Vladimir Putin: Pitääkö Venäjän Kanssa Keskustella Vain Aseen Piipun Takaa?

Vladimir Putinin Vuosittainen Lehdistötilaisuus Joulukuussa 2020.

Toimittajat kysyvät Venäjän presidentiltä Vladimir Putinilta joulukuussa 2020 TV kanava Zvezda

Puhuitte Isänmaallisen Sodan Voiton 75. vuosipäivästä ja historiallisesta muistista. En tiedä, oletko kuullut Saksan puolustusministerin Annegret Kramp-Karrenbauerin äskettäisestä lausunnosta, jonka mukaan Venäjän kanssa pitäisi keskustella vain pyssyn piipun takaa. Ehkä hän tarkoitti, että emme ymmärrä mitään muuta kieltä.

Onko tämä mielestänne järkevä lausunto puolustusministeriltä?

Venäjän Presidentti, President of Russia Vladimir Putin Vladimir Putin

Ei tietenkään. Tästä rouvasta tuli puolustusministeri ja nyt hän todennäköisesti haluaa näyttää kuinka voimakas hän on. Tässä tapauksessa hän toisti melko harvinaisen kliseen, jota kyllä toistetaan monissa Nato-maissa.

Tällainen on haitallista valtioidemme välisille suhteille. Se on puolustuspolitiikan kannalta täysin merkityksetöntä, koska … Koska!

Koska heidän pitää ottaa huomioon, millainen Venäjän armeija on tänään. Siksi.

Ollakseni rehellinen, en ajattele paljoa tätä asiaa. Emme saisi paisutella sitä. En ole varma, että hän olisi iloinen lausunnon antamisesta, aivan kuten monet vastuulliset poliitikot Saksassa. Se nyt on vain yksi perinteinen klisee muiden joukossa.

Venäjän Presidentti, President of Russia Vladimir Putin
Vladimir Putin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.