Mitä Demokratian Jälkeen?

Emme välttämättä itse edes huomaa siirtymistä pois demokratiasta vaikka demokratia on aina ollut vastainen, ihmisluontoon sopimaton hallintomalli.

Kysymyshän on siitä mitä “pajunköyttä” kansalle syötetään kulloisenkin hallitusdynastia aikana, jotta se pysyy rauhallisena ja antaa rahansa hallitsijoille. Se vaihtelee ajasta toiseen. Mikä toimi keskiajalla ei välttämättä toimi tämän päivän maailmassa. Nyt meneillään on demokratian dynastia.

Ihminen On Rajana Demokratialle

On kuitenkin pidettävä mielessä,

 • että ihminen ei muutu.
 • Hyvän ja pahan erottaa vain valta. Jos kysyt miekkahallitsijalta, oliko hänen teloitustoimensa hyvä vaiko paha, aina vasta argumentti on tuon teloitetun sana. Ja sitä ei ole.
 • Niin hallitsija kuin hallittavakin toimivat aivan samojen ja molemmille yhteisten motiivien pohjalta.
 • Ihminen reagoi samanlaisessa tilanteessa samalla tavalla niin keskiajalla kuin tänä päivänäkin.
 • että jokainen yksilö on syntyessään tyhjä taulu, tabula rasa,
 • että jokainen yksilö pitää aina uudestaan ja alusta lähtien indoktrinoida vallitsevaan hallintomalliin ja tästä seuraa ylittämättömiä rajoituksia. Nyt olemme tilanteessa, jossa (indoktrinoidun) demokratian raja on tullut vastaan, koulutusjärjestelmä romahtaa.

Demokratian seuraajaksi on päällimmäisen pyrkimässä värivallankumous ja malli Euroopan Unioni.

Värivallankumous

Värivallankumous on yksi nykyisin vallitseva vaihtoehtoinen tapa valita uudet johtajat. Sehän on alkuperäistä kreikkalaista huutodemokratiaa: mennään kadulle ja huudetaan uusi johtaja valtaan. Tämän kansa ymmärtää opettamattakin; ilman indoktrinaatiota, opetustointa ja ministeriä tuhansine avustajineen.

Sitten, kun tulee uuden hallitsijaklaanin aika, kansa taas kerääntyy kadulle ja huutaa uuden klaanin tilalle. Tätä klaanidemokratiaa sitten jatkuu niin kauan kunnes tulee taas uusi vallankumous, järjestelmän muutos. Jälleen kerran.

Malli Euroopan Unioni

 • pidetään kansa ja hallitseva eliitti tiukasti erillään.
 • Euroopan komissio ja Parlamentti.
 • Parlamentti ei voi muuttaa komission päätöksiä.
 • Hallitseva eliitti valitsee itse itselleen seuraajat ja
 • kansa pidetään rauhallisena parlamentin avulla, onhan se indoktrinoitu tottelemaan
 • demokraattisen vallan kulisseja.

Malli EU perustuu maanosan hallitsemiseen kuningashuoneiden muodostaman tasapainotilan avulla. Kuninkaat valitsevat itselleen seuraajat ja järjestelmää tai muita kuningashuoneita uhkaavat kapinoitsijat nujerretaan.

Malli EU:n toimivuus perustuu siihen, että kansa on jo valmiiksi ehdollistettu tottelemaan kuullessaan sanan demokratia (Kunhan sen lausuu “oman puolueen mies” – ja kaikkihan kumartavat “demokratian” edessä).

Kolmas Malli

Valta ei saa periytyä.

 • Tästä sitten jatketaan …
Dimokritos

Dimokritos