Lähi-Idän Osapuolet

Sen jälkeen kun kaikki naamiot putosivat kasvoilta, ja Ummahit todistivat taas yhden “virallisen” petoksen, jonka tällä kertaa toteuttivat Persian­lahden tyrannit, sionistit. He alkoivat toteuttaa useita kolonisaatio­projekteja ottaakseen haltuunsa uusia islamilaisia alueita.

Jemen Ja Irak

Miehittäjän paino­piste on nyt Jemenissä ja Irakissa. Sillä välin, kun sionismi vahvistaa vaikutus­valtaansa Jemenissä tukemalla eteläisiä separa­tisteja, Irakissa miehittäjät tunkeutuvat alueelle naamioituneena saudi-arabialaisiksi liike­yrityksiksi.

Sionistit ovat huolestuneet uuden islamilaisen herätyksen saavutuksista. Se on luonut alueelle uusia islamilaisia voimia,

 • Ansar Allahin Jemeniin ja
 • Hashad al-Shaabin Irakiin.

Nyt palestiinalaisilla on liittolaisia, jotka voivat avata uuden rintaman sionistien miehitystä vastaan

 • Sham’issa ja
 • Arabian niemimaalla.

Sionistien Vastaus

Huolestuneena uusista uhkista sionistit yrittävät vahingoittaa uutta liittolaistaan IRI:ä3 heidän paikallisia vallan­kumouksellisia vihollisiaan hyväksi käyttäen. Sionismi on aiemmin nähty toiminnassa Irakin islamilaisen vasta­rinnan vastaisissa pienissä atten­taateissa ja suorassa hyökkäyksessä Jemeniä vastaan. Kuten tavallista sionistit kiistävät osuutensa salaisiin operaatioihin Islamilaista Vallan­kumousta vastaan.

Islamilainen Herääminen

Omalta puoleltaan “islamilaisen heräämisen” uudet joukot kertovat avoimesti valmiudestaan kohdata miehittäjä. Vallan­kumoukselliset puhuivat tästä jo vuonna 2017, Harakat Hezbollah al-Nujaba ilmoitti olevansa valmis vapauttamaan Golanin, ja houthit ilmaisivat halunsa auttaa Libanonin ja Palestiinan vasta­rinta­liikkeitä.

Loppusota

Loppusota on väistämättä edessä, ja odotamme useita toisiaan seuraavia konflikteja, mutta jokainen uusi yhteen­otto tuo Palestiinan ja muiden miehitettyjen maiden vapauttamisen askel askeleelta aina vain lähemmäksi.

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli
  Iraq and Yemen under the onslaught of the zionists

 2. Alkuperäinen kirjoittaja
  Damir Nazarov

 3. Islamilainen Vasta­rinta