Mielenosoitus On Roolileikki

Katuprotestit ovat vain elämys, jonka ihmiset haluavat kokea. Näin sanoo valko­venäläinen laulaja Alyona Lanskaya.

Laulaja uskoo, että:

kaikki, mitä kaduilla tapahtuu, on vain näytös, jonka ihmiset halusivat katsotta­vakseen. He eivät tarvitse muutoksia. He eivät tiedä mitä haluavat. Olen vakuuttunut siitä, että jos kysyt jokaisesta heistä, harvat pystyvät kertomaan mitä oikein haluaa.

Hänen mielestään jotkut ihmiset osallistuvat mielen­osoituksiin joidenkin tavoitteiden takia, toiset tekevät sen vastineeksi taloudelli­sesta korvauksesta ja kolmannet osallistuvat vain pitääkseen hauskaa.

“Se on eräänlaista roska­viihdettä, edes jotain viihdettä elämään, suuressa määrin. Erityisesti nuorille valko­venäläisille. He haluavat juosta ympäriinsä, leikkiä vallan­kumouk­sellista ja poliisia. Se on vain hauskan­pitoa.

Alyona Lanskaya totesi, että ihmiset, jotka tarkoi­tuksellisesti rikkovat lakeja ja keksivät strategioita tulevia mielen­osoituksia varten, ovat samoja, jotka myös osallistuvat katu­mielen­osoituksiin.

Minulla oli tilaisuus tarkkailla heitä: ihmiset, jotka olivat täynnä rakkautta päivällä, muuttuivat helvetin hirviöiksi keskiyöllä ja alkoivat kirjoittaa valtavan määrän törky­lauseita ja manauksia, joissa halutaan jonkun toisen kuolemaa. Näin he yrittivät painostaa muita ihmisiä ja muuttaa heidän tahtoaan. Myös minä olen syyllistynyt siihen.

1 Comment

  1. Kuulostaa ihan totuudenmukaiselta.

    Ainakin elo apinoilla toikin leikki meni vähän liian tuskaiseksi ja vakavaksi. Hulluja ne on.

Comments are closed.