Ylen Monen Puolesta

Arvoisa vastaanottaja, saanko vaivata hetken?

Tämä viesti on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat edes hitusen kiinnostuneita totuudesta. Jos on viime aikoina ollut sellainen olo, ettei kaikki ole aivan niin kuin pitäisi tai on alkanut ihmetyttää virallisen tiedonvälityksen ristiriidat, niin tämä kirje on juuri sinulle.

Kaiken jo tietäville sanon: Haasta itsesi ja lue tämä kirje ajatuksella läpi. Jos lukeminen ei ole leipälaji, niin lue edes kursiivilla painettu kappale.

Herää Ajattelemaan

Tämän kirjeen pohjimmainen tarkoitus on herättää lukija ajattelemaan. Kriittinen ajattelu on valitettavasti some-aikakaudella jäänyt pahasti taka-alalle mutta ei se kokonaan ole sukupuuttoon kuollut. Tarkoitukseni ei ole väheksyä kenenkään älyä tai loukata ketään (paitsi suomalaisia toimittajia). Tiedän, että nykypäivänä loukkaantumiseen riittää pelkästään se, että toinen esittää mielipiteen, joka ei ole linjassa oman ajatusmaailman tai yleisesti hyväksytyn ajatusmaailman kanssa. Valitettavasti tällainen ilmapiiri kaventaa sananvapautta merkittävästi. Seuraavassa sivutaan useita ajankohtaisia aiheita, joista varmasti moni herättää myös vihan tunteita.

Valitettavasti myös Suomessa sananvapaus on kaventunut ja ‘väärät mielipiteet’ halutaan nähdä vihapuheena tai jopa terrorismina.

Ajatelkaa, väitelkää ja keskustelkaa ja koettakaa sietää myös niitä, jotka ovat ‘väärässä’. Tehtäköön selväksi myös se, että tämän kirjoittaja ei ole poliittisesti aktiivinen eikä minkään puolueen tai järjestön jäsen. Joku voi nähdä tämän kirjeen pelkästään kritiikkinä Yleisradiota kohtaan. Pitää myöntää, että Yleisradio on aika vahvasti ottavana osapuolena, mutta mielestäni täysin ansaitusti. Yleisradion tehtävänähän on puolueeton tiedonvälitys ja puhutaanpa Yleisradiossa jopa tutkivasta journalismista. Journalismin yksi tehtävä on suojella kansalaista vallan korruptiolta. Paljon puhetta ja vähän villoja. Valitettavasti enää ei voi jättää maksamatta TV lupamaksua, vaan on kustannettava valtion virallisen propagandakanavan toimintaa halusi tai ei.

Yleisradion “Asia”ohjelma

Minut sai kuvaannollisesti tarttumaan sulkaan ja musteeseen Yleisradion 9.10.2020 esittämä asiaohjelma nimeltään Puoli Seitsemän. Ohjelmassa oli vieraana tulevaisuustutkija Elina Hiltunen, jonka kysymykseen. Miksi salaliittoteoriat kutkuttavat ja miksi valetietoon uskotaan, vastauksen oli laatinut toimittaja Päivikki Koskinen. Koskinen oli tutkinut kirjaa Sivelä: Kaiken takana on salaliitto ja jutellut “teologin”, “uskontotieteilijän” ja “filosofin” kanssa. Jutussa ei mainittu kenen tai keiden kanssa toimittaja oli ‘jutellut’. Helposti saa sen kuvan, että hän oli keskustellut kolmen eri henkilön kanssa, joista yksi oli teologi, yksi uskontotieteilijä ja yksi filosofi. Ylen juttuja lukeneena veikkaan, että kyseessä oli tasan yksi henkilö, eräs Helsingin Yliopiston tutkijatohtori, joka on kaikkea kolmea. Tämähän on vain spekulaatiota, oikeastihan toimittaja varmaan on haastatellut kolmea eri henkilöä, joiden nimet vain jäivät mainitsematta.

Päivikki Koskisen tekemän jutun viesti on selvä: Salaliittoihin ja valeuutisiin uskovat henkilöt, jotka ovat huonosti koulutettuja eivätkä ymmärrä maailman monimutkaisia kysymyksiä ja näin turvautuvat ‘helppoihin’ vastauksiin.

Juontajat Mikko ja Susanna sekä vieras Elina pohtivat sitä, mikseivät ihmiset usko tieteeseen tai ‘oikeaan tietoon’. Heti tulee mieleen yksi vastaus: Eräs nimeltä mainitsematon Yleisradion useasti lähteenä käyttämä tutkijatohtori eräästä maineikkaasta Yliopistosta. Päivikille voisin sanoa, että älä viitsi aliarvioida katsojien älykkyyttä. Jookostajoo?

Tiede, Valeuutiset Ja Salaliittoteoriat

Tässä kohtaa on varmaan paikallaan miettiä mitä on tiede, valeuutiset ja salaliittoteoriat. Yleisradion toimittajien mielestä tiede on jotain mihin pitää uskoa, siis jotain jumalallista, absoluuttista tietoa, jota meille suoltavat yleensä akateemisen maailman edustajat. Tämän kirjeen kirjoittaja on akateemisesti koulutettu ja on itsekin ollut osana tieteellisen tiedon tuottamista. Kokemuksesta voin siis kertoa, ettei älyn valo loista yliopistolla yhtään sen kirkkaampana kuin vaikkapa Esson baarissa.

Itse olen nähnyt urallani sellaisia ‘tieteellisiä’ julkaisuja omalta alaltani, että on ollut naurussa (tai itkussa) pidättelemistä ja kyse on kuitenkin ollut teknisistä tieteistä. Tekniikka on hyvin pitkälti eksaktia aivan kuten matematiikka, jota suuresti arvostan. Matematiikan saralla harvoin on tarvetta kiistellä lopputuloksesta joka on matemaattisten lainalaisuuksien kautta todistettu.

Kun mennään kohti ‘pehmeämpiä’ tieteitä otetaan esimerkiksi kasvatustiede, niin avautuukin aivan toinen maailma. Tässä maailmassa kilpailevat erilaiset teoriat, joilla on omat kannattajansa. Myös tutkimusmenetelmät eroavat merkittävästi teknisistä tieteistä. Esimerkiksi erilaisia kyselytutkimuksia käytetään kasvatustieteen puolella, mutta vähemmän teknisten tieteiden puolella. Kumpikin tieteen haara soveltaa yleisesti hyväksyttyjä menetelmiä kulloinkin kyseessä olevan ongelman analysointiin. Monesti kyse on siitä, että haetaan vahvistusta omalle intuitiiviselle teorialle. Joskus onnistuu, joskus ei.

Juju onkin siinä, että harjaantuneet tieteilijät osaavat käyttää tieteen instrumentteja saadakseen halutun lopputuloksen.

Haluttu lopputulos voi olla jopa etukäteen annettu rahoittajan tms, tahon toimesta. Tiede ja sen tuottama tieto on siis tasan yhtä huonoa tai hyvää kuin sen tekijät ja hyvin usein taloudellinen tai muu intressi ohjaa lopputulosta. Hyvin usein tämä ‘tieto’ myös muuttuu vuosien saatossa.

Tiede on siis eri asia kuin totuus ja älkää nyt hyvät ihmiset kasvattako lapsianne kasvatustieteen oppien mukaan (ei pahalla kasvatustieteilijät)!

Valeuutisista. Hyvää Iltaa.

Veikkaan, että tämä kirje menee valeuutisesta, eihän tämä ole virallisen auktoriteetin siunaama. Termi valeuutiset on ollut viime vuosina ahkerassa käytössä lähinnä valtamedian toimesta. Likipitäen kaikki mikä ei sovi viralliseen totuuteen on valeuutista. Itse määrittelisin valeuutiset seuraavasti:

 1. Yleisradio Oy (ruots. Rundradion Ab, lyhyesti Yle) on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva valtakunnallinen yleisradiotoimintaa harjoittava valeuutisyhtiö.
 2. Kaupalliset kanavat taasen keskittyvät siihen mikä myy, eikä se useinkaan ole totuus, joka myy.
 3. Olen huomannut, että uutisen tai väittämän todenperäisyyteen ei suinkaan vaikuta ensisijainen tietolähde, vaan pikemminkin se missä uutinen julkaistaan.

Jos esimerkiksi ihan oikea ansioitunut lääketieteen edustaja kertoo mielipiteensä koronasta, se ei millään muotoa päde, jos se on julkaistu väärällä alustalla. Tai jos informaatio ei vastaa WHO:n (Maailman terveysjärjestön) tai THLG (Täysin Holtittomien Lässyttäjien) virallista informaatiota se on automaattisesti valetta. Terveysasioissa pitäisi luottaa THLG:n ‘riippumattomaan’ja ’laadukkaaseen’ informaatioon.

Terveisiä muuten THL:n entiselle pääjohtajalle. Pekka Puskalle. Pekkahan huomasi tutkimuksissaan, että eläinrasvojen nauttiminen tappaa, Pekka on kolesteroliteorian isä: korkea kolesteroli selittyy ravinnon sisältämillä eläinrasvoilla ja se tappaa.

Jossain kohtaa selvisi, ainakin osalle lääkäreistä, että ihmisen keho tuottaa liki 80% kolesterolista itse ja ruokavalion vaikutus onkin suhteellisen pieni. Selvisi sekin, että kolesteroli on huono verisuoniterveyden indikaattori. Eipä tämä ole estänyt statiinien myyntiä. Jos vieläjoku muistaa, niin THL oli se taho, joka kiisti, että sikainfluenssarokote olisi aiheuttanut narkolepsiaa, kunnesjoutui myöntämään tilastollisen näytön ollessa murskaavaa, että saattoi siinä joku syy-yhteys olla:

“Kansallinen narkolepsiatyöryhmä totesi, että Pandemrix-rokotus myötävaikutti Suomessa 4 – 19 vuotiailla havaittuun narkolepsian lisääntymiseen vuonna 2010 (THL 2011).”

Paitsi, että! THL julkaisi joulukuussa 2019 tutkimuksen, jonka mukaan sikainfluenssarokotteella ei ollut MITÄÄN yhteyttä narkolepsiaan. Ja tähän instituutioon pitäisi luottaa?

Kolmesta Lähteestä

Tässähän alkaa itsekin epäilemään auktoriteetteja ja tutkitun tiedon todenperäisyyttä. Kaikeksi onneksi meidän oma Yleisradio tarkistaa aina vähintään kolmesta lähteestä (näin minulle on kerrottu), että tieto pitää paikkansa. Lähde tarkoittaa tässä tapauksessa jotain toista luotettavaa mediaa, ei suinkaan ensikäden tietolähdettä. Toisin sanoen, kyse on apinatarhasta, missä neljäs simpanssi matkii kolmea muuta simpanssia.

Internet on muuten loppumaton valeuutisten, valetieteen ja valetiedon lähde. Onneksi Facebook, Youtube ja Google ovat ottaneet tämän vakavasti ja alkaneet poistaa ja blokata ‘väärää’ informaatiota. Youtube tylyn viileästi toteaa, että “Tämä video on poistettu, koska se rikkoi yhteisön sääntöjä”. Yhteisön sääntöjen rikkominen tarkoittaa yleensä sitä, että videolla on keskusteltu rokotteiden turvallisuudesta, koronarajoitusten tarpeellisuudesta tai vaikkapa ilmastonmuutoksesta.

Jotenkin tulee mieleen 1930 -luvulla Saksassa kirjojen polttaminen valveutuneiden opiskelijoiden toimesta. Silloinkin oli liikkeellä paljon väärää tai vaarallista tietoa. Opiskelijat, yhteiskunnan nuoret toivot ovat kiitettävästi olleet mukana osoittamassa hyveellisyyttään lukuisissa mielenosoituksissa. Sukupuolivähemmistöjen ja mustien oikeudet ja tietenkin ilmastonmuutos ovat saaneet yhteiskunnan toivot sankoin joukoin liikkeelle.

Sukupuoliasioissa ei missään nimessä pidä tukeutua tieteeseen, vaikka tiede on sitä kuuluisaa faktaa! Jos biologilta kysytään kuinka monta sukupuolta nisäkkäällä ja näin myös ihmisellä on, vastaus on väärä: Koiras ja naaras eli mies ja nainen, väärin! Sukupuoli on kuulemma sosiaalinen konstruktio. Jos olet eri mieltä, olet suvaitsematon dorka. Sukupuolia on lukematon määrä ja biologia ei yksin määritä sukupuolta, tämä fakta löytyy jopa opetusministeriön sivuilta. Se tuhma lääkäri. – joka päättää sukupuolen vastasyntyneen pissavehkeiden perusteella on siis vaarassa ja oikeasti sukupuolen voi päättää ihan itse milloin vain, vaikka kerran päivässä. Yleisradion valveutuneet toimittajat ovat tämän ilosanoman meille tuoneet: sukupuoli on kuin puoluekirja.

Itse ajattelen, että homo on mies, lesbo on nainen ja naapurin Jarmo, joka tulee lampolasta sepalus auki ja kummallinen virne kasvoillaan, on kuitenkin mies.

Sukupuolta ja seksuaalisia taipumuksia ei mielestäni pitäisi sekoittaa keskenään. Se mitä kukakin genitaaleillaan tekee, on kyseisen henkilön oma asia. Lähtökohtaisesti en syrji ketään, jollei seksuaalinen mielenkiinto kohdistu lapseen. Pakko myös myöntää, että Jarmo lampaanrakastaja mielestäni ansaitsee lievää paheksuntaa.

Ilmastonmuutospaniikki

Nuorisoa on kovasti hyödynnetty myös ilmastonmuutospaniikin lietsonnassa ja ei siis ihme, että Greta Thunberg nousi valveutuneiden ilmastoaktivistien keulakuvaksi.

Greta muuten valittiin Time-lehden vuoden henkilöksi 2019 aivan kuten Adolf Hitler vuonna 1938.

Näitä kahta aikansa vaikuttajaa yhdistää propaganda. Itse kuuntelisin paljon mieluummin tieteellistä argumentointia kuin autistisen tyttöraukan valmiiksi kirjoitettua puhetta, jonka paatos peittoaa kenen tahansa leipäpapin sunnuntaiepistolan.

Edelleen odotan sitä tieteellisesti pätevää tutkimusta, joka TODISTAA, että hiilidioksidi OHJAA ilmastoa. Tietenkään en kiistä sitä, etteikö ihmisen toiminnalla ole vaikutusta! Toistaiseksi parhaat julkaistut tutkimukset ovat osoittaneet, että hiilidioksidin määrä ja lämpötila korreloivat, joskin hieman epäselväksi on jäänyt, että kumpi tulee ensin lämpö, vai hiilidioksidipitoisuuden nousu.

Valveutunut lukija on saattanut kuulla, että vastaava korrelaatio on havaittu myös hukkumiskuolemien ja jäätelönsyönnin välillä.

Tilastollisesti tarkasteltuna Suomessa hukkuu eniten ihmisiä silloin kun jäätelön myynti on huipussaan. Aiheuttaako jäätelönsyönti siis hukkumiset, vai olisiko taustalla jokin muu tekijä, kuten kesä ja lämpö?

Onneksi vihdoin tiedämme, että kyseessä on ilmastonmuutos, joka hukuttaa ihmiset ja rannikkokaupungit vuoteen 2015 mennessä. Hittolainen, se vuosi meni jo, terveisiä Al Gorelle! Alin ja Gretan kanssa olen samaa mieltä siitä, että ilmasto muuttuu ja on aina muuttunut, tästä on runsaasti todisteita, mutta Gretalle muutama asia tiedoksi: hiilidioksidi ei näy, me kaikki tuotamme hiilidioksidia, joka poistuu uloshengityksen mukana ja kasvit tarvitsevat hiilidioksidia yhteyttämiseen. Kasvihuoneissa on pitkään käytetty lisähiilidioksidia, jotta saadaan kasvua kiihdytettyä eli mitä enemmän hiilidioksidia, sitä tehokkaammin kasvit sitovat hiiltä ja tuottavat happea.

Lehdistöpassilla Lärvänderit

Onkin erikoista, että kouluissa nykyään kerrotaan hiilidioksidin olevan vaarallinen myrkky eikä se elämänkaasu, joka saa planeettamme vihertämään. Jos asia kiinnostaa, kannattaa katsoa vanha, mutta edelleen ajankohtainen dokumentti “The Great Global Warming Swindle”. Yleisradion toimittajaa kehotin aikanaan perehtymään kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC politisoitumiseen. Ei kiinnostanut. Ei, ajankohtaisempaa taisi olla se, mihin pääsee ilmaiseksi

lehdistöpassilla vetämään lärvänderit.

Ylipäätään Yleisradion toimittajien halu tai kyky selvittää asioiden taustoja on täysin olematon. Ajankohtainen esimerkki on BLM eli black lives matter -liike, jonka näennäinen tarkoitus on ajaa tummien ihmisten oikeuksia. Jälleen kerran, nimeä mainitsematta, Yleläinen toimittaja oli autuaan tietämätön kyseisen liikkeen perustajista (Alicia Garza, Patrisse Cullors, Opal Tometi), liikkeen tavoitteista tai rahoittajista. Kannattaisiko ehkä selvittää asioita ennen kuin esittelee omaa hyveellisyyttään. Kyseisten perustajanaisten haastatteluja löytyy netistä edelleen, kehotan lukijaa katsomaan.

Toimittajan mielestä Suomessa on vakava rakenteellista rasismia, koska yhdysvaltalainen poliisi tappoi tumman miehen (George Floyd) Yhdysvalloissa. Päätelmä se on tuokin. Rakenteellinen rasismi viittaa siihen, että yhteiskunnan lakeihin tai käytäntöihin on sisäänrakennettu, että ihonvärin tai muun seikan perusteella, yksilöä kohdellaan eri lailla.

Kaipaisin tähän Yleltä vähän faktoja enkä nyyhkytarinoita tämän rakenteellisen ongelman esiintuomiseksi.

Voisihan siitä Yhdysvaltain poliisiväkivallastakin tehdä ihan asiallisen jutun, selvittää vähän taustoja ja tilasto jne. Aihe on vakava eikä suinkaan mikään uusi juttu. Valtamedia keskittyy lähinnä syyllistämään kollektiivisesti kaikkia valkoihoisia ihmisiä ja miettimään missä kohtaa pitäisi mennä kyykkyyn katumuksen merkiksi. Median edustajat voisivat vaikka selvittää mitkä ne oikeudet ovat, jotka tummaihoisilta ihmisiltä heidän ihonvärinsä takia puuttuvat täällä länsimaissa. Brittien YLE:n eli BBC:n toimittaja osasi kertoa kuinka Lontoossa (vähiten rasistinen kaupunki maailmassa) rakenteellinen rasismi on erittäin laajamittainen ongelma.

Nämä itseriittoiset toimittajat lähinnä esittelevät omaa hyveellisyyttään, eivätkä taaskaan faktat kiinnosta. Amerikkalainen tummaihoinen kokenut näyttelijä. Morgan Freeman, sanoi suoraan, että

amerikkalainen rasismi on pääosin median luomaa

ja oli siinä mielestäni varsin oikeassa. Ilman median tahallista lietsontaa, meillä ei olisi ollenkaan niin isoa ongelmaa. Kyseessä on puhtaasti mustan ja valkoisen rodun usuttaminen toisiaan vastaan. Mitäs jos yrittäisimme nähdä tämän vastakkainasettelun läpi?

Salaliittoja Hölmöille

Muutama sananen hölmöistä, jotka uskovat ‘väärään tietoon’. Palaan vielä nimeltä mainitsemattoman tutkijatohtorin löydöksiin, jotka tiivistän:

Salaliittoihin ja väärään tieteeseen uskoo useimmiten huonosti kouluttautunut, ajatusmaailmaltaan äärioikeistolainen, rasistinen ja hyvin usein syrjäytynyt mies.

Syrjäytyneen ihmisen ajautumisen salaliittojen pariin ymmärrän varsin hyvin. Jos on aikaa käytettäväksi maailman omituisuuksien tutkimiseen, väistämättä ajautuu erilaisten teorioiden äärelle. Ja toisin kuin Päivikki jutussaan sanoi, totuus ei suinkaan ole tarua tylsempää vaan ihmeellisempää. Ymmärrän myös minkä takia Suojelupoliisin turvallisuuskatsauksessa mainitaan suurena uhkana sisäiselle turvallisuudelle nimenomaan syrjäytyminen.

Syrjäytyneellä on aikaa, ja jos hänellä sattuu olemaan toimivat hoksottimet ja mielenkiintoa niin voi selvitä vaikka mitä ikäviä asioita Suomen valtaapitävistä ja tämän maan korruptiosta. Jos syrjäytynyt vielä asuu maaseudulla ja on nähnyt kuinka palvelut viedään, teiden annetaan rapistua, autoilun kustannuksia nostetaan vuosittain ja viljelijöille vittuillaan, niin voipi olla, että tällainen ihminen riipaisee Suomen lipun alas sieltä tangosta, isänmaallisuus on kokenut kolauksen.

Vittuilua Kansalle

Muistan, kun maataloustuet edellisen hallituksen aikaan olivat todella paljon myöhässä ja suurena kädenojennuksena tähän tarjottiin

maatalousyrittäjille ilmaista terapiaa.

Jos tuo ei ole vittuilua valtion taholta, niin mikä sitten on? Sitten on tuo äärioikeistolaisuus ja rasismi, joka usein poliittisesti yhdistetään oikeistopopulismiin. Epäilen, että Yleisradion toimittajat ovat käyneet jonkinmoisen kurssin, missä on perehdytty leimaamiseen.

On siis kerrottu, että nähdessänne jotain, mikä ei istu meidän yhdessä sovittuun agendaan, leimatkaa se oikeistopopulismiksi. Tämä on yksinkertaista, kutsutte vaan natseiksi kaikkia, jotka on eri mieltä meidän ylipäällikön kanssa! Tätähän YLE sitten sovelsi heti perussuomalaisiin ja toimittajat näkivät aivan selviä natsitervehdyksiä perussuomalaisten puoluekokouksessa. Ei mennyt kauaa, kun tapahtui

vallankaappaus ala Sipilä,

joka oli melkoinen farssi. Hallitusvastuussa olevista Persuista tulikin smurffeja eli sinisiä. Muistan miettineeni, että kuinkahan kauan Soinia piti kuristaa ennen kuin muuttui Siniseksi aivan kauttaaltaan.

Oikeistopopulismi

Yleisradiossa onkin tiuhaan oltu huolissaan oikeistopopulismin noususta, se nousee vielä silloinkin, kun mikään muu ei nouse edes Viagran avulla. Populismihan on kaikessa yksinkertaisuudessaan politiikkaa, missä kansalle luvataan, mitä kansa haluaa! Kaikki politiikka on siis populismia ja vähänkin vanhempi äänestäjä kyllä tietää mitä lupauksille tehdään vaalien jälkeen.

Olettehan muuten huomanneet, että vasemmistopopulismia ei ole olemassa…

Vielä jäi mainitsematta yksi salaliittoteorioihin uskovia ihmisiä yhdistävä piirre: älyllinen laiskuus. Tämän luin jostain Yliopistotason tutkimuksesta muutama vuosi sitten.

Olen siis
– kyvytön ymmärtämään monimutkaista maailmaa,
– älyllisesti laiska,
– huonosti koulutettu ja
– natsi.

Hyvä tietää perkele!

Älyllisesti laiska taitaa todellisuudessa olla se, joka katsoo Yleisradion uutiset ja laittaa leukavaipan naamaan, koska siellä sanottiin niin. Mitään en kyseenalaista, mitään en selvitä itse, mitään en muista… En halua syyllistää ihmisiä, joiden ainoa tietolähde on Yleisradio tai Aamulehti, mutta kehotan kriittisyyteen.

Kannattaa myös muistaa, että Hitlerin kansansuosion tärkeimpiä tukipilareita oli taitava manipulointi mediaa hyväksikäyttäen.

Eikä siinä mitään, jos harrastaa älyllistä laiskuutta TV:n ääressä raskaan työpäivän jälkeen, se on täysin ymmärrettävää, mutta Yleisradion toimittajat, jotka ovat älyllisesti laiskoja työkseen, saavat aikaan syvää halveksuntaa. Vaan eipä auta parran paukuttaminen tässä, minua viisaammat, akateemisesti ansioituneet ja tieteellisesti taitavat ovat puhuneet, Ugh! Perskeles, nyt varmaan loukkasin jotain Ameriikan alkuperäiskansan jäsentä! Luojan kiitos (vahingossa viittaan kreationismiin sanalla “Luoja”, anteeksi ateistit!) Yleisradio älysi puuttua asiaan, kun valkoinen mies esittää lastenohjelmassa intiaania! Tällöin on kyse “kulttuurisesta omimisesta”. Joku lukijoista saattaa muistaa Herra Heinämäen Lato-orkesterin ja tuon hävyttömän “kulttuurisen omimisen”. Jos ei muistu mieleen, niin kurkkaa itse: Stereotyyppinen intiaanihahmo poistetaan Herra Heinämäen Lato orkesterista. yle.fi/uutiset/3-10401685 Kiitos Yleisradio tästä ja olkaamme poliittisesti ja muutoinkin korrekteja tästä eteenpäin.

Mikä Sitten On Salaliittoteoria?

Ensisijaisesti se on termi, jonka tarkoitus on viestittää, että kyseessä on paska eli jotain mikä haisee eikä siihen ole viisasta nenäänsä työntää. Wikipedia määrittelee salaliittoteorian näin: “Salaliittoteoria on käsitys, jonka mukaan jonkin merkittäviin tapahtuman, tapahtumasarjan tai kehityskulun takana on salaliitto eli useamman kuin kahden henkilön muilta piilossa pitämä sopimus, salainen suunnitelma tai strategia”.

Onneksi Yleisradio on kertonut meille, että salaliittoteoriat eivät ole totta! Mukava ‘tietää’, että yksikään taho, kahden tai useamman henkilön ryhmä, ei taloudellisen tahi muun intressin takia suunnittele mitään, ainakaan mitään strategioita mihinkään päämäärään pääsemiseksi, eikä ainakaan salaisesti. Oletettavasti EU on laatinut yleiset toimintaohjeet salaliittoteorioita kehittäville. Näissä ohjeissa varmaan kerrotaan, että uskottavuusasioissa auttaa Suomen Yleisradio.

Luin muutama vuosi sitten brittitutkimuksesta, jossa oli onnistuttu matemaattisesti todistamaan, että

salaliittoteoriat ovat mahdottomia, koska aina joku kuitenkin saa tietää.

Harmi, kun en muista mikä taho oli tämän tutkimuksen tuottanut, mutta eihän tiedettä tosiaan voi kyseenalaistaa.

Poliitikot eivät valehtele, salaliitot ovat satua, lehmät lentävät (ja paskaavat ilmakehän metanolipierullaan) ja kohta me kaikki kuollaan koronaan.

WTC Kaksoistornit

Sukeltakaamme syvälle salaliittojen syvyyksiin. Ennen kuin päästään asiaan eli koronaan, on pakko sivuta yhtä kuuluisimmasta salaliittoteorioiden kohteista, joka on WTC -torneihin kohdistunut terrori isku syyskuussa vuonna 2001.

Itse muistan elävästi, kun uutisissa näytettiin, kuinka pilvenpiirtäjä sortuu kuin korttitalo. Muistan ihmetelleeni kuinka teräsrunkoinen rakennus sortuu tulipalon seurauksena täysin fysiikan lakien vastaisesti. Näytti siltä, kuin rakennuksen runko olisi kadonnut kokonaan ja kieltämättä sortuminen muistutti menetelmää, jota käytetään kerrostalojen purkamisessa räjäyttämällä. Älyllisesti laiskana olisin antanut asian olla, mutta onneksi media kiinnitti surkealla uutisoinnillaan huomioni asiaan.

Erityisesti iskua seurannut terroristijahti oli hauskaa seurattavaa, mediahan tiesi jo samana päivänä, että iskujen takana oli Osama bin Laden. Kaksi pilvenpiirtäjää ja kolmas rakennus (WTC7, mitä ei mainita virallisessa tutkintaraportissa) muuttuivat tomuksi ja sulaksi metalliksi eikä torneihin osuneiden lentokoneiden mustia laatikoita koskaan löydetty. Löydettiinpä kuitenkin turmapaikan lähistöltä täysin ehjä passi, joka kuului yhdelle iskun suorittajista, Satam al-Suqamille.

Yleisradio taisi uutisoida, että löytynyt passi olisi kuulunut Mohamed Attalle. Joka tapauksessa, asia oli median mielestä selvitetty, enää pitäisi löytää iskun aivot eli Osama bin Laden.

Osama Bin Laden

Herra bin Laden lähetteli hämäily videoita Yhdysvaltain viranomaisille milloin mistäkin luolasta liki kymmenen vuoden ajan. Munuaissairas Osama näytti aina vain nuoremmalta näissä videoissa. Vihdoin muistaakseni vuonna 2011 Yhdysvaltain laivaston erikoisjoukot saivat hänet kiinni Pakistanissa, pienessä Abbottabadin kaupungissa. Virallisen raportin mukaan bin Laden ei ollut aseistautunut eikä tehnyt vastarintaa pidätettäessä. Kuitenkin paniikissa olleet parhaista parhaat erikoisjoukkojen (SEAL) jäsenet ampuivat Osaman välittömästi. Pidätyshetkestä ei tietenkään ole videomateriaalia ja pisteenä i:n päälle

Osama bin Ladenin pidätyksen suorittaneet sotilaat kuolivat helikopterin maahansyöksyssä hetkeä myöhemmin.

Osaman ruumiista piti hankkiutua eroon nopeasti, muistan kuinka Yleisradion imbesillit kertoivat, että Osama bin Laden on haudattu mereen islamilaisia perinteitä kunnioittaen. “Yhdysvaltain puolustusministeriö ilmoitti, että sekä ruumiin valmistelussa että hautauksessa oli noudatettu mahdollisimman tarkasti islamilaisia tapoja.” Toisin sanoen, maailman merkittävimmän terrori-iskun suunnittelijaa ja organisaattoria ei kannata kuulustella, vaan hänet kannattaa ampua. Lisäksi noin 3’000 ihmishenkeä vaatineen iskun suunnittelijaa ja hänen uskontoaan pitää kunnioittaa?

WTC Iskujen Virallinen Tutkinta

WTC iskujen virallinen tutkinta kesti kauan ja valmistui muistaakseni vuonna 2004, jostain syystä tutkinnan aloittaminen kesti yli vuoden. En ole ikinä eläessäni lukenut moista roskaa kuin tämän tutkintakomission noin viisisataasivuinen tuotos. Tässä vaiheessa kävi melko selväksi, että virallinen totuus eroaa kovasti oikeasta totuudesta. Aiheesta on tehty lukuisa määrä dokumentteja ja kehotan lukijaa tutustumaan amerikkalaisen arkkitehdin (Richard Gagc) kuusitoista vuotta sitten perustamaan järjestöön arkkitehdit ja insinöörit 9/11 totuuden puolesta www.ae911truth.org.

Jos olet Yleisradion toimittaja mene sen sijaan ulos leikkimään taskulamppuhippaa yksinäsi ilman taskulamppua.

Yli 3’000 arkkitehtiä ja insinööriä on tähän mennessä allekirjoittanut vetoomuksen, jonka tarkoitus on aloittaa uusi tutkinta WTC tornien sortumisesta. Villisti veikkaan, että eipä tule ikinä toteutumaan tämä toive. Asiaan vihkiytyneenä uskallan väittää, että

viralliseen totuuteen uskova on tässä tapauksessa joko tyhmä tai sitten tietämätön.

Tyhmyyden saa anteeksi, tietämättömyys on valinta. Kuka tai ketkä olivat tämän iskun takana, on kysymys, johon ei juuri nyt tarvita vastausta, tässä vaiheessa riittää tieto siitä, että totuus tai ihmishenki ei paljoa paina vaakakupissa, kun kyseessä on valtaapitävien tavoitteet.

Tappava Virus

Meillä on tässä melkoinen tilanne päällä, tappava virus on saapunut keskuuteemme, minkä seurauksena ihmisten on totuttava uuteen normaaliin eikä paluuta entiseen yhteiskuntajärjestykseen enää ole.

Ainoa toivomme on hätsyn pikaa kyhätty kokeellinen rokote,

jota malttamattomana odotamme. Bill Gates tiesi jo sanoa, että yksi ruiske suoneen ei tule riittämään. Mitä tiedämme tähän mennessä tästä korona virusten lukuisaan joukkoon kuuluvasta murhaajasta? Ainakin se edustaa poliittista vasemmistoa, koska se hyökkää republikaanien kimppuun.

Sen lisäksi, että Trump sairasti taudin muutamassa päivässä koronaa esiintyy kuulemma huomattavasti enemmän siellä missä häntä kannatetaan. Virus myös tykkää julkisuudesta, eihän se muuten olisi käynyt kuuluisuuksien kimppuun. Pelkästään USA:sa taitaa tällä hetkellä olla toistasataa julkimoa, jotka ovat sairastaneet taudin oireilla tai ilman. Eli siis ihmiset, joiden on hyvin helppo eristäytyä omiin kartanoihinsa, saavat tämän taudin helposti.

Virus on myös ovela tappaja, kuin näkymätön veitsi kurkulla. Voit nimittäin sairastaa tätä tappavaa tautia ilman, että tiedät olevasi kipeä. Virus on myös täysin erilainen kuin muut hengitystie-infektioita aiheuttavat virukset, koska sairastamalla taudin et saa siihen immuniteettia ja näin ollen sairastat tätä kunnes rokote saapuu. Tähän virukseen ei päde vanha ohje, jonka mukaan muutaman oireettoman päivän jälkeen voi palata takaisin ihmisten ilmoille. Viruksella on myös kyky erottautua limapallerosta ja kasvattaa itselleen siivet.

Aerosoliteoria

Pisaratartunta on niin eilistä. Uusinta uutta on aerosoliteoria. Virus jää liihottelemaan ilmaan vähintään vartiksi ja hyökkää maskittoman ihmisen kimppuun tämän tullessa kohdalle. Onneksi tuo leukavaippa pelastaa tältä. Leukavaipalle ei sinänsä ole asetettu mitään vaatimuksia, voit tehdä sen mistä hyvänsä kankaasta ihan itse, luulen, että verkkopaidasta tehtykin käy.

Suojamekanismi toimii kuten valkosipuli vampyyrin kanssa.

Kesällä meitä läksytettiin rantakäyttäytymisestä ja jälleen yksi ‘asiantuntija’ kertoi ihan uutisissa, että turvavälit pitää muistaa myös rannalla. Tämä akateemisesti sivistynyt herra kertoi, että uidessa on turvallista, sillä virus ei leviä vettä pitkin. En teistä tiedä, mutta itse olen uinut useimmiten pää vedenpinnan yläpuolella, kun siinä on sitä ilmaa hengitettäväksi. Tuolloin ei ollut maskisuositusta, vaikka jo puhuttiin aerosoliteoriasta ja turvavälien tärkeydestä.

Turvavälin mitta on varmasti tieteellisen tutkimuksen tulos ja sen laskenta tuskin onnistuu ihmiseltä, joka ei ole vähintään lääketieteen tohtori. Olen aivan varma, että laskennassa on huomioitu ilmaa silloin tällöin liikuttava ilmiö nimeltä tuuli. Varasti on huomioitu myös se, että ihminen ei välttämättä seiso paikoillaan viittätoista minuuttia ennen kuin suorittaa turvavälin mittaisen siirtymän.

Ehkä kauppoihin tarvitaan jonkinlainen koronatanssi, jota koreografi sitten rytmittää: “uloshengitys, askel eteen, sisäänhengitys, siirtymä sivulle”.

Tuubaa

Ja tässä vaiheessa jokainen, jolla ei ole aivosolujen kokoontumisrajoitus aktiivisena, ymmärtää, että kyseessä on tuuba. Oikeastaan

tuuba, joka on mennyt tukkoon paskasta.

Tätä tuubaa sitten myydään kansalle täysin puhtaana totuutena. Yksi asia, missä koronalla olisi parannettavaa on viruksen ydinosaaminen eli tappaminen. Tässäpä tuoreimmat kuulumiset suoraan THL:n sivuilta, olkaapa hyvät: Koronavirustautiin liittyvät kuolemat pandemian aikana 346 kpl (10.10.2020 Huomatkaa sanamuoto: liittyvät. Ei siis puhuta kuolemista, joiden primäärisyynä pidetään koronaa). Koronaan kuolleiden mediaani ikä on 84 vuotta, itse en ajatellut elää noin vanhaksi.

Verratkaapa hyvät lukijat kausi-influenssan vastaaviin lukuihin!

Tässä vielä muutama lainaus samasta lähteestä: “Kuolleista, joista tällä hetkellä on saatavilla tarkempia terveystietoja, valtaosalla (yli 90 prosenttia) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia. Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa. Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia ja lasten ja nuorten kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.

Kannattaa myös käväistä CDC:n eli Yhdysvaltain tartuntatautiviraston sivuilla lueskelemassa tilastoja.

Yleisradion toimittaja voi mennä leikkimään piilosta yksinään sillä aikaa, kun muut tutkivat lukuja.

Luvut vaan ei sovi kaikille. Jos näiden lukujen perusteella alkaa laskemaan kuolleisuutta positiivisen testituloksen saaneiden keskuudessa, kokee myös yllätyksen: Tappava tauti ei olekaan kovin tappava. Onhan se silti järkevää ja perusteltua, että viedään yrittäjiltä elanto ja duunarilta kaikki ilo elämästä näiden rajoitusten avulla. Hyvä myös, että THL suosittaa leukavaipan käyttöä, vaikka THL:n Salminen julkisesti myönsikin, että

tieteellistä näyttöä maskien hyödyistä ei ole, mutta ne on hyvä ottaa keinovalikoimaan.

Elämme tällä hetkellä toista aaltoa ja vakuutan, että aaltoja piisaa kunnes rokote saapuu. Mielenkiintoista on, että nämä humoristiset määritelmät ‘kiihtymisvaihe’ ja ‘leviämisvaihe’ mahtuvat käytössä olevan korona -testin (PCR) virhemarginaalin sisään. Tämä selittää oireettomat kantajat ja myös sen, että lupaukset lisääntyvät samaan tahtiin testaamisen kanssa. Myös oireisia tapauksia saadaan, koska tämän tappavan taudin oireet vastaavat ‘normaalia’ hengitystie-infektiota, joka vaivaa monia erityisesti syksyn ja talven tullen. Tappavan taudin ollessa kyseessä epidemian vakavuus ilmenee yksinkertaisesti sairaalahoidossa olevien ihmisten määrästä, joka on se todellinen seuraamisen arvoinen indikaattori.

Katastrofialueella eli Vaasassa sairaalahoidossa oli koronan takia nolla henkilöä. (tilanne 12.1O.2020)

Vaan älkää minua uskoko, uskokaa lääkäreitä! Valitettavasti on niin, että valtakunnan virallinen uutislähde (tässäkin kirjeessä muutaman kerran mainittu) ei tule koskaan päästämään ääneen lääkäreitä, jotka ovat eri mieltä virallisen, WHO:n ja THL:n hyväksymän, linjan kanssa.

Saksassa ja Britanniassa tavalliset lääkärit ovat sankoin joukoin lähteneet haastamaan koronarajoituksia ja hallitusten virallista linjaa. Suomessa on ollut hiljaisempaa. Jos olet lääkäri, niin haastan sinut tekemään tässä tilanteessa oikein, vaikka se maksaisi työpaikkasi.

Asiat menevät hyvin nopeasti pieleen, jos kunnolliset ihmiset lakkaavat ottamasta vastuuta ja tekemästä niin kuin on oikein.

Sairaus On Bisnes – Ei Terveys

Lääketieteeseen muuten pätee samat lainalaisuudet kuin muuhunkin toimintaan tässä maailmassa, eli rahaa täytyisi tehdä jotenkin. Olenkin ihmisille yrittänyt selittää, ettei se lääkäri välttämättä sinun terveydestäsi ole kiinnostunut, vaan sairaudestasi.

Arvatkaapa miksi syövän syntymekanismia ei koskaan tulla saamaan selville? Koska ei haluta. Voisi nimittäin käydä niin, että syöpä saataisiin lähes kokonaan estettyä. Sairauksien eliminointi ei ole kovin hyvä bisnes, sairauksien hoito sen sijaan on.

Bisnes on sairaudessa ei terveydessä.

Tiedetään, että melkein mikä kudosvaurio hyvänsä voi johtaa syöpään ja syövän ennaltaehkäisy onkin erilaisten kemikaalien ja ruoka-aineiden välttelyä, välteltävien listalle taisi viimeksi päätyä punainen liha. Kuten muidenkin sairauksien kohdalla sairauden lääkehoito on iso bisnes. Taloudellisessa mielessä paras populaatio on kroonisesti sairas populaatio, joka pysyy hengissä ja työkuntoisena lääkityksellä.

Hammaslääkärituttava tiesi sanoa, että hampaiden reikiintyminen johtuu karies bakteerista, joka yleensä tarttuu vanhemmilta lapselle. Moneltako hammaslääkäriltä lähtisi elanto, jos joku keksisi miten tuo viheliäinen bakteeri saadaan poistettua suusta? Kyseessä on kuitenkin vain bakteeri …

Luvuilla Pelottelua

Valtamedian uutisointi on tosiaan ollut melkoista luvuilla pelottelua. Aina vaan isommat luvut pelottavat ihmisiä. Toisen aallon kiihtymisvaihe (kerrassaan upea ilmaus!) on siis menossa testitulosten perusteella. Testaamista on kovasti lisätty, olisikohan tahti jo yli 10’000 testiä päivässä, hieman yli miljoona testiä on jo tehty tähän mennessä.

Yleisradion uutisissa ei juuri koskaan suhteuteta positiivisia testituloksia suoritettujen testien määrään.

Fakta on kuitenkin se, että mitä enemmän testataan, sitä enemmän myös saadaan positiivisia testituloksia, joista osa valitettavasti on vääriä positiivisia. Ei myöskään kerrota kuinka moni testatuista oli täysin oireeton (lentokenttien ja terveydenhuollon henkilökunnan pakkotestit) ja kuinka monella oli “flunssan kaltaiset oireet”.

Se, että tappavalla taudilla on flunssan kaltaiset oireet, on hieman ongelmallista. Itsekin sairastin jonkun räkätaudin juuri äsken, niin kuin syksyllä on tapana. Tiedän kuitenkin, että

se ei ollut korona, koska en kuollut!

Suomessakin on käytössä PCR testi, jonka kehitti jo edesmennyt Kary Mullis. Kyseessä on oikeastaan tutkimuskäyttöön tarkoitettu menetelmä, ei varsinainen diagnoosityökalu. Herra Mullis kuoli 74 vuotiaana viime vuoden elokuussa keuhkokuumeeseen. Miekkosen haastatteluja löytyy vielä netistä ja hänellä saattaisi olla muutama sana sanottavana PCR menetelmän käytöstä diagnoositarkoituksessa. Mies toteaa mm, että

oireeton ihminen ei yleisesti ottaen ole sairas,

vaikka menetelmällä löydettäisiinkin jotain, minkä oletetaan olevan osa taudinaiheuttajaa. Tätä periaatetta on aiemmin sovellettu myös Suomessa, oireetonta potilasta on turha testata eikä oireetonta potilasta voida tilastoida sairaaksi,

paitsi nyt!

Britanniassa testin tuottamien virheellisten positiivisten tulosten määräksi arvioitiin noin 29%. Eli 100 kontrolloitua negatiivista näytettä tuottaa 2 positiivista eli väärää tulosta. Tämä perustui vuosina 2004 – 2019 suoritettuihin testeihin muilla viruksilla. THL:n mukaan Suomessa testejä on tehty tarkastelujakson aikana 31’200 kpl ja positiivisia tuloksia on saatu 632 (kolmen päivän aikana kirjatut ilmoitukset määristä 10. – 12.10.2020).

Tehdäänpä oletus, että kukaan testatuista ei ole sairas eli näytteen pitäisi olla negatiivinen. Positiivisia tuloksia saadaan silti: 2% x 31’200 = 624. Onko meillä siis 632 vai 8 (632 – 624) tautitapausta? Ymmärrän toki, että Yleisradion toimittajat eivät käytä matematiikkaa, koska se voi olla vaikeata ja tylsää aivan kuten tutkiva journalismi välillä on.

Toimittajille Kakkia Niskaan

Olenkin hieman hymyillyt, kun ‘uutisissa’ on kerrottu, että kyselytutkimuksen mukaan puolueen xx kannatus on selvässä nousussa, kun kyseisen puolueen kannatus on muuttunut enintään virhemarginaalin verran. Jos ollaan virhemarginaalin sisällä ei voida päätellä muutoksesta mitään, eikä tulevaa oikein voi ennustaa kovin pitkälle yhden muutoksen perusteella muutenkaan, paitsi koronan kohdalla tietenkin (kiihtymisen alkuvaihetta eletään).

Jotta ei menisi vain yhden tahon haukkumiseksi, niin kaadetaan kakkia myös ‘kilpailevan’ kanavan niskaan: MTV Uutiset julkaisi elokuussa ilmiselvän valeuutisen otsikolla “Nyt puhuvat koronakevään kauhut kokeneet hoitajat – selvä viesti kaikille suomalaisille: Virus on hyvin salavakala ja taitava”. Totta, salakavala ja taitava hyvinkin!

Ja poliittisesti aktiivinen virus myös.

Artikkelin julkaisuaikaan (16.8.2020) jo tiedettiin, että toinen aalto on tulossa, aivan kuten Jeesus saapui uudelleen Greta Thunbergin muodossa. Jutussa on haastateltu kolmea nimettömänä pysyvää hoitajaa. Selvähän se on, että ollaan nimettömiä, toimittajan on helpompi laittaa omaa sekaan. Tässä muutama lainaus jutusta:

 • Me näimme keväällä kauhukuvat siitä, mitä se ulkomailla oli teho-osastoilla ja sairaaloiden edustoilla, joissa oli ruumiskontteja ja muuta,
 • Potilaita menehtyi sitä tahtia, että tavanomaista surutyötä ei ehtinyt käydä läpi, ja
 • On paljon kuolemantapauksia, eikä ollut mahdollisuuksia samanlaiseen suruprosessiin, mitä normaalisti käymmc läpi, hoitaja sanoo.

Jaahas, edes Uudellamaalla ei ollut tilastollisesti tarkasteltuna piikkiä kuolleisuudessa. Kuolleita ei siis ollut sen enempää kuin tavallisesti ja mitä surutyöhön tulee, hoitaja ei tee sairaalassa kuolleen potilaan kohdalla surutyötä, se on omaisten homma! Enkä tarkoita sitä, että hoitajan pitää olla tunteeton. Surutyötä vaativa suru vastaa tilannetta, missä läheinen ihminen kuolee. Sairaalassa kuolee ihmisiä ei siellä voi olla töissä, jos pitää surra jokaista menehtynyttä! Kaksi hoitajista on jutun mukaan Helsingin seudulta, yhdestä ei ole tietoa, oletan, että hän on pääkaupunkiseudulta myös.

Taas Yksi Koronapotilas!

KOKO pandemian aikana pääkaupunkiseudulla on kuollut koronaan 281 henkilöä, joista ennen kuolemaansa erikoissairaanhoidossa oli reilu viidesosa (lähde THL ja HUS). Jos nämä noin 60 sairaalassa menehtynyttä jaetaan pandemiaviikoille ja eri yksiköihin, voidaan päätellä millainen lisäkuorma siellä sairaaloissa todellisuudessa oli. Jos vielä huomioidaan se, että tavanomaisiin syihin kuten influenssaan, kuoli jostain syystä vähemmän ihmisiä kuin yleensä, niin päästään kuolleisuudessa viikkotasolla aivan normaaleihin, jopa pienempiin, lukuihin. Tietysti, jos kaikki hengitystieoireista kärsivät potilaat tuodaan yhdelle osastolle koronapotilaina ja

jokaisen potilaan saapuessa huudetaan “taas yksi koronapotilas!”,

niin tilanne todellakin voi näyttää kauhealta.

Haluan vielä sanoa! että kritisoin tässä nimenomaan MTV:n uutisia en hoitajia! Suomalaisen hoitajan ei muuten enää kannata lähteä Ruotsiin palkan perässä maan koronatilanteen takia. Tilastojen valossa Ruotsissa selvittiin melko hyvin keväästä. Yhteiskuntaa ei suljettu, minkä poliittisesti aktiivinen korona kosti hyökkäämällä vanhusten kimppuun!?

Joko sinut löydettiin sieltä piilosta vai löysitkö kenties itsesi arvon toimittelija? Tämäkään kappale ei oikeastaan kuulu sinulle, joten voisit mennä maailmalle leikkimään aarteenetsintää. Julkaisemisen arvoiset aarteet on yleensä haudattu tosi syvälle ja niitä ei välttämättä kannata paljastaa muille ollenkaan. Tässähän ei vielä ole varsinaisesti päästy mihinkään korona-salaliittoon, eikä myöskään päästä!

Jatko-Osa Tulossa?

Tämä kirje alkaa olla jo kohta pienen novellin pituinen, joten lopetan tällä erää tähän. Seuraako jatkoa joskus, en tiedä. Niille, jotka todella haluavat tietää kuka meitä vie ja mitä kenties on tulossa annan kaksi linkkiä. Ensimmäisen linkin takaa selviää, kuka filantrooppi meidät pelastaa koronalta:

 1. James Corbettin ylläpitämä sivu
  www.corbettreport.com/gates/.

Bill Gates

Herra Gates on mielenkiintoinen henkilö ja ilmiselvästi hyvin empaattinen, vaikkakin hymyilee jostain syystä silloin, kun tavallinen ihminen kauhistuu. Miljardiomaisuuden hankkinut ohjelmistomoguli on tätä nykyä tartuntatautien asiantuntija ilman mitään lääketieteellistä koulutusta.

Jos koronasta puhutaan. Gatesin lonkerot ulottuvat kaikkialle, todetkaa itse. Gates sanoi CNBC:n haastattelussa tammikuussa 2019, että rokotteet ovat olleet tähän saakka paras sijoituskohde tuoden sijoituksen takaisin liki 20 kertaisena.

Hän on myös sanonut, että tästä tilanteesta ei päästä ulos ennen kuin koko maapallon populaatio on rokotettu.

En ole rokotevastainen, mutta rokotehaitoista maksettavien korvausten lisäksi olen ihmetellyt sitä, että rokote ei suojaa sinua elleivät kaikki muut ole sitä ottaneet. Jäätävin Billin kommenteista oli se, missä hän sanoi pirullisen virneen kera, että “tällä kertaa tulette huomaamaan” viitaten tulevaan toiseen aaltoon.

Mies kommentoi myös Ruotsin tilannetta ollen sitä mieltä, että Ruotsissa toimittiin väärin vaikka tilanne siellä onkin nyt varsin hyvä.

Toinen tärkeä linkki on maailman talousfoorumin kotisivu:

 1. weforum.org/

  Suosittelen myös talousfoorumin youtube -kanavaa. Sieltä löytyy tulevaisuutemme.

James Corbett

James Corbett on kanadalaislähtöinen toimittaja, joka asuu Japanissa. James ei pyydä ketään sokeasti uskomaan mitään, vaan tarjoaa aina linkit tiedon alkulähteille ja kehottaa kuulijaa tekemään omat johtopäätöksensä. Tämän takia hän onkin venäläisen propagandan ja valeuutisten levittäjä (Rational Wiki).

Kannattaa muuten aina tarkistaa wikipediasta tai vastaavasta lähteestä, että henkilö varmasti on vihapuhuja, rasisti, valeuutisten levittäjä, pseudotieteen harrastaja tai salaliittoteoreetikko. Tämä yleensä takaa sen, että ollaan asian ytimessä!

Maailman talousfoorumin perustaja Klaus Schwab on kirjoittanut kirjan “Covid-19: The Great Reset” yhdessä Thierry Malleret:n kanssa. Voisi olla lukemisen arvoinen teos.

Ei Loppua Ilman Kaneettia

On siis varsin selvää, että meillä on hallinto, joka ei ymmärrä kansan parasta ja meillä on virallinen media, joka viis veisaa totuudesta. Onko kyseessä tietämättömyys vai tyhmyys? Kumpikin näistä johtaa samaan lopputulokseen. Epäpätevyyden syyllä ei oikeastaan ole väliä, koska seuraukset voivat kuitenkin olla katastrofaalisia.

Mitä meidän pitää tehdä?

Ainakin pitäisi oivaltaa se, että niin poliitikot kuin Yleisradion toimittajatkin elävät meidän kustannuksellamme ja ovat itse asiassa meidän alaisiamme. Toisin sanoen he ovat meille työntekijöitä, jotka on palkattu hoitamaan tärkeitä yhteisiä asioita. Rekrytointiprosessi tuntuu vain olevan pahasti pielessä. Tämä ongelma ei ehkä korjaannu koskaan, joten ottakaamme vastuu itse itsestämme!

Miksi meidän pitäisi kuuliaisesti noudattaa ohjeita, jotka aiheuttavat meille vahinkoa?

Mitäpä jos emme antaisi Suomen hallituksen romuttaa yhteiskuntaa yhtään enempää? Tuhansilta yrittäjiltä on jo viety elanto, samaan aikaan puhutaan työpaikkojen luomisesta. Sen sijaan, että suljemme ravintolat kello 23, sulkekaamme televisio pysyvästi.

Yksikään virus ei ole niin haitallinen kuin Yleisradion ja valtamedian tarjoilema ‘informaatio’ ja hallituksen toimet.

Eletään terveellisesti ja toimitaan viisaasti, näin vahvistamme immuniteettiamme viruksia ja propagandaa vastaan!

Kiitos, kun jaksoit lukea tämän vuodatuksen, toivon kaikkea hyvää elämääsi ja erityisesti haluan rohkaista kriittiseen ajatteluun.

               Kiitos!
               12.10.2020

               kunnioittavasti,
               Yksi Monen Puolesta

Viitteet