  2. 70%:lla amerikkalaisista on jo nyt vasta-aineita PEG:lle. FDA epäilee, että nämä PEG-vasta-aineet voivat aiheuttaa anafylaksian rokotuksen jälkeen. Englanti suosittelee ihmisille, joilla on vakavia allergisia oireita, että eivät ota mRNA-rokotteita. CDC kuitenkin suosittelee, että ihmiset ottavat rokotteen riippumatta heidän allergiahistoriastaan: Sanotaan vain, että odottavat 15 minuuttia (yhteensä 30 minuuttia) klinikalla siltä varalta, että oireet alkavat.

  Anafylaksiaa esiintyy noin kymmenen kertaa useammin kuin tavallisen flunssarokotuksen jälkeen. (Jos CDC: n julkaisemat varhaiset numerot ovat oikeita). Tästä syystä rokotteen ottaminen apteekissa tai muualla, missä hoitohenkilökuntaa ei ole saatavissa pitäisi välttää.

 2. Ihmisiin ei ole koskaan ennen käytetty messenger-RNA:sta valmistettuja rokotteita eikä tämän tyyppisiä lipidinanohiukkasia. Meillä ei ole aavistustakaan niiden pitkäaikaisista sivuvaikutuksista. Kliinisissä tutkimuksissa koehenkilöitä seurattiin vain 2 kuukauden ajan niiden 2 rokoteannoksen jälkeen, kun rokotteet oli hyväksytty käytettäväksi.

 3. Modernan tai Pfizerin tutkimukset eivät ottaneet heikkoja heikkoja vanhuksia tutkimuksiin mukaan. Koska molemmat rokotteet tulivat yleiseen käyttöön vasta alle kuukausi sitten, olemme kuulleet lukuisia tarinoita vanhainkodin asukkaiden joukkokuolemista rokotteen ottamisen jälkeen. Emme kuitenkaan tiedä varmaksi, onko tämä satunnainen tapahtuma vaiko rokotuksesta johtuva. Luotettavia tietoja ei ole vielä saatavilla.

 4. Kansanterveysviranomaiset ovat sanoneet toistuvasti, että he eivät tiedä, estävätkö rokotteet taudin leviämistä. Pfizerin edustaja VRBPAC kokouksessa, Andrea Jansen, PhD, sanoi, että Pfizer ei ole testannut koehenkilöillä sitä voiko rokotettu henkilö saada tartunnan tai levittää tartuntaa. Mutta Jansen myönsi, että Pfizer testasi kädellisillä- ja havaitsi, että rokotetut apinat saivat Covid-infektioita rokotuksesta huolimatta. Niiden infektion kesto oli lyhyempi kuin rokottamattomilla apinoilla.

 5. Onko Pfizerin ja modernan kliinisten tutkimusten tiedot luotettavia, etenkin väite, että molemmat tuottavat 95% tehon?

  1. VRBPAV:n neuvoa-antavan komitean jäsenet halusivat lisätietoja. Kaksi heistä pyysi nähdä näitä tuloksia marraskuun 14. 2020 (päivämäärä tiedonkeruu päättyi) ja 10. joulukuuta 2020 (kokouspäivää). Erikseen ja kaksi eri kertaa, sekä FDA että Pfizer kieltäytyivät toimittamasta tätä tietoa komitealle.

  2. Pfizerin tutkimuksessa oli suhteellisen vähän Covid-19-tapauksia (alle 200), kun koehenkilöitä oli 40’000 Peter Doshi, bloggaaja British Medical journal-lehdessä5, totesi, että 20 kertainenmäärä oireita todettiin verrattuna niihin, jotka oli diagnosoitu positiivinen käyttäen PCR-testejä, mutta paljon suurempi ryhmä oli negatiivinen PCR-testit. Tiedämme nyt, että PCR-testeillä on paljon vääriä positiivisia ja negatiivisia. Syklin kynnysarvoja koskevia tietoja ei toimitettu. Sekvensointia ei tehty sen varmistamiseksi, että PCR-positiivisilla henkilöillä oli todella Covid.

  En luota näihin tietoihin.

  1. Molempien, Modernan ja Pfizerin toimittamat tiedot olivat alkeellisia niiden hakiessa kiireellistä hyväksyntää6. — Paljon vähemmän tietoja kuin laki vaatii7. — Tohtorit Stephen Hahnäin ja Peter Marks’in toimet FDA:ssa ovat saattaneet heikentää yleisön luottamusta.

  2. FDA teki käsittämättömän päätöksen olla suorittamatta tarkastuksia Covid-rokotteiden valmistajien tuotantolaitoksissa8. Mitä FDA ei halunnut löytää? FDA johtaa harhaan neuvoa-antavaa komiteaansa väittämällä, että se on tarkistanut kaikki sille toimitetut valmistuspaperit. Ei lähellekään!

 6. Kukaan ei tiedä, kuinka kauan immuniteetti kestää, jos itse asiassa rokotteet tarjoavat jonkin verran immuniteettia. (Pitäisikö sitä edes kutsua immuniteetiksi, jos silti voi saada tartunnan ja levittää virusta?) KAIKKIENMaine EMT declination tunnettujen rokotteiden antama immuniteetti on huonompi ja lyhytkestoisempi kuin immuniteetti, joka on saatu tauti sairastamalla.

  Ihmisten, joilla on jo ollut Covid, ei todellakaan pitäisi ottaa rokotetta. Rokotuksesta aiheutuvat kaikki siihen liittyvät riskit mutta ei mitään sen hyödyistä.

Maine’lainen sairaala pelottelee hoitajia.

Tämä on asiakirja, jonka tarkoituksena on pakottaa EMTs henkilökunta ottamaan rokote käyttämällä vääriä tietoja ja verhottuja uhkia.

Esimerkiksi asiakirja väittää varmasti, että Covid voi levitä oireettomasti jopa 10 päivän ajan. Sitä ei ole voitu todistaa. Jopa Anthony Fauci itse sanoi9, että oireeton leviäminen ei ole koskaan johtanut epidemiaan, vaikka sitä saattaa joskus esiintyä. Emme vieläkään tiedä varmuudella, kuinka paljon oireeton leviäminen vaikuttaa tapauksiin.

CDC väitti juuri viime viikolla, että oireeton leviäminen voisi vaikuttaa 59 prosenttiin tapauksista10. CDC kuitenkin tutki tämän väitteen vain käyttämällä pelkästään mallintamista ja pelkkiä arvioita. CDC rakastaa julkaista sairaustapausten malleja ja levittää sen sijaan, että tarjoaisi todellista tietoa. Malleja voidaan helposti manipuloida tukemaan mitä vain halutaan, kuten olemme nähneet pandemian Neil Fergusonin ja Washingtonin yliopiston / BMGF-mallien kanssa.

Deklinaatioasiakirjan mukaan kliiniset tutkimukset olivat tiukkoja. Epäilen, että harvat, jotka lukevat niitä, olisivat samaa mieltä siitä. Oikeudenkäynnit ovat vielä kesken. Ja FDA sanoi nimenomaisesti, että näitä kahta rokotetta ei ole hyväksytty. Ne on sen sijaan “valtuutettu”.

Mutta kaikkein vahingollisin asia asiakirjassa oli, että sen tarkoituksena oli saada kieltäytyjä tuntemaan olevansa joukkueen ja yhteisön petturi. Itse asiassa apinatietojen perusteella, ainoat tiedot, joita meillä on, virus voi silti levitä myös rokotuksen jälkeen. Joten deklinaatio rakennettiin valheelle. Ja tämän asiakirjan valheellisuuden todisteena on, että se ei ole allekirjoitettu. Et tiedä kuka sen kirjoitti. Miksi EMTs tehdään allekirjoittamaan se ja alkamaan jokainen kappale?

Tässä on vain yksi sen kohdista:

Jos kieltäydyn rokotuksesta, siitä voi olla hengenvaarallisia seurauksia omalle terveydelle ja kaikille, joiden kanssa olen yhteydessä, myös >työtovereilleni, perheelleni, ja tämän yhteisön jäsenille, joiden palveluksessa olen.

Kun tuote on hyvä, ei ole tarvetta pelotella tai uhata ihmisiä ottamaan sitä. Jos sinua pakotetaan tekemään jotain, sen pitäisi olla vahva vihje välttää ottamasta sitä.

Jos joku näistä kokeellisista rokotteista vammautuu, mahdollisuus saada taloudellista hyötyä on olemattoman pieni.11 Yhdysvaltain hallitus on luopunut kaikkien asianosaisten vastuusta valmistajista rokottajiin.

Onneksi lääkkeet, vitamiinit ja ravintolisät, jotka ovat tehokkaita Covid’ia vastaan ovat myös turvallisia, — ja niitä on käytetty jo vuosikymmeniä.

Meryl Nass,
lääketieteen tohtori.

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli
  Pfizer admitted the vaccine does not prevent Covid infection, and other vaccine problems; and how EMTs are being lied to and shamed to force vaccine uptake↩︎

 2. ise.media/video/the-biggest-problem-with-vaccines-70.html↩︎

 3. www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-december-10-2020-meeting-announcement↩︎

 4. www.sciencedaily.com/releases/2016/03/160322100714.htm↩︎

 5. blogs.bmj.com/bmj/2021/01/04/peter-doshi-pfizer-and-modernas-95-effective-vaccines-we-need-more-details-and-the-raw-data/↩︎

 6. www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/mcm-legal-regulatory-and-policy-framework/emergency-use-authorization#abouteuas↩︎

 7. www.federalregister.gov/documents/2020/04/01/2020-06905/emergency-use-authorization-declaration↩︎

 8. www.pbs.org/newshour/show/a-whistleblower-says-the-fda-isnt-properly-regulating-vaccine-facilities↩︎

 9. www.youtube.com/watch?v=JIOzN03ZWXY↩︎

 10. ise.media/video/the-biggest-problem-with-vaccines-70.html↩︎

 11. anthraxvaccine.blogspot.com/2021/01/what-happens-if-something-goes-wrong.html↩︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.