Monikulttuuristen koulujen salatut ongelmat paljastettu julkisuuteen.

Kaikissa monikulttuurissa kouluissa, joissa on ulkomaalaisia islaminuskoisia lapsia , on tilanne tosi paha. Nämä ulkomaalaiset lapset ryöstävät ja pahoinpitelevät muita lapsia. Suosituinta näille islaminuskoisille lapsille on lyödä takaapäin päähän suomalaisia lapsia, jotka kaatuvat tajuttomana maahan. Toiseksi suosituin näille islaminuskoisille lapsille on takaapäin kuristaa suomalaisia lapsia tajuttomaksi. Nämä islaminuskoiset häiritsevät opetusta mölyämällä ja rikkomalla kaiken mahdollisen mitä voi luokkahuoneessa rikkoa. Nämä ulkomaalaiset lapset eivät kunnioita opettajia ja haukkuvat ja pilkkaavat naisopettajia huoriksi. Käyvät käsiksi opettajiin ja ovat raiskanneet naisopettajia ja ahdistelleet seksuaalisesti nuoria tyttöjä ja raiskanneet joitakin. Suuri määrä näistä ulkomaalaisista lapsista on partalapsia eli ovat valehdelleet ikänsä alle 15 -vuotiaiksi, vaikka ovat todellisuudessa 20-40 vuotiaita. Nämä häirikkö ja ongelma lapset ovat kaikki lähes poikkeuksetta islaminuskoisia.

Mitä tekevät poliisi ja opettajat ja rehtori. Eivät yhtään mitään, vaikka nämä ulkomaalaiset lapset tekevät selviä rikoksia raiskauksia, seksuaalista ahdistelua, varastelua, rikkovat muiden lasten ja koulun omaisuutta. Poliisi, opettajat ja rehtori suojelevat näitä ulkomaalaisia lapsia ja uhkailevat kaikkia niitä suomalaisia lapsia, jotka joutuvat näiden rikosten uhreiksi. Yhä useampi näiden rikosten uhreiksi joutunut suomalainen lapsi. Syyllistetään opettajien ja rehtorin ja poliisin toimesta ja pelottelevat ja uhkailevat suomalaisia lapsi uhreja, että asiasta ei saa puhua kenellekään, eikä koskaan. Muuten koulu rankaisee näitä suomalaisia lapsi uhreja erilaisilla keinoilla. Poliisit uhkailevat näiden suomalaisten lapsi uhrien ja vanhempien voivan syyllistyä laittomaan vihapuheeseen, jos kertovat asiasta eteenpäin kenellekään.

Kouluissa siis suojellaan näitä ulkomaalaisia ”lapsia” ja pimitetään kaikki näiden ulkomaalaisten lasten tekemät ongelmat ja rikokset. Poliisi ei edes ala tutkimaan suurinta osaa rikosilmoituksista, mutta poliisi muistaa tehdä huostaanotto ilmoituksen kaikista lapsien vanhemmista, jotka uskaltavat kertoa asiasta julkisuudessa tai tehdä rikosilmoituksia.

Tilanne on pahentunut koko ajan, koska ulkomaalaisten määrä kasvaa jatkuvasti. Ovat myös ongelmat kasvaneet ja pahentuneet. Poliisin, rehtorin ja opettajien tämän ongelman salailu ja ongelmien pimittäminen ovat myös valtavasti lisääntyneet. Poliisin, rehtorin, ja opettajien otteet ja pelottelu ovat koventuneet rikoksen uhreiksi, joutuneita lapsia ja vanhempia kohtaan, jotta nämä eivät uskaltaisi puhua asiasta julkisuuteen, eikä tehdä rikosilmoituksia. Asiat yritetään pimittää ja salata viimeiseen asti. Jokainen opettaja tietää, että asian paljastaminen johtaa irtisanomiseen ja uran loppumiseen. Näistä syistä opettajat, lapset ja vanhemmat ovat hiljaa ja vaikenevat näistä valtavista ongelmista ja valtavasta rikollisuudesta, jota nämä ulkomaalaiset lapset tekevät kouluissa. Nämä ulkomaalaiset lapset avoimesti terrorisoivat suomalaista koulujärjestelmää, suomalaisia lapsia, opettajia vastaan. Siksi suuri määrä perheitä joutuu tämän tilanteen takia vaihtamaan koulua ja jopa useasti, koska tilanne on kestämätön ja pahenee jatkuvasti.

Tilanne pahenee kaikissa kouluissa missä ulkomaalaisten islamin uskoisten lapsien määrä kasvaa. On havaittu, että näiden aiheuttamat ongelmat kasvavat ja myös rikosten tekeminen lisääntyy. Koko järjestelmä kuitenkin suojelee näitä ulkomaalaisia lapsia, että he voivat tehdä mitä vain ilman mitään seurauksia. Opiskelu on käynyt lähes mahdottomaksi useissa luokissa näiden ulkomaalaisten lapsien terrorin takia. Tyttöjä ja naisopettajia nämä ulkomaalaiset lapset, joista suurin osa on oikeasti aikuisia ahdistelevat seksuaalisesti ja raiskaavat. Hyvät ihmiset herätkää ja vaihtakaa koulua, jos siellä on islaminuskoisia lapsia. Sellaisiin kouluihin, joissa ei ole islaminuskoisia lapsia tai hyvin vähän. Monelle vanhemmalla herätys on karu, kun nämä ulkomaalaiset lapset ovat ahdistelleet seksuaalisesti tai raiskanneet juuri heidän lapsensa. Silloin, kun he heräävät ja yrittävät saada oikeutta, koko järjestelmä on heitä vastaan. Poliisi, opettajat ja rehtorit ovat silloin kyllä heti tekemässä yhteistyössä lasten huostaanotto ilmoituksia sosiaaliviranomaisille. Jos vanhemmat uskaltavat puhua asiasta julkisuuteen tai tehdä rikosilmoituksia asiasta. Tätä valtavaa salailua mitä kouluissa nyt tapahtuu ympäri koko Suomen tulisi saada paljastettua paljon enemmän, koska uhreja on useita tuhansia jopa yli 10 000 vuodessa.

Suomalaiset viranomaiset suojelevat kaikin keinoin jopa isis-terroristien lapsia. Tämä asiahan paljastui monelle, kun terroristien lapset tuotiin Suomeen. Kuinka paljon enemmän nämä kaikki viranomaiset, opettajat, rehtorit suojelevat sitten islaminuskoisten lapsia kouluissa. Herätkää nyt ja alkakaa toimimaan ja ottakaa ne lapset pois monikulttuurisista kouluista.

Ulkomaalaiset lapset tekevät paljon pahempia asioita, kuin koulukiusaaminen oli joskus Suomessa. Koulun omaisuuden tuhoaminen, tyttöjen ja naisopettajien seksuaalinen ahdistelu ja raiskaaminen. Muiden oppilaiden omaisuuden tuhoaminen ja pahoinpiteleminen. Ulkomaalaiset lapset siis tekevät koulussa sellaisia asioita, jotka ovat rikoslaissa määritelty eli ne rikkovat lakia melkein joka päivä. Mikä pahinta ulkomaalaisten lapset tai vanhemmat eivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen teoistaan ikinä, koska 97% islaminuskoisista vanhemmista elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. He eivät joudu maksamaan mitään korvauksia ja eivät saa mitään tuomioita koskaan, vaikka moni partalapsi on selvästi aikuinen, mutta on valehdellut olevansa alaikäinen. Yhteistä näille ulkomaalaisille partalapsille on islamin uskonto.


– kirjoittanut ulkomaalaisten lasten terrorisoimiksi joutuneet suomalaisten lapsien vanhemmat, jotka joutuivat vaihtamaan koulua useasti saman asian takia.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

8 Comments

 1. Hyvä artikkeli ja järkyttäviä suunnitelmia, jotka ovat jo silminnähden edenneet pitkälle.
  Kyllä ihmiset ovat hulluja moisia mädätysvoimia kannattaessaan.
  Onko sitten ihanaa, kun yhteiskunta on köyhyydessä ja sekasorrossa???

 2. Oikeastiko joku uskoo näihin teksteihin? Miksi vaihtoehtomedian täytyy olla vaihtoehto totuudelle? Kummallista.

  1. Suvakki ei usko mitään vaikka on lähteet linkkeihin ja youtube videot, jotka todistavat, että täyttä faktaa.

   1. Niin Frankfurtin koulukunta on ihan todellinen. Siitä on paljon materiaalia saatavilla, mutta kun suvakin päässä kuzi virtaa ja pazka tekee patoja niin se on niin täynnä sitä tavaraa, että ei sinne mikään oikea tieto enää uppoa eikä itsenäinen ajattelu onnistu.

 3. Kova on suvakkien ”panssarointi” kun ei edes ”suorasuuntauksella” ammutut laakit päin pläsiä eivät läpäise kalloa niin, että ”järki kasvaisi”.
  Turku on eräs Suome mädättyneimmistä kaupungeista, jota osoitti merkittävällä tavalla jo sen nk. ”johdon” suhtautuminen Turun terrori-iskun vuosipäivään viime elokuussa. Turun Sanomat on tunnettu globalistinen kulttuurimarxistinen lehti, jonka ”leivissä” hääräsi toimittelijana muuan Rebekka Härkönen, jonka toimituksellinen osaaminen rajoittui hyvin vähään eli ”oikeaan” valehteluun näkemällä sankareita sielläkin, missä niitä ei ole.
  Mitä Turkuun tulee, se muistuttaa jo pahasti Etelä-Afrikkaa ja sitä hallitsevaa mustaa kommunistipuolue ANC:tä, jossa valkoisten metsästys on ympärivuotisesti sallittua ”huvittelua” ja maan hallitus tietysti presidenttiä myöten kuten täälläkin – rohkaisee jo senkin takia, että maan taloudellinen tilanne on päin mustaa persettä.

  Mitä tulee tähän valkoisten suomalaisten jatkuviin pahoinpitelyihin, ryöstöihin, raiskauksiin ja murhiin. On siitä suoraan ja välittömässä vastuussa Suomen valtio, joka pussaa EU:n persettä kuuliaisesti, mutta muassaan myös oma sairas ja kieroutuneen sadistinen vieraskoreus kaikkia ulkomaaneläviä kohtaan lähtien aina jo hurreista lähtien, siten ettei suomalaisen oikeuksia, terveyttä eikä ihmisoikeuksia puolusteta heidän syntymä maassaan, johon heillä ITSELLÄÄN on poisottamaton ja sen ikiroutaiseen graniittiin hakattu omistusoikeus elää turvattua elämää maassa nimeltä, Suomi, jota hänet itsensä on velvoitettu puolustamaan sen koskemattomuutta ja itsenäisyyttä sotilaana puolustusvoimien palveluksessa vankeusrangaistuksen tai sotatilassa kuoleman uhalla.

  Suomen valtio ei näin ollen hoida omaa osaansa tehdystä ”kontraktista”, vaan jättää sen omat kansalaiset vailla puolustusta ja lain tarjoamaa suojaa ”rasismin”, ”monikulttuurisuuden”, globalismin ja kulttuurimarxistisen kommunismin nimissä alistaen heidät paarialuokkaan ”kynnysmatoiksi” ja ”astinlaudoiksi” heitä ”korkeammalla” tasolla olevien muunmaalaisten ylenkatseen ja halveksunnan kohteeksi, koska nämä rotu muukalaiset tietävät olevansa tässä Hölmölässä ”kukkulan kuninkaita” ja hallitsevaa luokkaa aivan kuten britit olivat mitä korkeinta yläluokkaa hallitsemissaan merentakaisissa valtakunnissa käyttäen ”alkuasukkaita” palvelijoinaan, riksanvetäjinä ja kuormatakkoina.

  Lopuksi vielä haluan kiteyttää positiiviseksi lopuksi: ”On lottovoitto tulla ulkomaalaisena Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä!!!”

Comments are closed.