Olemme Siirtyneet Klaanihallintoon

Jos yhden värivallankumouksen annetaan tapahtua, seuraava odottaa jo ovella.

Oleg Gaidukevich
Valkovenäjän kansalliskokouksen edustajainhuoneen kansainvälisten asioiden komission varapuheenjohtaja2

Värivallankumous On Vaalien Vaihtoehto

Jos yhden värivallankumouksen annetaan tapahtua, toinen seuraa sitä. – Valkovenäjän kansalliskokouksen edustajainhuoneen kansainvälisten asioiden komission varapuheenjohtaja Oleg Gaidukevich antoi asiaa koskevan lausunnon kommentoidessaan Kirgisian tilannetta parlamenttivaalien jälkeen.

Parlamentin jäsen Oleg Gaidukevich sanoi:

Jos yhden värimuutoksen annetaan tapahtua maassa, toinen vääjämättä seuraa sitä. Saanko selittää miksi. Vallankumous on tapahtunut. Vallankaappaus. Jos yksien ihmisten annetaan tehdä vallankumous, miksi muut eivät voisi tehdä samaa? Se tarkoittaa, että se tapahtuu uudelleen vuoden tai kahden kuluttua. Näemme sen entisissä Neuvostoliiton maissa.

Puhutaan esimerkiksi Ukrainasta. Kuinka monta värikierrosta ja vallankaappausta on jo tapahtunut siellä? Sama koskee Kirgisiaa. En aio puhua siitä, mitä kaikki jo tietävät.

Klaanijärjestelmä, perheet, jotka taistelevat muita perheitä vastaan, taistelevat pohjoisen ja etelän välillä – se on vallitseva todellisuus.

Olennaista tässä on, että sen on annettu tapahtua ensimmäisen kerran.

Valtiollisista Asioista Ei Pitäisi Päättää Kaduilla

Gaidukevich korosti, että maan kohtalosta ei pitäisi päättää kaduilla.

On myös otettava huomioon ulkopolitiikka. Ajattele Valkovenäjää – ulkomaisten toimijoiden yritys järjestää värivallankumous ja sen kautta puuttua maan asioihin. Sitten on Vuoristo-Karabah ja Kirgisia. Näemme hyvin, kuinka jotkut voimat yrittävät luoda epävakauden alueen Venäjän ympärille. Se on seurausta geopoliittisesta vastakkainasettelusta. Se on nyt saavuttanut uusia korkeuksia.

Yhdysvalloissa järjestetään vaalit. Sen tulos on vielä epäselvä. Maailma on jakautumassa uudelleen. Taistelu geopoliittisista vaikutusalueista on käynnissä. Ja Valko-Venäjän sijainti on keskeinen, koska olemme Euroopan maa

Mitä Meidän Pitäisi Tehdä

Gaidukevich kysyy: Mikä meidän agendamme pitäisi olla? Mitä meidän pitäisi tehdä?

 1. Ensinnäkin meidän on keskityttävä maan sisäiseen vakauttamiseen, poliittisiin uudistuksiin ja perustuslain muuttamiseen.

 2. Toiseksi meidän on estettävä ulkomaiden puuttuminen.

 3. Kolmanneksi meidän on tehtävä yhteistyötä Venäjän kanssa olevan valtioliiton vahvistamiseksi.

Ymmärrämme, mitä tämä kaikki tarkoittaa ja mitä on vaakalaudalla. Ja mikä tärkeintä, mitä vahvemmat unionin valtioiden suhteet ovat, sitä vahvempi meidän oma itsenäisyytemme on.

Omat Kommentit

Todella silmiä avaava mielipide!
Olemme siirtyneet demokratian jälkeiseen aikaan.
Enää hallitusta ei valita erilaisten “demokraattisten” äänestysten tuloksena vaan “suoraan kadulla”.
Klaani ja kuningas sen edustajana on ihmisen luonnollinen tapa liittoutua; alistua hallittavaksi.
Demokratia oli vain välivaihe.
Olemme jo nyt siirtyneet uuteen hallintomalliin.

Suomen kyseessä ollen politiikan suunta aivan kirjaimellisesti ottaen päätetään kaduilla. Mielenosoittajat ajavat päätöksiä läpi istumalla kadulle ja esittämällä omat vaatimuksensa. Samaan aikaan eri mieltä olevat mielenosoittajat häädetään pois kadulta hallituksen toimin. He eivät kuulu hallitsevaan klaaniin; heillä ei ole ihmisoikeuksia. Hallitseva klaani yksin päättää mikä mielipide on sallittu ja mikä ei; mikä poliittinen suunta valitaan, mikä ei; pidetäänkö vaalit vaiko ei. Ei sitä kansalta kysytä tai perustuslaista lueta.

Emme ole nähneet muutosta, koska meidän, suomalaisten, silmät ovat demokratian sokaisemat, ajatuksemme koululaitoksen indoktrinoimat ja kansalaisaktiivisuutemme “hallituksen suojeluksessa”.

Myös Suomessa olemme jo nyt siirtyneet klaanihallintoon. Demokratian kulissit pidetään yllä vain kansan pitämiseksi rauhallisena.

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli.
  Opinion: If one color revolution is allowed to happen in a country, another one will follow

  MINSK, 6. lokakuuta BelTA, Valkovenäjän uutistoimisto
  MINSK, 6 October (BelTA)

 2. Deputy Chairman of the International Affairs Commission of the House of Representatives of the National Assembly of Belarus