Lain Voimalla Valtiota Vastaan

Onko taqiyya taktiikat vihdoin ymmärretty Saksassa?

Tagyiia Sodankäynti

Saksan viranomaain Voimalla Tehtävät Hyökkäykset Valtiota Vastaaniset ovat järkyttyneitä — todella järkyttyneitä! — saatuaan selville, että muslimit Saksassa käyttävät petoksia ja harhautuksia hyökätessään Saksan valtiota vastaan käyttäen aseena Saksan omaa lakia.

Perustuslakia valvovat viranomaiset varoittavat islamisteista lampaiden vaatteissa.

Minareettien Liittotasavalta
Minareettien Liittotasavalta

Hiipien tapahtuva Saksan islamisointi kiistetään systemaattisesti, sillä onhan niin, että islam lukuisine moskeijoineen ja rukouskutsuineen kuuluu Saksaan. Tästä syystä poliittisesti vastuulliset ihmiset kääntävät katseensa pois islamista kohti “oikeistolaisia ääri-ilmiöitä”. Vain nämä yksin voivat uhata monivärisen tasavallan sisäistä turvallisuutta.

Vaikka rauhan-uskonnon kritiikki estetään ja jopa rangaistaan, turvallisuusviranomaiset ovat silti kiireisiä rekisteröidessään ja tarkkaillessaan islamisteja, joiden määrä kasvaa merkittävästi koko ajan.

Legalistit

Nyt liittovaltion perustuslain suojeluvirasto3 Kölnissä varoittaa “legalistisista islamisteista”, jotka toimivat huomaamattomasti ja lain kirjainta noudattaen He haluavat salaa perustaa sharia-lain mukaisen islamilaisen teokratian.

Vastuussa tästä kehityksestä ovat vanhat puolueet, kirkot ja vastaavat instituutiot, jotka muokkasivat kasvualustan radikaalin islamin leviämiselle ja jotka pelkuruudesta, mukavuudesta ja vasemmistolaisesta ideologisesta sokeudesta huolimatta jättivät täysin huomiotta siihen sisältyvät vaarat ja sivuvaikutukset. Jokainen kriitikko häpäistiin ja hänestä tehtiin äärioikeistolainen.

Nyt nämä legalistit, uuden aallon islamistit, ovat osa järjestelmää. Ei ole yllättävää, ei ainakaan niille, jotka vähänkin ajattelevat omilla aivoillaan, että nämä legalistiset islamistit käyttävät taqiyya-taktiikkaa: teeskentelevät ja huijaavat piilottaakseen todelliset aikomuksensa.

Viitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.