Trumpin Kannattajien Murhat Ovat Alkaneet

Georgialainen poliitikko, Trumpin kannattaja ja senaattori Loeffler’in valinta­kampanjan jäsen Harrison Deal kuoli auto-onnettomuudessa ollessaan matkalla tapaamaan vara­presidentti Mike Pence’ä.

Kun aurinko laskee lännessä, idässä se nousee.
Kun aurinko laskee lännessä,
idässä se nousee.

Senaattori Loefflerin oli määrä esiintyä Savannahissa järjestetyssä kampanja­tapahtumassa vara­presidentti Mike Pencen ja senaattori David Perduen kanssa.

Lisää Trumpilaisten poliitikkojen murhia on odotettavissa demo­kraatti­enemmistöisissä osa­valtioissa, joiden edustaja senaatissa on republikaani. Lain mukaan kuolleen senaatti­edustajan tilalle ei äänestetä uutta edustajaa vaan osa­valtion kuvernööri nimittää hänet.1

Nyt on kaikki pelissä, koska demokraateilla on historian viimeinen mahdollisuus ottaa valta senaatissa ja sitä kautta ehdoton ja rajaton valtiollinen valta koko liitto­valtio USA:ssa.

Poliitikkojen murhat ovat ihmiskunnan historiassa vallitseva tapa päästä valtaan. Murhan kohteeksi ei valita “tavallista ihmistä”, ei myöskään huippupoliitikkoa. Murha on varoitus niille, jotka ovat painostuksen alaisena. Georgian osavaltiossa moni poliitikko tulee saamaan vihjailuja tulevasta kohtalostaan, jos äänestävät Trumpin puolesta.

Viitteet