Viimeinen Kapina — Tulevaisuus Alkaa Tänään!

Maailma on jakaantunut. On vain kaksi puoluetta:

 1. Suuri Nollaus, the Great Reset ja
 2. Iso Herätys, the Great Awakening.

Niiden välillä ei ole mitään.

Meidän nimemme on Ashley Babbitt.

Historiallisesti meillä on ollut ja on edelleen monia vastakkaisia näkemyksiä ja keskinäisiä ristiriitoja geopoliittisella tasolla. Usein taistelemme konfliktien eri puolilla. Mutta mitä Yhdysvalloissa tapahtuu nyt, on kokonaan toinen kysymys: Kyse on periaatteista.

Puolta USA:sta hallitsee toisen puolen totalitaarinen valta. Todellinen vasemmistoliberaali diktatuuri, joka on ottanut vallan. Ja tällaiseen tilanteeseen joutuneille meidän on ilmaistava täysi solidaarisuutemme sorretun kansanosan puolesta.

Tällä kertaa ei ollut kyse vaalien tuloksesta. Kyseessä oli eliitin suorittama vallankaappaus, Coup d’Etat. Salaliitto. Yhdysvaltain presidnetin virka kaapattiin. Nyt Yhdysvallat on joutunut äärijuntan hallintaan.

Maidan

Maidan ja kolmas maailma on tullut Amerikkaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun globalistit ovat käyttäneet samaa värivallankumouksen skenaariota. Kuvioon kuuluu

 • vaalituloksen väärentäminen,
 • petokset,
 • disinformaatiokampanja kotimaassa.

Nyt heidän kasvonsa ovat avoimesti nähtävillä. Kaikki tehtiin käyttäen hyväksi “Amerikan kansallista etua”. Nyt amerikkalaiset ovat itse oman politiikkansa uhreja. Se on looginen johtopäätös.

Kun aletaan käyttämään valheita ja väkivaltaa poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ennen pitkää tulee hetki, jolloin ei voi enää valehdella enempää.

Silloin valhe kääntyy käyttäjäänsä vastaan.

Tärkein taistelu käydään nyt kansainvälisellä tasolla. Globalistit vastaan anti-globalistit on tänään paljon merkittävämpi jako kuin Venäläiset vastaan Amerikkalaiset, tai Länsi vastaan Itä tai mikään muu jako, esimerkiksi Kristityt vastaan Muslimit.

Vapaustaistelija Ashley Babbitt

Vapaustaistelija Ashley Babbitt
Vapaustaistelija Ashley Babbitt

Joten meidän nimemme on nyt Ashley Babbitt. Kyllä, Hän osallistui Yhdysvaltain imperialistisiin sotiin. Mutta hänen uhrauksensa 6. tammikuuta 2021 on jotain muuta kuin viimeinen palvelus amerikkalaiselle valtioille ja amerikkalaisille. Hän antoi elämänsä todellisen vapauden ja todellisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Vapaus ja oikeudenmukaisuus ovat yleismaailmallisia arvoja. Niin Venäjän kuin Amerikan kuin Muslimien kuin Kristittyjen kuin Lännen ja Idän.

Emme taistele enää Amerikkaa vastaan. Sitä Amerikkaa ei ole enää olemassa. Amerikkalaisen yhteiskunnan jakautuminen on tästä eteenpäin peruuttamaton. Me kaikki olemme samassa tilanteessa kaikkialla niin Amerikan sisäpuolella kuin ulkopuolellakin. Joten taistelemme samaa sotaa maailmanlaajuisesti.

Teknologia

Meidän pitää tarkistaa suhtautumisemme teknologiaan; Microsoft, Google, Twitter, Apple, Youtube, FaceBook ja niin edelleen. Ne eivät ole vain kaupallisia — lähtökohtaisesti “neutraaleja” — työkaluja. Ne ovat ideologisia aseita ja valvonta- ja sensuurikoneita. Meidän on tuhottava ne. Meidän on päästävä ulos teknoumpiosta, jota hallitsevat globalistiset hullut.

On avoin kysymys, miten sen teemme.

 • Onko hajotettava kaikki teknologia ylipäätään. Se olisi vihreä ratkaisu, jota ei sitäkään vaihtoehtoa pidä sivuuttaa tai hylätä liian hätäisesti.
 • Vai onko kehitettävä riippumattomien toimijoiden vapaamuotoinen verkosto, joka on vapaa valvonnasta, ideologisesta yksipuolisuudesta ja ideologialla kyllästetyistä kahleista.
 • On myös mahdollista edetä saman aikaisesti molempiin suuntiin.
 • Sama koskee mediaa. Se laulaa yhdellä suulla — ja viesti on yksi ja sama kaikilla.

Viides Kolonna

Olen eri mieltä monien tarkkailijoiden kanssa, jotka pitävät Capitol Hillin hyökkäystä provokaationa ja viidennen kolonnan aikaansaannoksena. Näin ei ole. Se oli symmetrinen vastaus Amerikan toiselle puoliskolle, joka totaalisesti nöyryytti toista varastamalla vaalit ja se oli demokraattien häpeämätön petos. Trumpistit ovat näyttäneet, että ei ole vasemmistoliberaalien etuoikeus järjestää mellakkanäytöksiä ja käyttää väkivaltaa poliittisiin tarkoituksiin.

Jos alat käyttää väkivaltaa, ole valmis saamaan takaisin samalla mitalla.

Antifa ja BLM aloittivat mellakat. Capitol hill oli looginen vastaus tähän. Olemme tarpeeksi vahvoja valtaamaan Parlamentin, joka on petosten, likaisten temppujen, selkään puukotusten ja kuolleiden äänillä valittujen edustajien pesäpaikka.

Globaali Taistelu

Nyt taistelumme on saanut todella globaalit ulottuvuudet: olemme sodassa demokraatteja vastaan — se on puolet meistä — emme taistele itseämme vastaan. Tämä seikka muuttaa kaiken. Kyse on nimenomaan sisämaan sivilisaatiosta vastaan rannikkovaltojen sivilisaatio.3 Amerikan Sydänmaa sekä Euraasian mannermaa ovat samalla puolen tässä taistelussa.

Vuoden 2020 vaalien geopolitiikka4 piirtää meille rajat. Kaksi Amerikkaa nato-myönteinen ja ultra-liberaalien globalistien, Sininen valtio vastaan konservatiivien sisämaa, Punainen valtio.

Sininen perversio
vastaan
punainen normaalisuus.

Taistelu On Alkanut

Todellinen taistelu on alkanut tänään. Demokraattien pelko, jota he tunsivat Capitol Hillin rauhanomaisissa mielenosoituksissa on muistutus heille kaikille. Tavallisen ja yksinkertaisen Amerikan kansan enemmistö, hiljainen ja syrjäytetty, the deplorables — säälitapaukset, kolkuttelemassa kongressin ovia. Totuuden hetki oli käsillä. Ja mitä tekivät kongressin jäsenet: piiloutuivat penkkien alle.

Todellisia säälitapauksia ovat nämä pelkurit kongressissa. Tässä hetkessä, tässä upeassa hetkessä, he ymmärsivät, että he eivät ole enää turvassa missään. Käykää vain päällemme.

Tästä lähtien demokraatteja vastaan hyökätään maailmanlaajuisesti.

Heidän pitäisi ymmärtää, että

 • me tarkkailemme heitä täsmälleen samalla tavalla kuin he tarkkailevat meitä;
 • seuraamme heitä juuri niin kuin he seuraavat meitä;
 • keräämme tietoa ja rekisteröimme jokaisen demokraatin juuri niin kuin he rekisteröivät meidät;
 • teemme muiston jokaisesta globalistista ja heidän sätkynukeistaan tasmalleen samalla tavalla kuin he tekevät meistä.

Absoluuttinen Paha

Tästä lähtien jokainen demokraattien ja heidän liittolaistensa välinen “yhteistyö” katsotaan salaliitoksi ja rikokseksi ihmisyyttä vastaan.

He tappoivat tuhansia ja satoja tuhansia Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mutta paha ei tunnista rajoja.

Sellainen perustuu aina vaaralliseen itseluottamukseen. Niinpä he alkoivat tappaa amerikkalaisia maan rajojen sisäpuolella. Ashley Babbitt on tälle vasta alkua. Tällä kertaa he suunnittelevat todellista amerikkalaisten kansanmurhaa. Ja se on jo alkanut.

Maailmassa on vain kaksi puoluetta: suurta nollausta ajava globalistien puolue ja Ison Heräämisen Anti-globalistinen puolue. Siinä välissä ei ole mitään. Siinä on kuilu. Tuo kuilu haluaa täyttyä verenvuodatuksesta.

Ashley Babbittin veri oli ensimmäinen pisara.

Taistelusta tulee universaali. Yhdysvaltain demokraattinen puolue ja sen globalistiset sätkynuket — mukaan lukien kaikki korkean teknologian teollisuudenalat ja iso raha — ovat nyt selkeä ruumiillistuma absoluuttisesta pahasta.

Iso paha teki pesänsä Amerikan maaperälle. Tuosta helvetin keskuksesta alkaa nyt viimeinen kapina, Suuri herääminen.

Vielä sanon: trumpismi on paljon tärkeämpi kuin Trump itse. Trumpilla oli kunnia aloittaa prosessi.

Nyt meidän tehtävämme on jatkaa siitä eteenpäin!

Viitteet

<section class="footnotes" role="doc-endnotes

 1. Alkuperäinen artikkeli
  [Great Awakening: the future starts now] (www.geopolitica.ru/en/article/great-awakening-future-starts-now “In history we had and still have many opposite issues and conflicts with US on the geopolitical level. We fight on different side of conflicts in many occasion. But what is going on in USA now is other question. That is the question of principles.”)↩︎

 2. Alkuperäinen kirjoittaja
  Alexander Dugin
  Alexander Dugin
  Alexander Dugin↩︎

 3. Sisävaltioiden Ilmiö↩︎

 4. USA:n Osavaltiot Ja Vaalien Geopolitiikka↩︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.