Vedonlyöjän Näkökulma USA:n Vaaleihin

Olin ollut Las Vegasissa kertoimien laskija ja urheilupelien asiantuntija neljän vuosikymmenen ajan ennen kuin tulin kansallisesti tunnetuksi konservatiivisena talk show -isäntänä. Ymmärrän kertoimet ja uhkapelit tavalla, johon kukaan muu mediahenkilö, isäntä tai poliitikko ei tässä maassa pysty.

By Wayne Allyn Root

Voin kertoa teille, että jotain on vialla näissä presidentinvaaleissa. Se muistuttaa sovittua jalkapallo-ottelua. Muistan kuuluisan sovitun pelin New York Giantsin ja Philadelphia Eaglesin välillä vuonna 1978. Giantsin puolustaja luovutti pallon pois. Liikkeessä oleva takapakki ei ottanut sitä. Pallo putosi maahan. Herm Edwards Eaglesista otti sen ja juoksi maalivyöhykkeelle vain sekunteja ennen loppuvihellystä.

Jokainen vedonlyöjä maailmassa tietää, että peli on sovittu. Sillä ei ole väliä pystyykö sen todistamaan. Me tiedämme sen.

Uhkapelaajatkin ajattelevat samalla tavalla näistä presidentinvaaleista. Nämä presidentinvaalit oli sovittu, röyhkeästi. Se on aivan yhtä selvää kuin Giants-Eagles vastaan NFL -jalkapallo-ottelu. Tässä joitakin yksityiskohdat näistä vaaleista – vedonlyöjän näkökulmasta katsottuna.

 • Kun tultiin kohti yötä Trumpin vedonlyöntisuhde oli 2 : 1.
 • Heti kun ovensuukyselyt alkoivat päättyä ja kuva tuli selväksi, Trumpin kertoimet siirtyivät nopeasti kohti taspeliä.
 • Sitten Trumpista tuli lievä suosikki.
 • Sitten kohtalainen suosikki.
 • Sitten 2 : 1 suosikki.
 • Sitten 3 : 1.
 • Sitten 4 : 1.
 • Sitten 5 : 1.
 • Sitten 6 : 1.
 • Sitten 7 : 1.
 • Trump vedonlyöntisuhde oli lopulta siirtyi 8 : 1 hänen edukseen.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Vedonlyöjät, jotka asettavat omat rahansa peliin vaaliyön aikana, ovat aina osoittautuneet olevan oikeassa. Älykkäät vedonlyöjät näkevät selvästi mihin suuntaan kilpailu on menossa. Vedonlyöjät ympäri maailmaa näkivät selvästi sen mitä minäkin, kun tuijotimme vaalikarttaa – Trump oli saamassa vaalien voiton, ja maanvyöryllä.

Mutta jokin ei aivan täsmännyt.

 • Fox News ei julistanut Floridaa Trumpille – vaikka hän oli kirkkaassa johdossa.
 • He eivät soittaneet Ohioon – vaikka Trump oli sielläkin kirkkaasti johdossa.
 • He eivät soittaneet Teksasiin – vaikka Trump oli sielläkin ylivoimainen.

Istuin Teksasissa TV:n ääressä ja huusin.

Lisää Outoja Tapahtumia.

Fox News oli julistanut Virginian Bidenille heti yön alussa vaikka Trumpoli sielläkin johdossa. Trump vielä pysyisi Virginiassa edellä kolme pitkää tuntia sen jälkeen, kun Fox julisti äänet Bidenille. Miksi he tekisivät niin? Mikä oli kiire? Siinä ei ollut mitään järkeä.

Virginian julistettiin Bidenille aivan Trumpin nenän edestä. Mutta Trump oli reilusti edellä Floridassa, Ohiossa ja Texasissa, mutta Fox News kieltäytyi julistamasta hänelle voittoa.

Tiesin sillä hetkellä, että jokin on vialla. Mädän haju levisi. DC:n suolla lemusi.

Vedonlyöjät näkivät Trumpin hallitsevan. Hän voitti selvästi paitsi Floridan, Ohion ja Teksasin tärkeimmät osavaltiot, mutta Trumpilla oli myös suuret johtoasemat koko Keskilännessä – Pennsylvaniassa, Michiganissa, Wisconsinissa ja Iowassa. Kaikki oli ohi. Trumpin voitto olisi kaikkien maanvyörymävoittojen äiti! Tästä syystä vedonlyönnissä oli massiiviset 8 : 1 kertoimet Trumpin hyväksi.

Ja Sitten Se Tapahtui.

Se oli omituisin kutsu vaalien yön historiassa. Fox News kutsui Arizonan Bidenille. Miksi? Tilanne ei ollut ohi, edes lähellä sitä. Ei ollut mitään reaalista syytä julistaa tulosta. Arizona ei ole viläkään ohi, yli 8 päivää myöhemmin. Myöskään CNN ei ole vielä julistanut Arizonan tulosta. ABC veti sen takaisin Bideniltä vasta 24 tuntia sitten.

Miksi Fox News’illä olisi niin kiire julistaa Arizona Bidenille?

 • Tuolloin Trumpin kertoimet romahtivat melkein välittömästi
 • 8:sta 1:een,
 • takaisin 2:een 1:een.

Tämä pudotus laukaisi hälytyskellot. Ystäväni, joka on yksi maan suurimmista vedonvälittäjistä, soitti minulle sanoen: “Wayne, jokin on vialla. En ole koskaan nähnyt sellaista romahdusta, puhumattakaan pudotuksesta, ja näin nopeasti. Kuinka Trump voi siirtyä 8 : 1 tilnteesta 2 : 1 tilanteeseen? Joku jossain tietää jotain. Meillä on ongelma.”

Oli kuin joku olisi etukäteen päättänyt antaa Arizonan Bidenille – riippumatta siitä voittaako hän sen vai ei. Oli kuin salainen koodi olisi tiedossa vain muutamalle miljardööripelaajalle,

“Fox News julistaa Arizonan Bidenille.”

Viisi taikasanaa. Joku oli valmis ottamaan riskin. Joku odotti, kunnes Trump oli ylivoimainen suosikki 8 : 1 vedonlyöntisuhteella, ja sitten löi vetoa miljoonilla dollareilla Bidenin puolesta. Juuri silloin kun kertroin oli korkeimmillaan!

Joku tiesi pelin olevan sovittu. Joku tienasi omaisuuden.

Eikä Tässä Kaikki.

Ensinnäkin, julistamalla sekä Virginian että Arizonan Bidenille liian aikaisin illalla ja viivyttelemällä Trumpin saamien selvien voittojen julistamista, Fox News varmisti, että Bidenillä oli vaalien johto koko yön. Se on toinen iso osa tätä tarinaa. Aivan kuten väärennetyt äänestäjät tukahduttivat Trumpin äänestäjät kuukausia ennen vaaleja kyselyillä, jotka osoittivat väärän tuloksen, että Trump hävisi maanvyörymällä, väärennetyt “uutistoimiston” työntekijät näyttivät varmasti salaavan Trumpin äänet vielä vaaliyönä. Ja lisäksi puhalsivat ilmaa Bidenin voitolle.

Jos Biden johtaisi jokaisessa kyselyssä ennen vaaleja ja johtaisi koko yön vaalien äänestyksissä, ei syntyisi vaikutelmaa, että peli olisi sovittu, kun lopulta Biden ilmestyisi maaliin voittajana seuraavana aamuna. Eikö vain!?

Vielä Yksi Pala Tähän Palapeliin.

Juuri sillä hetkellä, kun salainen koodi “Fox News julistaa Arizonan Bidenille” oli lausuttu, kolme keskeistä Keskilännen taistelukentän osavaltion demokraattista kuvernööriä päättivät lopettaa äänten laskemisen yön ajaksi! Miksi? Ja miksi kaikki kolme samanaikaisesti? Juuri näin olisi tapahtunut, jos asiasta olisi sovittu etukäteen. Wisconsin, Michigan ja Pennsylvania lopettivat salaperäisesti laskemisen keskiyön aikaan.

Sovittu Peli

Että vaalit oli sovittu, sitä vahvistaa tieto, että nämä valtiot vain väittivät lopettavansa äänien laskemisen yön ajaksi. Sen jälkeen, kun televisiokamerat ja republikaanien vaalitarkkailijat oli kaikki lähetetty kotiin, nämä demokraattiset osavaltiot jatkoivat äänten laskemista ja löysivätkin yhtäkkiä kaikki tarvittavat äänestysliput Trumpin suuren johtoaseman lyömiseksi.

Otin kuvakaappauksia ennen nukkumaanmenoa. Trump voitti Michiganin yli 300’000 äänellä, kun he lopettivat laskemisen. Hän oli Wisconsinissa yli 100’000 ääntä edellä. Pennsylvaniassa hän sai lähes 700’000 ääntä enemmän. Aamulla otin uuden kuvakaappauksen. Yhtäkkiä Biden nousi 9’000 äänen johtoon Wisconsinissa ja 30’000 äänen johtoon Michiganissa. Kuinka se saattoi tapahtua? Luulin, että he olivat lopetaneet äänten laskemisen?

Kaikki Alkoi, Kun Fox Julisti Arizonan Bidenille.

uskokaa tai älkää, mutta joku tiesi. Vaalien tulos oli sovittu. Muutama avainhenkilö teki miljoonia vedonlyönnillä näissä vaaleissa. He tiesivät tarkan hetken milloin lyödä rahat pöytään. He tiesivät tarkalleen, milloin Trumpin maanvyörymä kääntyisi Bidenin voittoon TV:n kautta jaettavalla valeinformaatiolla ja väärennettyjen äänestyslippujen avulla.

 • He tiesivät, että Arizonan voitto julistetaan aivan liian aikaisin.
 • He tiesivät, että valheellinen Fox’in julistus Arizonan menosta Bidenille laukaisee ääntenlaskun lopettamisen ja massiivisen vaalipetoksen alkamisen.

Trumpin Äänet Kavallettiin Bidenille

En tiedä mitä korkein oikeus päättää. Vedonlyöjät kaikkialla maailmassa tietävät tarkalleen, intuitiivisesti, mitä tapahtui. Vaalit oli sovittu etukäteen aivan kuin alussa mainittu kuuluisa NY Giants vastaan Philadelphia Eagle sovittu peli tapahtui vuonna 1978 Meadowlandsissa.

Trump ryöstettiin. Hänen äänensä varastettiin.

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli

  Las Vegas Oddsmakers are Never Wrong!

 2. Oma kommentti
  En tunne amerikkalaista vaalivedonlyöntiä, mutta saattaa hyvinkin olla niin, että
  • Vetoa lyötiin siitä kumman jokin TV-kanava julistaa voittajaksi. Ei siitä kumpi lopulta voittaa.
  Jos näin on, TV-kanavan omistajan oli mahdollista jo etukäteen määrätä, että tietty ehdokas julistetaan voittajaksi. – Sovittu ottelu. – Ja sitten maksimoida vedonlyönnin voittonsa tuon etukäteisen tiedon perusteella.
  Hajaantukaa! Ei mitään nähtävää. “Näinhän me pojat jalkapallopeleissäkin tehdään.”