Klaanihallinto Asetuu Osaksi Järjestelmää

Maahanmuutto Ja Rikollisuus. Arabipuolue, Pohjoismaiden divisioona2, väittää olevansa

poliittinen puolue, joka haluaa harjoittaa tehokkaampaa yhdentymispolitiikkaa ja hyödyntää monimuotoisuutta. Puolue kannattaa sosialismia lisättynä tietyillä kapitalismin elementeillä.

He haluavat vastuullisuutta siihen, mitä monet ihmiset kokevat tänään – syrjäytyminen, epätietoisuus tulevaisuudesta, jakautuminen ja yhteisöllisyyden puute.

Arabiska Partiet, Nordiska Avdelningens sekreterare, Krar Al-hamede
Krar Al-hamede

Krar Al-hamede

Arabipuolueen Pohjoismaisen ministeriön sihteeri Krar Al-hamede, on julistanut sodan.

Krar Al-hamede on 33-vuotias ja asuu Malmössä. Hän on syntynyt Irakissa ja hänellä on rikosrekisteri ja hän on selvästi aivovaurioitunut. Se, että hänen annetaan pitää Youtube-kanavaa, osoittaa, että arabit ja muslimit ovat eliitin suojeluksessa.


Krar Al-hamede,
sosiaalidemokraattien ystävä.

Sosiaalidemokraatit lupaavat tehdä
yhteistyötä Ruotsin muslimineuvoston kanssa.3

Pettersson tulee olemaan hyvin pettynyt, jos Säpo4 ei vangitse tätä täydellistä hullua heti huomenna. Mitä Krar Al-hamede ylipäätään tekee Ruotsissa ja Euroopassa?

Ylva Johansson

Toinen hullu vielä: EU:n komission jäsen Ylva Johansson (Socialdemokraterna), entinen kommunisti, joka on vastuussa EU:n turvallisuudesta, muuttoliikkeestä, rikollisuudesta ja terrorismista EU: ssa ja jonka palkka on 245’000 kruunua kuukaudessa plus lisät.

EU:n komission jäsen Ylva Johansson – Socialdemokraterna
Tämä Sosiaalidemokraatti Ylva Johansson
totesi perjantaina 13.11.2020, että
maahanmuutto tai islamin “uskonto” ei ole uhka Euroopalle.

Krar Al-hamede, ehkä vain yksinäinen hullu, mutta yksinäisiä maanikkoja on paljon, muistan yksinäisen hullun Norjassa 22. heinäkuuta 2011 tekemät terrori-iskut5, joissa oli 77 kuollutta ja 315 loukkaantunutta.

Sosiaalidemokraattisesta solidaarisuuden vuoksi Ylva Johansson haluaa pakottaa meille rikollisuuden, terrorismin ja kulttuurin, josta emme pidä.

Puolue Puhuu

 1. Pohjoismaiden osasto – Sotajulistus
 2. Pohjoismainen osasto – Olemme valmiita kuolemaan
 3. Pohjoismainen osasto – teemme valmisteluja
 4. Pohjoismainen osasto – hallitsemme Pohjoismaita

Vaalipetokset Osa Ruotsin Järjestelmää

Sosialidemokraattien suuret vaalipetokset. Stefan Torssell osana neljättä valtiomahtia nro 66. Sosiaalidemokraatit eivät ole vieläkään ymmärtäneet, että norjalaisten ja suomalaisten sekä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan klaaniyhteiskunnista tulevien maahanmuuttajien välillä on vissi ero …

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli
  Muslimer förklarar krig mot Sverige och Sverigedemokraterna – del 2

 2. Arabiska Partiet, Nordiska Avdelningen, Malmö, Sweden

 3. Socialdemokraterna lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

 4. SS – Swedish Security Service – СЭПО – בשוודית – הוא זרוע של משטרת שוודיה – Служба государственной безопасности Швеции – Säpo – Turvallisuuspoliisi –
  سرویس امنیتی سوئد (سوئدی – مخفف – تا سال ۱۹۸۹ به اسم – مخفف – یک آژانس دولتی سوئد است که تحت وزارت دادگستری سازمان – Säkerhetspolisen – Säpo – Sikkerhedspolitiet – Ruotsin poliisin tiedustelu- ja turvallisuuspalvelu – verrattavissa Suomen Suojelupoliisiin

 5. Norjan iskut 2011

4 Comments

 1. Islamistijärjestö julisti Ruotsia vastaan sodan, jos Sverigedemokraatit pääsevät valtaan

  pt-media.org/2020/11/15/islamistijarjesto-julisti-ruotsia-vastaan-sodan-jos-sverigedemokraatit-paasevat-valtaan/

  Ruotsissa hääräävä islamistipuolue ”Nordiska avdelning” (Pohjoismaiden osasto) uhkaa aloittaa sisällissodan Ruotsissa, jos Sverigedemokraatit pääsevät valtaan. Näin kertoo järjestön puheenjohtaja, kiivaana islamistina tunnettu Krar Al-hamede.

  Asia tulee esille järjestön Youtubessa julkaisemasta filmistä

 2. Pt-media: Ihmisiä on loppujen lopuksi melko helppo ajaa provoansaan

  – Tsekkasin asiaa, eikä mistään rekistereistä löytynyt mitään arabiaanojen puoluetta. Sellaista ei ollut vaaliviranomaisten rekistereissä, puolue- eikä yhdistysrekistereissä eikä Arabipuoluetta löytynyt Allabolaget-hakemistossa, jossa on kaikki Ruotsin järjestöt ja firmat.

  – Koko Arabipuolue oli siis loppujen lopuksi vain yhden miehen nettiviritelmä. Se oli provokaatio, joka hyödynsi oikeiston “pelkoja“, ja oikeisto tarttui siihen. Krar Al-hamede provosoi Facebookissa pari kuukautta Arabipuolueen nimissä hyvin provosoivia viestejä, tyyliin “Jos sinä ruotsalainen et tykkää nykymenosta, muuta muualle“ yms. Viestiketjuissa huudettiin hoosiannaa, ja Krar Al-hamede sai varmasti aika makoisat naurut.

 3. Muslimit vääristelevät lähes aina kaikkea sanomisiaan jos se heitä hyödyttää, mutta varsinkin silloin jos vastapuolella ei ole toinen muslimi, jota ei tietenkään ole niin helppoa huijata.

  Kokemuksesta mm Syyria.

  Muistaako kukaan miten kävi aikoinaan 90-luvulla Kuwaitille, vaikka tuolloin ennen hyökkäystä länsimaille (mm NSA CIA) annettiin aivan toisenlainen kuva.

  Eräälle firmalle tämä tieto …

  images.app.goo.gl/a8iX7S7x2VFdccut6

Comments are closed.