Vladimir Putin: Mitä Merkelin Jälkeen?

Vladimir Putinin Vuosittainen Lehdistötilaisuus Joulukuussa 2020.

Toimittajat kysyvät Venäjän presidentiltä Vladimir Putinilta joulukuussa 2020 Ikävöittekö Merkeliä

Tuleeko teille ikävä neiti Merkeliä?

Venäjän Presidentti, President of Russia Vladimir Putin Vladimir Putin

Neiti Merkeliäkö?

No, eihän hän ole lähdössä mihinkään. Ei ainakaan vielä. Jumalan kiitos, että hän vielä työskentelee. Tästä syystä ei ole sopivaa ilmoitella minulle, että hän olisi lähdössä ja siitä sitten seuraa jotain. Saksalla on oma parla­mentaarisesti valittu hallitus.

Olen kyllä tilanteen tasalla Saksan sisä­politiikasta, olen tietoinen siitä, mitä siellä saattaa tapahtua lähi­tulevai­suudessa. Meillä on melko hyvät henkilö­kohtaiset suhteet liitto­kanslerin kanssa, ja valtioiden väliset suhteetkin ovat melko korkealla tasolla.

Saksan liitto­tasa­valta on yksi suurimmista kauppa- ja talous­kumppaneistamme. Heti Kiinan jälkeen, luultavasti toisena, minun täytyisi nähdä uusimmat tiedot. Kaikki on vähentynyt pandemian takia, mutta saksalaiset yrittäjät ovat epäilemättä Venäjän taloudessa suurimpien sijoittajien joukossa. Toisin kuin muut sijoittajat, he sijoittavat reaalisektorille. Arvostamme tätä suuresti

Haluan korostaa vielä kerran, että meillä on todella paljon ystäviä, jotka luottavat meihin ja arvostamme heidän luottamustaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.