Meitä Valmistellaan Maskien Poistoon

New York Post julkaisi kiehtovia lainauksia2 Tony Faucin toimiston3 vanhemmalta tieteelliseltä neuvonantajalta David Morensilta.

Korona-virus 2.0 Toinen Aalto

Morens kirjoitti äskettäin4 yhdessä Faucin kanssa artikkelin5, jossa he yhdessä neuvovat meille, kuinka meidän on opittava elämään harmoniassa6 luonnon kanssa, tai saamme aikaan yhä enemmän uusia tauteja. Aivan, Fauci ja Morens kertovat, että pandemia on meidän oma vikamme. Tässä koko lainaus:

COVID-19-pandemia on jälleen uusi muistutus, joka on taas uusi lisäys historiallisten muistutusten sarjassa, että ihmisten hallitsema maailmassa, jossa ihmisen toiminta edustaa aggressiivista, vahingollista ja epätasapainoista vuorovaikutusta luonnon kanssa, itse aiheutamme yhä uusia sairauksien puhkeamisen.

Vaara ei poistu vielä lähitulevaisuudessa. COVID-19 on yksi silmiinpistävimmistä varoituskelloista yli sataan vuoteen. Sen pitäisi pakottaa meidät aloittamaan vakava ja kollektiivinen ajattelu järkevämmästä ja luovemmasta harmoniasta luonnon kanssa. Vaikka luotamme luonnon vääjäämättömään toimintaan, se tuo aina uusia ja odottamattomia yllätyksiä eteemme.

Väestön Vähentäminen Vähentää Koronakuolemia.

Vihjaavatko kirjoittajat, että pienentynyt väestö on vähemmän altis pandemioille? Tai että maaseudun väestön on muutettava kaupunkiin? Onko Suuren Nollauksen7 tarkoituksena ottaa hallintaan “ihmisen vuorovaikutus luonnon kanssa”?

Tässä on otteita New York Postin tarinasta8, jossa Morens näyttäisi taas kerran olevansa etukäteen tietoinen tulevista tapahtumista ja valmistelevan meitä maskien käytön ja sosiaalisen etäisyyden pitämisen loppumiseen. (Meillä ylin terveydenhuollon virkamies myönsi muutama päivä sitten, että suurin osa uusista tapauksista johtuu hiljaisesta leviämisestä eikä epidemian purkauksista.)

David Morens, virustutkija Allergia- ja Tartuntatautien instituutista9 sanoi, että havainnot viittaavat siihen, että virus voi muuttua tarttuvammaksi ja että tällä “saattaa olla vaikutus kykyymme hallita sitä”.

Korona Muuntuu Poliittisten Tuulien Mukana

Hän sanoi, että on mahdollista, että virus oli kehittynyt vastustuskykyiseksi ihmisten ponnisteluja vastaan, kuten käsien pesua ja sosiaalista etäisyyttä.

Naamioiden käyttäminen, käsien pesu, kaikki nämä asiat ovat esteitä tarttuvuudelle tai tartunnalle, mutta kun virus muuttuu tarttuvammaksi, sen on tilastollisesti hyödyllisempää kiertää nämä esteet, Morens kertoi lehdelle.

Nämä itseoppineet kansanterveysviranomaiset eivät ole koskaan myöntäneet olleensa väärässä missään asiassa koko tämän huijauksen aikana. Ja nyt he ovat alkaneet vedota viruksen mutaatioihin (jotka viekkaasti voittavat naamarit ja etäisyyden pitämisen) saadakseen pelon liikkeelle ja pitääkseen pandemiahuijauksen10 käynnissä, kunnes yleisö on saatu polvilleen.

                Ja Suuri Nollaus11 voi alkaa.

Meryl Nass, M.D.

Artikkelin kirjoittaja on Lääketieteen tohtori Meryl Nass.12

Tämä blogi alkoi vuonna 2007, ja siinä keskityttiin pernarutto-rokotteisiin ja aihetta laajennettiin myöhemmin muihin kansanterveys- ja poliittisiin kysymyksiin. Blogin tiedot perustuvat tiedotusvälineiden raportteihin, lääketieteelliseen kirjallisuuteen, virallisiin asiakirjoihin ja muuhun materiaaliin.

Miksi Bloggaan?

Bloggaan, koska elämä on tarkoitettu elettäväksi! Tämän blogin vasemmalla puolella on kuvia huippukokemuksistani elämän varrelta. Ja oikealla puolella on tietoa, aiheista jotka ovat intohimoni.

Ole Aito

Liian monen ihmisten elämälle on ominaista aitouden puute ja pelko heidän todellisen luonteensa tunnustamisesta ja itsensä ilmaisemisesta. Työssä ei saa sanoa, mitä ajattelee, ja yritysjärjestelmässä meidän on mahdutettava itsemme neliskulmaisiin reikiin vaikka olemme pyöreitä tappeja. Menetämme siten kosketuksemme sieluumme ja tulemme hammasrattaaksi sieluttomassa, voittoa tavoittelevassa koneistossa.

Oikeassa Olemisen Kulttuuri

Poliittisen oikeassa olemisen kulttuuri on lääketieteen alalla tarkoittanut, että jätämme huomiotta sen, miten kaupallisuus heikentää tieteen perustaa. Lääkkeiden, rokotteiden ja laitteiden valmistajien antamiin tai kliinisesti tutkittuihin tietoihin ei voi luottaa: sadat tutkimukset osoittavat tämän, mutta silti nämä vääristellyt tiedot ovat edelleen ainoa sallittu tieto, kun rokotteita, lääkkeitä ja laitteita hyväksytään.

Lääketiede Ja Etiikka

Ellei lääkäreiltä ja biologian tutkijoilta vaadita tarkkaa eettistä käyttäytymistä, oikeiden standardien puuttuminen vie lääketieteellis-farmaseuttista järjestelmää merkityksettömyyden tielle.

Ketä Lääketiede Palvelee

Lääketieteen ja sen työkalujen on oltava edullisia. Nykyinen lääketieteellinen teollisuusympäristö, jolle on ominaista tieteen halveksiminen, rahan kahmiminen sisäpiiriläisille käyttäen hyväksi hyvän hallintotavan epäonnistumisia ja sääntelyvirastojen yhteyksiä lääketeollisuuteen, on johtanut stratosfäärisiin hinnoitteluihin … ja yhä vahvemmin ohjaa meitä kohti merkityksettömyyden perikatoa.

Miksi uusi terveydenhuollon suunnitelmamme on suuri lahjoitus terveydenhuollon järjestelmälle, kun se voisi olla hyvinvoinnin tuoja kuluttajalle? Miksi se ei kata kaikkia amerikkalaisia? Miksi “julkinen vaihtoehto” ei koskaan ole ollut vaihtoehto Obaman hallinnolle? Miksi luvattu Trumpin terveydenhoitosuunnitelma unohtui heti, kun hänet valittiin presidentiksi?

Johtajiemme Ahneus

Niin monet johtajamme kantavat raskasta tahdottomuuden ja ahneuden taakkaa. Jos he olisivat yhteydessä omaan sieluunsa (ehkä jopa altistumalla luonnolle itselleen) tai tekisivät päätöksensä sen mukaan mistä on seurauksena saadun hyvän maksimoituminen, johtajamme saattaisivat löytää todellisen merkityksen ja arvon omassa elämässään.

On Vaadittava Vastuullisuutta

Ainoa tapa korjata nykyinen sotku on vaatia vastuullisuutta ja määrätä seuraamuksia epäeettisille / epärehellisille johtajille. Molemmat poliittiset puolueet nauttivat runsaasta alkupalasta BigPharman pöydältä, joten on epätodennäköistä, että nykyinen poliittinen “prosessi” tarjoaa mitään helpotusta – kuten olemme nähneet demoralisoivassa terveydenhuollon uudistusdraamassa.

Jatkan Bloggaamista

Siihen asti kunnes näin tapahtuu, jatkan tätä blogiani13 – työskentelemällä ja elämällä sillä tavalla, kuin elämän pitäisi olla, – täällä Mainen maaseudulla, kaukana vallan keskuksista.

Viitteet

 1. Bloggaaja, joka ansaitsee huomion: Meryl Nass, M.D.
  Alkuperäinen artikkeli
  Fauci’s guy prepares us for the bad news that masks and social distancing

 2. New York Post
  COVID-19 mutation may be evolving to bypass mask-wearing, hand-washing

 3. NIH – National Institute of Allergy and Infectious Diseases
  Organization

 4. PDF – David M. Morens, and Anthony S. Fauci
  Emerging Pandemic Diseases: How We Got to COVID-19

 5. Meryl Nass, M.D.
  How a false hydroxychloroquine narrative was created

 6. harmoniously

 7. the Great Reset

 8. New York Post
  COVID-19 mutation may be evolving to bypass mask-wearing, hand-washing

 9. the National Institute of Allergy and Infectious Diseases

 10. scamdemic

 11. the Great Reset

 12. Meryl Nass, M.D.
  Curriculum Vitae
  docs.google.com/document/d/1P-qoaVgEfmWiQDx8PbWrwBL0dbXD2DwUjf9l4o5uHJs/edit?usp=sharing
  Email
  merylnass at gmail dot com
  Tel
  +1-207-412-0004

 13. I’ll continue to “call it as I see it”