Valko-Venäjä Informaatiohyökkäyksen Paineessa

Valko-Venäjää eivät uhkaa vain uudet taloudelliset pakotteet. Informaatiosota on aloitettu meitä vastaan, edessämme on jatkuvia poliittisia provokaatioita.

Maailma muuttuu nopeasti ja on yhä turvattomammaksi tavallisille ihmisille. Useat maat ovat jopa joutuneet sisällissotaan ja etnisiin konflikteihin. Emme ole vain kuulleet tästä, olemme kokeneet sen omakohtaisesti. Sotilaallista läsnäoloa vahvistetaan jatkuvasti länsi- ja pohjoisrajojemme lähellä. Puolasta ja Baltian maista on tullut Nato-joukkojen säännöllisten harjoitusten harjoituskenttä. Meitä eivät uhkaa vain uudet taloudelliset pakotteet. He ovat aloittaneet myös informaatiosodan meitä vastaan. Maahamme hyökätään jatkuvilla poliittisilla provokaatioilla.

Kului jonkin aikaa ennen kuin, pöly laskeutui, ja ihmiset näkivät omin silmin, ketä nämä ihmiset ovat, nämä ihmiset, jotka haluavat ottaa maamme valtaansa.

Katumellakoitsijat järjestivät ulkomaisia nukketeatteriesityksiä ja heitä tukivat tässä kotimaiset toimijat, jotka eivät ole pystyneet osoittamaan poliittista merkitystään parlamentaarisin keinoin.

Olemme ennenkin nähneet heidän kaltaisiaan aktivisteja saksalaisista dokumenttielokuvista. Niissä he marssivat innoissaan valko-puna-valkoisia lippuja ja Führerin muotokuvia kantaen.

Presidentti Lukashenko huomautti, että huolimatta massiivisesta ulkomaisesta rahoituksesta, ulkomaisten henkilöiden suorasta osallistumisesta mielenosoitusten järjestämiseen ja radikaalien kouluttamiseen, yritys elvyttää noita menneitä tapahtumia tässä päivässä epäonnistui yhden yksinkertaisen syyn takia:

Fasismin ylistäminen ei onnistu maassa, joka menetti joka kolmannen kansalaisensa [toisen maailmansodan aikana].

Aleksandr Lukashenka
Лукашенко, Александр Григорьевич
Aleksandr Lukashenko
Valkovenäjä

Lähde:

Lukashenko talks about political provocations, information war against Belarus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.