Koulussa Opetetaan Fasismia

Koulussa Opetetaan Fasismia

Monissa perheissä lapset ovat kääntyneet vanhempiaan vastaan ja asettuneet valtiollisen koululaitoksen puolelle, valtion valtion ja fasismin aatteiden kannattajiksi.

Poika on aina viisaampi kuin isä.
Poika on aina viisaampi kuin isä.

Lukija Kirjoittaa

Mart, tämä repii perheeni erilleen. En voi enää edes puhua poikani kanssa. Hän on Trumpia vastaan vain siksi, että hän ei pidä hänestä henkilökohtaisesti tai ei pidä hänen twiiteitään. Yritän selittää mistä on kyse. Tämä on sota tulevaisuuden puolesta. Poikani ei kuuntele ja hän äänestää itseään vastaan ja on liian aivopesty nähdäkseen isomman kuvan.

Martin Vastaa

Tunnen monia ihmisiä, jotka ovat samassa veneessä. Jopa kaksi omaa liikekumppaniani olivat lopettaneet kaiken yhteydenpidon lastensa kanssa. Yksi liikekumppani, joka kuoli noin 20 vuotta sitten, vaati minun varmistavan, että perintö menee hänen toiselle vaimolleen eikä mitään jää lapsille.

Nämä asiat ovat surullisia, mutta kysymys lasten aivopesu on verta sakeampi. Se on todella surullista. Mutta juuri näin toimittiin Itä-Saksassa. He yrittivät tarkoituksella kääntää lapsia vanhempiaan vastaan. Se oli vasemmiston strateginen työkalu. Koko tämä COVID-19-järjestelmä jakaa kansakuntia.

Yksi isä kertoi, että hänen poikansa sanoi välittävänsä vain verojen maksusta. Heillä ei ole aavistustakaan, mitä heidän äänensä merkitsee näissä vaaleissa.

Organisoitua Toimintaa

Tämä toiminta on hyvin järjestynyttä ja tapahtuu suuren mittakaavan puitteissa aivan kuten oli vuoden 1848 ja sitten 1917 / 1918 kommunistinen vallankumous. Ihmiset tietävät Weimarin tasavallasta ja 1920-luvun hyperinflaatiosta, mutta se mikä kaatoi hallituksen Saksassa vuonna 1918 oli vallankumous. Uusi hallitus jopa pyysi rohkeasti Venäjää tulemaan Saksan avuksi vallankumouksessa, jotta he voisivat yhdessä nauttia kommunistisesta utopiasta.

Seurauksena oli, että ihmiset möivät kaiken omaisuutensa ja vaihtoivat sen ulkomaisiin valuuttoihin.

Aivopestyt idealistit, nuori sukupolvi, menetti kaiken omaisuutensa. Tämä on myös poikasi kohtalo, surullista mutta totta. Ne, joilla oli mitään varallisuutta, vanhemmat ihmiset, ymmärsivät, mistä oli kyse. He valmistautuivat. Utopiaan uskovat nuoret kärsivät hyperinflaation seuraukset.

Uusi Valuutta – Uusi Sosialismi

Kun uusi valuutta lopulta luotiin, vuonna 1925, sen vakuutena olivat kiinteistöt – ei kulta. Kaikki kulta oli piilotettu valtion ulottumattomiin.

Valitettavasti nuoruus on sokea.

  • Biden on nukke. Hän luovuttaa valtion itsenäisyyden Yhdistyneille Kansakunnille, ja siksi he taistelevat niin kovasti.

  • Michael Bloomberg on hyvin paha. Hän yrittää maksaa kaikki sakot, 20 miljoonaa dollaria, Floridassa olevista rikoksista sillä perusteella, että he äänestävät Bidenin puolesta. En todellakaan halua elää maailmassa, jossa Bloombergilla on minkäänlaista valtaa.

  • Hienoa on nähdä, että Gatesista, Zuckerbergistä ja Bloombergista ja suuriesta joukosta muita, jotka tukevat tätä uutta tyranniaa, tulee lopulta alistettujen joukko, joilta loppuvaiheessa riistetään heidän varallisuutensa – kaikki yritykset sosialisoidaan.

Ei Toivoa

Et voi tehdä mitään. Heidät on aivopesty. Sitä on vaikea sietää. Me voimme vain ymmärtää. He ovat luomassa uutta maailmaa ja ottavat opikseen vain ja AINOASTAAN kokemuksesta. Emme voi suojella heitä.

Oppiakseen kävelemään heidän on kaaduttava monta kertaa. Kehitys voi olla peruuttamaton. Jolleivät he näe pian virheitään, jakautumisesta tulee pysyvä. Mitä enemmän yrität näyttää heille, sitä vähemmän he kuuntelevat.

Tästä syystä on niin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä heille opetetaan koulussa.

Achtung

-- EOF --

Lasten Hyväksikäyttö

Se, että lapsia käytetään hyväksi koulujärjestelmän avulla on vain osa sitä kokonaisuutta, jota kutsumme lasten hyväksikäyttämiseksi.

Hyväksikäyttäminen tapahtuu monella tasolla saman aikaisesti. Että seksuaalinen hyväksikäyttö on julkisessa keskustelussa mutta taloudellinen ja valtiollinen vähemmän, johtuu suuren enemmistön havaintomaailman kapeudesta.

  • Mitäpä köyhä nyt rahasta ymmärtäisi.
  • Valtiollisten asioiden hoito ja kokonaisten kansakuntien alistaminen pitää antaa “kokeneiden miesten”, urapoliitikkojen, haltuun. Että kansa ei sekaantuisi asioihin, jotka eivät sille kuulu.

Kansa yksinkertaisesti pidetään pimennossa siitä, mitä valtiossa tapahtuu.

Inspiraation Lähde

  1. Alkuperäinen artikkeli COVID-19 Tearing Families Apart

1 Comment

Comments are closed.