Korona-Rokote On Ihmiseen Asennettava Käyttöjärjestelmä

Korona-rokote on yksi tuote Lääketehdas Moderna’n mRNA-lääkkeiden tuoteperheessä.

– Näillä sanoin Moderna kuvailee omaa rokotettaan myyntiesitteessä.

Modernas Dag – Lääketehdas Moderna’n rokote hyväksyttiin EU:ssa 6. tammikuuta. Ruotsi on allekirjoittanut sopimuksen 3,6 miljoonasta annoksesta Modernan rokotetta.
Lääketehdas Moderna’n rokote
hyväksyttiin EU:ssa 6. tammikuuta 2021.
Modernas Dag!3

BigPharmaan kuuluva lääketehdas Moderna Inc.4 on valmistanut mRNA-pohjaisen teknologia-alustan, joka toimii aivan kuten tietokoneen “käyttöjärjestelmä”, tehdas kertoo esitteessään. Järjestelmäalusta on suunniteltu “plug and play” -periaatteen mukaisesti ja sen “ohjelmat” eli “sovellukset” koostuvat eri mRNA-lääkkeistä.5

Kunhan vain tunnustamme mRNA-tieteen laajat mahdollisuudet, voimme luoda mRNA-teknologia-alustan, joka toimii aivan samoin kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä.

Yhtiö on palkannut useita satoja tutkijoita ja insinöörejä, jotka keskittyvät Modernan alustalla toimivan teknologian kehittämiseen. Tutkijat ja ohjelmoijat työskentelevät integroidusti siten, että se edistää mRNA-tieteen kehitystä ja ratkaisee haasteita, jotka ovat ainutlaatuisia vain mRNA-pohjaiselle lääkekehitykselle. Esimerkkejä mRNA:n tieteenaloista ovat

 • mRNA-biologia,
 • mRNA-kemia,
 • mRNA-bioinformatiikka ja
 • mRNA-proteiinitekniikka.

Modernan globaali tehtävä on realisoida uuden sukupolven mRNA-tieteen lupaukset lääkityksestä, joka muuttaa potilaita.

Ihmisten Ohjelmointi

Moderna kutsuu mRNA-lääkkeitään “elämän ohjelmistoiksi”. Yleisesti ottaen ainoa asia, joka vaihtuu eri mRNA-lääkkeestä toiseen, on geneettinen koodi, joka ohjaa ribosomeja valmistamaan proteiineja. käyttöohje-manuaalien mukaan mRNA-lääkkeitä voidaan verrata tietokoneiden ohjelmistotuotteisiin.

Moderna aikoo kehittää omalle ohjelmistoalustalleen laajan valikoiman mRNA-lääkkeitä monenlaisia ​​sairauksia vastaan. Tavoitteena näyttäisi olevan olevan tulla maailman johtavaksi kauppiaaksi geenilääketieteen ja geenirokotteiden alalla. Yhtiön kertoo omilla verkkosivustoillaan ja myyntimateriaaleissa olevansa “uusi G𝖔𝖔gle”.6

Ruotsi on yksi ensimmäisistä testimaista maailmassa mRNA-rokotteiden myynnin edistämiseksi.7

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli
  Modernas mRNA-vacciner beskrivs som appar i ett operativsystem↩︎

 2. Aivan kuin myyntiesitteen olisi laatinut henkilö, jolla on ymmärrys ja kokemus maailmanlaajuisen tietokoneen käyttöjärjestelmän markkinoinnista ja asettamisesta globaaliksi standardiksi. Pakolliseksi kaikissa virastoissa; ei siksi, että se olisi parempi muita vaan …

  Kuin suoraan Ƀɨͥɫɫ Ɠȃțȇȿ’in strategisesta oppikirjasta.

  Ole kuitenkin varovainen lausuessasi Ƀɨͥɫɫ Ɠȃțȇȿ’in, sinun rokottajasi nimeä, sillä hän voi koska tahansa lähettää mustan auton noutamaan sinut yön pimeydessä. Tuon viimeisen matkasi vie sinut korona-leirille ja sinne, koronaleirien saaristoon, sinä häviät jälkiä jättämättä — ikuiseen pimeyteen. Eikä kukaan uskalla kysyä perään joutumatta itse saman kohtalon uhriksi.↩︎

 3. Oma kommentti. Modernas Dag.
  Tätä päivää, 6. tammikuuta, tullaan viettämään Ruotsissa ikuisesti nimellä Modernas Dag!
  Valtakunnallisen juhlan järjestäminen tulee olemaan helppoa uudessa lainsäädännön jälkeisessä ajassa: Hallitus pystyy ohjelmoimaan juhlan kansalliseen tietoisuuteen yksinkertaisesti tilaamalla Modernalta uuden ohjelmoinnin kansalaisiinsa.
  Luonnollisesti kansalaisten perusoikeudet ovat turvassa: Mitään uutta ohjelmointia ei hallitus pysty kansalaisiinsa rokottamaan noin vain. Siihen tarvitaan Modernan suostumus. Eikä edes Modernakaan pysty toimimaan aivan omin päin, vaikka sillä onkin edustus maailmanhallituksessa: Lupa tarvitaan BigPharman eettiseltä neuvostolta.

  ↩︎

 4. Moderna is an American biotechnology company based in Cambridge, Massachusetts, USA.↩︎

 5. Aivan kuin myyntiesitteen olisi laatinut henkilö, jolla on ymmärrys ja kokemus maailmanlaajuisen tietokoneen käyttöjärjestelmän markkinoinnista ja asettamisesta globaaliksi standardiksi. Pakolliseksi kaikissa virastoissa; ei siksi, että se olisi parempi kuin muut vaan vaan … No, tiedättehän te poliitikot ja sen mikä on avain poliitikon sydämeen.

  Aivan kuin Ƀɨͥɫɫ Ɠȃțȇȿ
  Muista kuitenkin tämä ikivanha laki:
  – Älä lausu turhaan HERran sinun rokottajasi nimeä, sillä hän voi tulla koska tahansa yön pimeydessä mustalla autolla tulla hakemaan sinut korona-leirille ja sinne, koronaleirien saaristoon, sinä häviät jälkiä jättämättä — ikuiseen pimeyteen — eikä kukaan uskalla kysyä perään joutumatta itse saman kohtalon uhriksi.↩︎

 6. Oma kommentti
  Kansalaisen ja lääkkeiden loppukäyttäjän pitää ymmärtää, että lääketehtaan toiminnan tarkoitus ei ole sairauksien parantaminen vaan voiton maksimointi.

  ↩︎

 7. Ruotsi myynnin edistäjänä
  Nyt kun rokotteiden ostajilta, maailman hallituksilta, on saatu täydellinen syytesuoja aiheutuvista vahingoista ja kuolemista, on liiketaloudellisesti järkevintä käyttää rokotettavia ihmisiä tuotekehittelyn koekaniineina.
  Viime vuosikymmenien menestystarinat eivät ole juurikaan perustuneet tuotteiden erinomaisuuteen vaan siihen, että uusien “innovaatioiden” maksaja eri taho kuin ostaja. Olikohan tämän tien avaajana vakuutusyhtiöiden kolarikorjaukset, joissa “asiakkaan” etu on mahdollisimman kallis remontti; G𝖔𝖔glen “palveluiden” maksajina ovat sen “asiakkaiden” hyväksikäyttäjät; ja niin edelleen.

  ↩︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.