Bill Gates ja Dominion Äänestysohjelmisto

Julkisuudessa väitetään, että Dominion Voting Systems -järjestelmän ja Smartmaticin välillä ei ole yhteyttä.

SmartMatic’in poistama sivu.
SmartMatic’in netistä poistama sivu.

Smartmatic: Venezuela – Florida – Lontoo

Johtolanka, jota pitäisi seurata on se,

missä määrin Dominion Voting käytti mitä tahansa Smartmaticin valmistamaa ohjelmistoa.

Smartmatic aloitti toimintansa Venezuelassa Hugo Chavezin hallinnon aikana. Yrityksen perustivat kaksi venezuelalaista ja se jatkoi toimintaansa myöhemmin ainakin Floridassa. Sittemmin pääkonttori siirrettiin Lontooseen.

Kiistaa käydään siitä, että Smartmaticin vaaliohjelmistoa käytettiin Venezuelan presidentinvaaleissa, jotka presidentti Hugo Chavez ja Nicolás Maduro voittivat. Jokaisessa näistä vaaleista oppositiopuolueet väittivät vaalipetoksia tapahtuneen. Itse asiassa Yhdysvaltojen ulkoministeriön vuonna 2013 julkaisemassa Venezuelaa koskevassa maakohtaisessa raportissa todetaan tiivistelmässä, että

“… viranomaiset ilmoittivat Nicolas Maduron voittaneen presidentinvaalin [14. huhtikuuta 2013] 1,49 prosentin marginaalilla. Väitteiden mukaan vaalipetoksia tapahtui ennen ja jälkeen vaalien. Väitteet perustuvat useisiin epäjohdonmukaisuuksiin, mukaan lukien hallituksen puuttuminen laskentaan, hallitsevan puolueen tukeminen valtion varoista ja äänestäjien manipulointi.”

Valaehtoinen Lausunto

Lisäksi äskettäin vannotussa valaehtoisessa lausunnossa, joka on tehty Georgian vaaleihin liittyvässä oikeusjutussa, avaintodistaja kuvaa omakohtaisesti, kuinka Hugo Chavez pyysi Smartmaticia suunnittelemaan uuden vaalijärjestelmän Venezuelalle ja

“oli erittäin tarkka siitä, että Smartmatic suunnittelee järjestelmän tavalla, että yksittäinen ääni voidaan muuttaa ilman että sitä havaitaan.”

Tiedämme, että Smartmatic osallistui kaikkiin Venezuelan vaaleihin vuoteen 2018 saakka. Todistaja jatkaa, että vuoden 2013 vaaleissa

“… Smartmatic-vaalihallintajärjestelmää käytettiin manipuloimaan ja muuttamaan tuloksia Hugo Chavezin hyväksi.”
– Hän lisää:
“Henkilöt, jotka hallitsivat äänien taulukointi tietokonetta, pystyivät muuttamaan ääniraportointia siirtämällä äänet ehdokkaalta toiselle Smartmatic-ohjelmiston avulla.”
– (L.Lin Wood, nuorempi v. Brad Raffensperger, 2020)


Antonio Mugica on Smartmaticin toimitusjohtaja ja tässä kuvassa hän esiintyy yhdessä Bill Gatesin kanssa.

Bill Gates – Microsoft – Smartmatic – Dominion – Vaalit 2020

Yhteys, jota kukaan ei tunnu huomioivan, on se tosiasia, että jäljet johtavat Bill Gatesiin ja Microsoftiin: Microsoft palkitsi Smartmaticin teknologiainnovaatioista vaaleissa.

Vaikka salaliittoteoreetikot yrittävät luoda yhteyden Dominionin ja Smartmaticin välille, olisi kuitenkin erittäin mielenkiintoista tietää, miksi ne yrittävät samalla poistaa kaikki Microsoftin ja Smartmaticin väliset yhteydet.

Texas Review of Dominion

Luin Dominionin Texas-katselmuksen3 ja miksi he hylkäsivät ohjelmiston.

”Tietokonejärjestelmät tulisi suunnitella estämään tai havaitsemaan inhimilliset virheet aina kun mahdollista ja minimoimaan sekä inhimillisten virheiden että laitteiden vikojen seuraukset. Näin ei ole Democracy Suite 5.5-A’n kohdalla. Se on hauras ja altis virheille. Mielestäni sitä ei pitäisi sertifioida käytettäväksi Texasissa.”

Dominionin Yhteys Microsoftiin

Dominion käyttää Microsoft’in tietokantaa4. Todellinen kysymys, joka on esitettävä, on Dominionin yhteys Microsoftiin. On outoa, että linkit Microsoftin ja Smartmaticin välillä häviävät yksi toisensa jälkeen.

On esitetty väitteitä, että Microsoft suunnitteli Bill Gatesin ohjaamana ääntenlaskentaohjelmiston, jota Dominion Voting Systems ja kilpailevat yritykset käyttivät vaalipetoksiin. Kuka tietää, mikä on totta tai väärää.

Miksi Tiedot Häviävät Netistä? – Miksi Kukaan Ei Tutki?

Jos valtiolla on varaa käyttää rahaa Trumpin ja Venäjän yhteyksien tutkimiseen, niin kenties olisi saatava erityissyyttäjä tutkimaan myös kaikkia Smartmaticin, Microsoftin ja Dominionin yhteyksiä. Pelkästään se, että Smartmatic itse väittää, ettei heillä ole omistusta Dominionissa ei vielä todista mitään.

Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Smartmatic – Gates – Microsoft

  2. Alkuperäinen kirjoittaja
    Posted Dec 1, 2020
    by Martin Armstrong

  3. Texas review of Dominion

  4. Microsoft SQL

1 Comment

Comments are closed.