Uusi Testamentti. Versio 2020.

Torstaina 22.10.2020 julkaistaan uusi käännös Uudesta Testamentista. Se on maailman ensimmäinen raamatunkäännös, joka on tehty alkukielestä suoraan mobiilikäyttäjälle.

Siinä missä vielä vuoden 1992 Kirkkoraamattua kääntäessä ajateltiin käytössä kirjaa, nyt vastaanotto kehittyy nimenomaan mobiilissa, kuvaa käännöstyön lähtökohtaa UT2020-projektin vetäjänä toiminut Pipliaseuran viestintä- ja varainhankintajohtaja Terhi Huovari.

Edellisten raamatunkäännösten jälkeen on tapahtunut suoranainen digivallankumous. Mobiilikäyttäjille käännettäessä tekstin on toimittava yhtä lailla pieneltä ruudulta nopeasti silmäillen. UT2020:ssa muotoiluun on vaikuttanut myös se, että tekstin tulee toimia lisäksi ääneen luettuna ja äänikirjasta kuunneltuna.

Huomaa Logon vihreä väri

  • RGB #6FC053

Onko Suomen seuraavan vallankumouksen väri vihreä?

  • Jokainen muutosta haluava tulee mukaan omalla sävyllään ja sekoituksellaan vihreästä väristä!