Ruotsalainen Nainen Matkustajana Kairon Taksissa

Ruotsin radion kirjeenvaihtaja Cecilia Udden joutui harvinaiseen tilanteeseen taksimatkalla Kairossa.

Päivän Neekerinsuukko myönnetty Cecilia Udden’ille!
Päivän Neekerinsuukko myönnetty Cecilia Udden’ille!

Henki Vaarassa! Mutta Kenen

Kuljettaja sai puhelun matkapuhelimellaan kesken matkan. Puhelu jatkui ja jonkin ajan kuluttua hän tuli enemmän ja enemmän järkyttyneeksi, kun hän kuuli tyttäreltään, että vaimo oli joutunut sairaalaan äkillisen veritulpan seurauksena. Kohta hän otti puhelun lääkärille, joka sanoi, että vaimolle on heti annettava lääkettä, verenohennusainetta, muuten olisi suuri riski, että hän kuolee. Rokotteen antaminen maksaa noin 40 euroa, eikä kuljettajalla ollut sellaista rahaa, mutta hän pyysi ja rukoili lääkäriä antamaan rokotteen ja lupasi maksaa. Hän olisi valmis jopa suutelemaan lääkärin jalkoja, kunhan vain vaimo saa rokotteen nopeasti. Lopulta matkustajana ollut nainen antoi kuljettajalle tuon rahan, jotta kuljettajan vaimo pelastuu tässä vaiheessa jo lähes varmalta näyttävältä kuolemalta.

Matkustajana ollut Cecilia Udden pääsi kuitenkin radioon kertomaan tämän nyyhkytarinan. Hän valitti sitä, että vielä on olemassa ihmisiä, jotka joutuvat asumaan sellaisissa olosuhteissa, että heillä ei ole varaa pelastaa oman sukulaisensa henkeä. – Ja tietenkin hän muistutti kuulijoita omasta jalomielisestä toiminnastaan tässä tilanteessa.

Mitä Oikeasti Tapahtui

Mutta ihmettelenpä kovasti, Cecilia Udden, jos et tullut itse huijatuksi tällä kertaa? Epäilen, että kaikki oli järjestetty vain siksi, että saadaan narrattua rahaa naïvilta länsimaalaiselta ja vielä varsin helposti, kun matkustajana on nainen. Saitko mitään todisteita siitä, että vaimo ylipäätään on olemassa ja että se todellakin oli lääkäri, jonka kanssa kuljettaja puhui, eikä joku kaveri? Oliko ensimmäinen soittaja tytär vai kuka?

Olet Lähi-Idän kirjeenvaihtaja etkä tunne arabejasi, Cecilia Udden!

Itse en olisi koskaan mennyt tähän halpaan Kairossa enkä missään muussakaan muslimi-arabimaassa jo pelkästään siitä yksinkertaisesta syystä, että minulle elämä on kallis, enkä astuisi jalallanikaan sellaiseen maahan. Pidä huolta itsestäsi, Cecilia!

Tarinan Taustoitusta

Edellä mainittu “hauska” uutinen osoittaa selkeästi, kuinka vitun naïveja ja sinisilmäisiä ruotsalaiset sekä Ruotsin viranomaiset ovat ja kuinka helppoa on yksinkertaisesti vain tulla maahan elelemään ruotsalaisten kustannuksella. Se huolenpito jatkuu niin kauan kuin on mistä ottaa. Tämän hyvinvoinnin rakentaneilta ruotsalaisilta eläkeläisiltä tämä ottaminen on jo loppunut. Ei ole enää mistä ottaa.

Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Roliga nyheter från radion och Sandor

  2. Alkuperäinen kirjoittaja
    Pettersson