Punavankien Virsi

Valittaa Täytyy Totta

 1. Valittaa täytyy totta Ja surra suuresti,
  Kun vääryys vallan ottaa Ja pahuus paisuupi.
  Mykäkskö tuli kerran Jo kaikki maailma,
  Kun oikeutta Herran Ei kenkään julista?

 2. Nyt petos, vilppi täällä On noussut kunniaan,
  On valhe vallan päällä Ja vääryys voimassaan;
  Ei köyhän, kurjan ääntä Viattomuudessaan Kuunnella,
  rikas vääntää Lain myöten tahtoaan.

 3. Kas lähimmäistään syövät Nuo jumalattomat,
  Viekkaudella vievät Sen elot ainoat;
  Kuin käärme kiukussansa He korvat lummessa,
  Ahdistelevat kansaa, Sortavat vaivaista.

1 Comment

 1. Jos Sipilän kimppuun on todella hyökätty ja laki olisi Suomessa kaikille sama, laitettaisiin Sipilä lukkojen taakse ja hyökkääjän ja/tai poliisin valheelliset väitteet jäisivät viralliseksi versioksi tapahtumien kulusta. Tässä tapauksessa poliitikkojen turvallisuudentunnetta voitaisiin ilmeisestikin kohottaa opettamalla heitä vaikkapa tanssimaan potentiaalisen hyökkääjän edessä sanoin “Stop, don’t touch me there, this is my no-no square” osoittaen samalla koko kehoaan mahdollisen pahoinpitelyn estämiseksi Turvallinen Oulu-hankkeen tavoin. Ettei vain Marin olisi sortunut rasistiseen yleistykseen katsoessaan Sipilään väitetysti kohdistuneen väkivaltaisen teon olleen loukkaus myöskin koko eduskuntaa kohtaan. Olivatko samalla logiikalla siis Marinin mukaan esimerkiksi Oulun raiskaukset jonkin ulkopuolisen tahon suorittama loukkaus koko Suomen kansaa kohtaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.