Luonnonvalinta On Pysähtynyt

Luonnonvalinta on pysähtynyt.
Jokainen pääsee jatkamaan sukua.
Ihmislaji ei kehity.

Luonnon valinta ei ole pysähtynyt. Päin vastoin se on juuri tekemäisillään kvanttiloikan: kehittämässä uuden uljaan ihmisen!

Jotta meillä olisi riittävä määrä ihmismassaa, “seuraavan sukupolven ihmisiä”, jotka kestävät atomipommista tulevaa ydinsäteilyä ja silti pystyvät vielä jatkamaan sukua, tarvitaan nykyiset 7 miljardia erilaista yksilöä, joiden perintöaineksesta sitten valikoituvat ne, jotka jäävät tänne jatkamaan ihmisen sukuhaaraa.
– Ydinsodan jälkeen.

Vain ydinsäteilyn kestävä ihmisrotu on riittävän vahva selvitäkseen matkoista kosmisessa, tähtien välisessä avaruudessa löytääkseen sieltä ihmiskunnalle uuden asuinsijan ja ikuisen tulevaisuuden vielä senkin jälkeen, kun aurinkomme on räjähtänyt ja romahtanut kasaan pieneksi, nyrkinkokoiseksi timantiksi
– ja aurinkokuntamme on lakannut olemasta.

  • MyrskyLintu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.