USA: Puolueet Eivät Määrää Politiikan Suuntaa

Ulkosuhteiden neuvosto on kaikkia puolueita yhdistävä tekijä Yhdysvaltojen politiikassa.

Ratsu Reima

Ymmärtääksemme paremmin Yhdysvaltain äskeisiä presidentinvaaleja ja kansainvälisten poliittisten toimijoiden ja tiedotusvälineiden reaktioita niihin, SPR2 suosittelee kahta artikkeliaan, The American Empire and Its Media (2016, saatavana 12 kielellä)3, ja sen jatko-osaa Trump, Media ja Geopolitics (2017, englanniksi ja saksaksi)4.

Puolueet Eivät Määrää Politiikan Suuntaa

Yhdysvaltain presidentinvaalit ovat vain näennäisesti kahden poliittisen puolueen välinen taistelu sillä USA:n hallintojärjestelmän ydin on Yhdysvaltain ulkosuhteiden neuvosto (CFR)5, tässä artikkelissa Neuvosto. Siihen kuuluvat molemmat puolueet. Neuvostoa on pidettävä nimen omaan erillisenä, puolueista riippumattomana laitoksena, nimittäin sen jäsenenä ovat niin demokraattisen puolueen “sosialistit” (esim. Bernie Sanders) ja “pasifistit” (esim. Tulsi Gabbard) kuin republikaanisen puolueen “eristäytyvän linjan” ja “nationalistien” ryhmän (esim. Trump) edustajat; ne kaikki kuuluvat Neuvostoon.

Vaalikamppailu Jeb Bush vastaan Hillary Clinton vuonna 2016 olisi ollut aivan tavanomainen (koska molemmat kuuluvat Neuvoston “perheisiin”, klaaneihin). Jos vastakkain olisivat olleet Jeb Bush ja Bernie Sanders Neuvosto-yhteensopiva media olisi luonnollisesti tukenut republikaanien Jeb Bushia. Mutta Trump vastaan Sanders-vaalitaistelu olisi ollut Neuvostolle painajainen. Se estettiin sabotoimalla Sandersin kampanja kaksi kertaa6, vuosina 2016 ja 2020.

Trump on Israelia suosiva, Wall Streetin, armeijan ja fossiilisten polttoaineiden kannattaja, mutta Neuvosto-yhteensopiva media ei kuitenkaan hyväksynyt häntä. Tämä johtuu siitä, että hänen eristäytymispolitiikkansa vaaransi Amerikan imperiumin ja koko sen kotimaisen ja kansainvälisen valtarakenteen. Hänen persoonallisuudellaan ei ollut mitään tekemistä hyväksymisen kanssa. On tärkeä huomata, että myös suurin osa republikaanien omista kansallisen turvallisuuden instituutioista vastusti Trumpia.

Neuvosto-yhteensopivat tiedotusvälineet olivat silti tukemassa Trumpin toteuttamia imperiumille myönteisiä toimia, kuten ohjusiskut Syyriaa vastaan (vastauksena keksittyihin kemiallisiin hyökkäyksiin7), Iranin kenraalin Qasem Soleimanin murhaaminen sekä (kovasti yritetty) hallituksenvaihto Venezuelassa, Boliviassa ja Valkovenäjällä8.

Media

Erityistapaus on Rupert Murdochin konservatiivinen mediaimperiumi (Fox News, New York Post, WSJ). Itse asiassa Murdoch jätti Neuvoston vuonna 2014. Murdochin tiedotusvälineet eivät tukeneet Trumpia vuoden 2016 republikaanien esivaaleissa, mutta tukivat hänen presidentinvaalikampanjaansa Clintonia vastaan (muuten Murdochin mediaimperiumi olisi mennyt konkurssiin; myös republikaaninen puolue oli samanlaisessa tilanteessa). Ei siis ole yllättävää, että Murdoch näyttää nyt hylänneen Trumpin (“It’s Joe time”, kuten New York Post äskettäin uutisoi9).

Neuvoston oli otettava käyttöön kaikki poliittiset keinot, kaikki mediayhteydet ja yhteydet tiedusteluviranomaisiin käynnistääkseen valtavan, neljä vuotta kestäneen “Russiagate” valeinformaatiokampanjan10 pitääkseen Trump ja hänen hallintonsa kurissa. Kampanja sisälsi Steele-asiakirja-aineiston (valedokumentteja kaikki)11, Muelleri-tutkinnan (ei tuloksia)12, valheellisia “venäläisten hakkerointi” -väitteitä13 (todellinen DNC:n ilmiantaja todennäköisesti tapettiin14), Ukrainaa koskevaa virkasyyteoikeudenkäyntiä (ei tuloksia15), väitetty “Cambridge Analytica -skandaali” (kuivui kokoon)16 ja monia muita.

Sen sijaan on totta, että Joe Biden ja hänen perheensä olivat mukana korruptiossa Ukrainassa17 ja Kiinassa silloin, kun Biden oli Yhdysvaltain varapresidentti. Biden itse todistetusti paljasti asian18 vuoden 2018 CFR-istunnon aikana ja minkä useat vuotaneet asiakirjat ja todistajanlausunnot ovat sittemmin vahvistaneet19. CFR-yhteensopivan median no sen jälkeen pitänyt salata, vääristellä ja vähätellä tätä huolestuttavaa tosiasiaa. Kaiken lisäksi Yhdysvaltain sosiaalisen median yhtiöiden täytyi tukahduttaa20 uudet vaaleja edeltävät vuodot ja New York Postin raportti niistä.

Biden-Nauhat

Yhdysvaltalaisen konservatiivisen uutiskanavan OAN:n kesä- elokuussa 2020 tuottama yhden tunnin mittainen video “Biden’s Bribe Tapes”21 sisältää alkuperäiset vuotaneet puhelintallenteet Bidenin ja silloisen Ukrainan presidentin Poroshenkon välillä ja monia keskeisiä todistajien lausuntoja. Ne osoittavat, kuinka Bidenin poika asennettiin ukrainalaisen kaasuyhtiön (Burisma) hallitukseen, miten Biden esti Ukrainan valtion syyttäjän oikeudellisen tutkinnan yritystä vastaan (ja sai hänet erotetuksi) ja kuinka Biden aloitti asioiden salaamisen sen jälkeen, kun Donald Trump yllättäen voitti vaalit marraskuussa 2016.

Kun ukrainalainen ilmiantaja Oleksandr Onyštšenko22, Ukrainan presidentin Petro Poroshenkon entinen neuvonantaja, halusi tulla todistajaksi ja esittää Biden-nauhat Yhdysvalloissa joulukuussa 2019, häneltä evättiin ensiksi viisumi ja sitten muutama päivää ennen lähtöä Saksan poliisi vangitsi hänet puoleksi vuodeksi23. Toukokuussa 2020 ukrainalainen poliitikko Andrii Derchak lopulta julkaisi Biden-nauhat. Yhdysvaltain valtiovarainministeriö julisti Derchakin myöhemmin “Venäjän agentiksi”24, esti hänen pääsynsä maahan ja takavarikoi hänen Facebook-tilin (jota käytettiin vuotaneiden asiakirjojen julkaisemiseen).

Lokakuussa 2020 tuli julkisuuteen, että “vaalien eheyden tarkastaja”, Facebookin johtaja, on Atlantin neuvoston vanhempi kollega (Atlantin neuvostoa johtavat CFR:n vanhemmat jäsenet) ja oli aikaisemmin Joe Bidenin Ukrainan politiikan neuvonantaja25. Kaiken lisäksi sekä Oleksandr Onyštšenko (Biden-nauhan paljastaja) että entinen Ukrainan valtionsyyttäjä Viktor Shokin, joka tutki Bideniin liittyvää Burisma-kaasuyhtiötä ja joka erotettiin Bidenin painostettua Poroshenkoa, on murhattu myrkyttämällä26.

Viitteet

 1. Neuvosto:

  the US Council on Foreign Relations (CFR) – Yhdysvaltain Ulkosuhteiden Neuvosto.

  Oma kommentti
  Kun USA:n puoluejärjestelmä romahtaa muutaman vuoden sisällä, niin riitainen puoluejärjestelmä korvataan tämän Council’in kaltaisilla yksimielisillä valtakunnallisilla Neuvostoilla.

  Näin kaikki osavaltiot yhdessä Neuvostojen kanssa muodostavat uuden valtion: Amerikan Yhdysvaltojen Neuvosto-Osavaltioiden Liitto.

  Oma kommentti

  Erinomaisen geopoliittisen näkökulman USA:n vaaleihin on esittänyt Aleksander Dugin
  USA:n Presidentinvaalit – Geopoliittinen Näkökulma

 1. Alkuperäinen artikkeli
  Swiss Policy Research: On the US Presidential Election

 2. Swiss Policy Research, entiseltä nimeltään SWiss Propagnda Research (SWPR).

 3. The American Empire and Its Media

 4. Trump, the Media, and Geopolitics

 5. the US Council on Foreign Relations (CFR). – Yhdysvaltain Ulkosuhteiden Neuvosto.

 6. nightmare that was only prevented by sabotaging the Sanders campaign twice (in 2016 and 2020)

 7. in response to staged chemical attacks

 8. regime changes in Venezuela, Bolivia and Belarus

 9. “It’s Joe time”, as the New York Post recently titled

 10. “Russiagate” disinformation campaign

 11. the Steele dossier (fabricated)

 12. the Mueller investigation (no results)

 13. false “Russian hacking” allegations

 14. real DNC whistleblower likely killed

 15. the impeachment trial over Ukraine (no results)

 16. the alleged “Cambridge Analytica scandal” (collapsed)

 17. wereinvolved in corruption in Ukraine

 18. Biden himself famously divulged during a 2018 CFR session

 19. several leaked documents and witnesses have since confirmed

 20. US social media companies had to suppress additional pre-election leaks and a New York Post report about them

 21. videopress.com/embed/SzW4yAdl

 22. whistleblower Oleksandr Onyshchenko

 23. trapped and put into custody for half a year by German police

 24. Derchak was later declared a “Russian agent” by the US Treasury

 25. senior fellow at the Atlantic Council (run by senior CFR members) and was a former Ukraine policy advisor to Joe Biden

 26. Oleksandr Onyshchenko and Viktor Shokin … report to haven been poisened

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.