Reseptivapaa Bromiheksiini Yskänlääke Tehoaa Koronaan

Aivan toisin kuin on laita flunssan kanssa, lapsilla on hyvin pieni riski saada korona-tauti ja tartunta. Lapset näyttävät olevan erittäin tehokkaita1 neutraloimaan SARS-2-virus synnynnäisellä immuunijärjestelmällään (mikä on toimii paljon nopeammin kuin vasta-aineet); lisäksi lapsilla on erittäin korkea ristireaktiivisten vasta-aineiden määrä2 jhtuen aikaisemmista korona-virus infektioista.

Bromiheksiini

Uusi tutkimus on nyt löytänyt kolmannen erittäin tärkeän näkökohdan3: lapsilla on paljon alhaisempi TMPRSS2-nimisen solu-entsyymin määrä, jota SARS-2-virus käyttää hyväkseen päästäkseen soluihin. TMPRSS2:n määrä lisääntyy iän ja testosteronipitoisuuden myötä. Se selittää hyvin, miksi iäkkäillä miehillä on hyvin suuri riski saada vakavia korona-oireita.

Vaikka aikuiset eivät voi muuttua lapsiksi uudelleen, he voivat silti vähentää TMPRSS2:n määrää, ja helpoin tapa tähän on yleinen ja reseptivapaa bromiheksiini-niminen yskänlääke. Iranilainen bromiheksiini-korona-tutkimus4 onnistui vähentämään tehohoitoa 82% ja kuolemantapauksia 100%.

Juuri tästä syystä bromiheksiini on osa meidän suosittelemaamme koronan ennaltaehkäisyä ja varhaisen hoitohoidon protokollaa. Sitä suositellaan lääkäreille ja terveysviranomaisille.

Jos kuulut korkean riskin ryhmään tai asut korkean riskin alueella, keskustele asiasta lääkärin kanssa. Samoin, jos olet lääkärin hoidettavana muusta syystä.

Viitteet