Helsinki tuhlaa useita miljoonia euroja laittomasti maassa olevien kaikkiin kustannuksiin.

Helsinki ei sano millekään ei – laittomasti maassa lilluvien kustannukset. Luvut ovat siis liki kolminkertaistuneet – vuodessa! Helsinki näyttää esimerkkiä miten kaupunki toimii koko maailman sosiaalitoimistona. Kymmenet tuhannet ulkomaalaiset laittomasti maassa olevat ja tulevat ihmiset suuntaavaat Helsinkiin elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Lisäksi Helsinki tuhlaa vielä laillisesti maassa olevien ulkomaalaisten sosiaalietuuksiin vuodessa noin 50 miljoonaa euroa. Nämä kaikki kustannukset katetaan aina kolmella tavalla. 1. Jatkuvasti kiristetään verotusta, jatkuvasti leikataan ja jatkuvasti otetaan lisää lainaa.

Helsingissä yhdessä vuodessa:

2018
perusterveydenhuolto 30.000€
toimeentulotuki 291.000€
HUS 104.000€
majoituspalvelut yli 200.000€
oikeudellinenapu yli 660 000€
pitkäaikainen majoitus yli 330 000€


2019
perusterveydenhuolto 81.000€
toimeentulotuki 750.000€
HUS 438.000€
majoituspalvelut n 850.000€
oikeudellinenapu yli 2 miljoonaa euroa
pitkäaikainen majoitus yli 1 miljoona euroa


www.helsinginuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/3117975

Haittamaahanmuuton eli turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja laittomasti maassa olevien ja tulevien rahoittaminen veronmaksajien rahoista tuhoaa jokaisen kaupungin ja maan talouden joka niitä ottaa lue alla olevat.About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

8 Comments

 1. Ihmiset ovat älyttömän tyhmiä. Tekevät töitä kovasti, jota verotetaan kovasti ja kärsivät jatkuvasti kiristyvästä verotuksesta. Jolla rahoitetaan vain jatkuvasti kasvavia määriä ulkomaalaisia, jotka tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä eivät tule koskaan tekemään. Suomalaiset ovat lampaita ja orjia jo nyt omassa maassaan.

 2. Länsieuroopassa noutaja kolkuttelee jo ovelle. Ollaan pian selkä seinää vasten. Valkoinen kantaväestö.

  Meidän täytyy olla realistisia. Jos kansallismielisiä aletaan vielä laajemmin vainoamaan, ei kauniit puheet, vetoomukset ja kirjoitukset auta mitään. Sellainen on totalitaarinen järjestelmä luonteeltaan.

  Kansallismielisiltä saatetaan vaatia uhrimieltä. Ei suinpäin heittäytymistä pedon kitaan mutta valmiutta kohdata todellisuus joka ei todellakaan ole rauhanomainen. Kerta kaikkiaan lopettaa pasifistinen jaarittelu joka passivoi ja turhauttaa.

  Suurissa kaupungeissa kantaväestöstä on tulossa vähemmistö. Kun omat kotikulmat, kokonaiset kaupunginosat on MIEHITETTY, on liian myöhäistä alkaa runoilla jospa tilanne muuttuisi sillä että luikimme karkuun.

  Teimme niin tai näin niin yksi asia on varma: tästä edessä olevasta koettelemuksesta emme selviä ehjin nahoin. Joka muuta edes yrittää väittää elää itsepetoksessa.

  Kesti satoja vuosia ajaa islamilaiset valloittajat pois Pyreneiden niemimaalta. Kesti satoja vuosia ennen kuin Kreikka oli vapaa Turkin miehitykseltä.

  Monikulttuurisuus ja monirotuisuus on sotaa meitä vastaan. Se jättää jälkeensä kuten sodassa palavia raunioita, mutta sillä erotuksella että tuhoutunutta kansakunnan ruumista ei voi saada takaisin eläväksi. Se on silloin ikuisesti menetetty,

  Oppikaa ajoissa pois pasifistisesta ajattelutavasta jonka päässä häämöttää varma häviö. Ennen kaikkea: olkaa valmiit aseelliseen taisteluun vapautenne puolesta.

  Kun hallitus käskee teidät laittamaan maskin päälle ja eristäytymään koteihinne ja te alistutte – miten aiotte taistella vihollista vastaan joka raiskaa, tappaa, murhaa ja tekee teistä orjia kun te jo antaudutte feministipissiksille ja globalistien juoksutytöille.

  1. Itse olen periaatteessa pasifisti. Vihaan monikulttuurisuutta, en pidä musuista enkä matuista. Ne sais heitettyä täältä teknisesti helposti veke, jos vaan kaikki niin haluais, mutta kun ei. Kirottu suvakkivasemmisto on miehittänyt kaikki hallinnon alat.

   No silloin jää ainoaksi vaihtoehdoksi se kovempi tie. Valitettavasti.

Comments are closed.