Guantanamo Bayn Vangit Ovat Syyttömiä

Guantanamo Bayn vangit ovat syyttömiä. Siksi heitä ei koskaan tuoda oikeuden tuomittavaksi.

Ahmed Khalfan Ghailani oli Guantanamon vanki ja varmasti todisteiden kannalta varmin tuomittava. Hänet tuotiin oikeudenkäyntiin New Yorkissa marraskuun 17, 2010 Newyorkilainen tuomioistuin totesi hänet syylliseksi yhteen syytekohtaan mutta vapautti hänet kaikista muista 284:sta syytteestä, mukaan lukien kaikki murhasyytteet.

Hänet asetettiin oikeuteen New Yorkissa olettaen, että tuomio olisi kuolemanrangaistus. Kun hänet vapautettiin lähes kaikista syytteistä, vankien tuominen oikeuden ja Yhdysvaltojen lain eteen lopetettiin siihen.

Ghailani oli vangitsijoidensa varmin tapaus. Kaikki muut syytettävät olisivat saaneet lievemmän tuomion. He ovat syyttömiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.