Miljoonia turvapaikanhakijoita tulossa Suomeen. EU-komissio lakkauttaa Dublinin sopimuksen ja määrää ”solidaarisuuden”

Miljoonia turvapaikanhakijoita tulossa Suomeen. EU-komissio lakkauttaa Dublinin sopimuksen ja määrää ”solidaarisuuden”

EU-komission johtaja Ursula von der Leyen sanoi, että vuodesta 1997 voimassa olleet Dublinin sopimuksen asetukset korvataan uusilla EU:n maahanmuuton määräyksillä, jotka esitellään ylikansallisen valtiovallan ottaneen EU:n toimesta ensi viikolla. GCM-sopimus on Suomea sitova ja Suomi on sitoutunut ottamaan turvapaikanhakijoina, pakolaisina, siirtolaisina useita kymmeniä miljoonia islaminuskoisia miehiä, jotka elävät koko elämänsä sosiaalietuuksilla, eivätkä koskaan tee mitään työtä. Kaikki eduskuntapuolueet ovat yksimielisesti sitoutuneet ottamaan kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja siirtolaisia Suomeen. Ainoa eduskuntapuolue, joka ei ole sitoutunut tähän on perussuomalaiset. Suomi on allekirjoittanut GCM-sopimuksen, jossa Suomi on sitoutunut ottamaan kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja siirtolaisia. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ovat hyväksyneet ja allekirjoittaneet sopimuksen EU:n ja Ruotsin kanssa. Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja siirtolaiset tuodaan suurimmaksi osaksi Ruotsin kautta Suomeen.

EU:n ja eduskuntapuolueiden tavoite on vaihtaa väestö ja tuhota kantaväestö. EU-komission johtaja Ursula von der Leyen mukaan, on tärkeää toimia nopeasti ja tehokkaasti, jotta Suomen kantaväestö ei ehdi reagoida asiaan. Leyen mukaan ainoa keino päästä pysyvästi eroon isänmaallisista kansallimielisistä rasisteista. On muuttaa kaikki euroopan maat myös Suomi islamistiseksi kalifaatiksi. Yli miljoona islaminuskoista miestä, jotka tuodaan Suomeen tulevina vuosina. Tulevat aiheuttamaan sen, että heistä ei päästä mitenkään eroon, eikä heitä voida poistaa Suomesta.

Yli miljoona islaminuskoista miestä aiheuttaa myös sen, että Suomeen perustettava islamistinen puolue tulee aina voittamaan kaikki vaalit. Kyseinen islamistinen puolue tulee ajamaan täyttä verovapautta ja vapautta rikovastuusta kaikille islamiuskoisille. Tämä tarkoittaa sitä, että islaminuskoisten ei tarvitse maksaa mitään veroja Suomessa, eikä islaminuskoisia voi tuomita mistään rikoksista. Hasad on tekemässä islamistista puoluetta Suomeen. Hasad kertoo, että nykyiset noin viisinkertaa suuremmat sosiaalietuudet islaminuskoisille verrattuna kantaväestön vastaavassa asemassa oleville, eivät tule riittäämään. Tavoitteena on muuttaa lakia, että islaminuskoisille maksetaan aina vähinään 10 kertaa suurempia sosiaalietuuksia keskimäärin, kuin kantaväestöön kuuluvalle kantasuomalaiselle, kertoo Hasad.

Hasad kertoo, että kantaväestön verotus voidaan kaksinkertaistaa ja samalla vapauttaa kaikista veroista kaikki islaminuskoiset. Kantaväestölle maksettavat sosiaalietuudet on myös tarkoitus lakkauttaa kokonaan ja vain islaminuskoiset saavat sosiaalietuuksia 10 kertaisen määrän eli vastaa suurempaa palkkaa, kuin erikoislääkäri saa. Lainat tulee muuttaa myös siten, että islaminuskoiset saavat aina lainat korotta ja kaikki lainat taataan Suomen valtion toimesta. Jos islaminuskoinen jättää lainan maksamatta ei sitä voida periä takaisin, koska valtio takaa kaikki lainat ja maksaa ne islaminuskoisten puolesta, mutta Suomen valtio ei voi periä sitä takaisin islaminuskoisilta. Suomalaiset poliisit ovat rasisteja ja siksi suomalaiset poliisit tulee lakkauttaa ja korvata islaminuskoisilla poliiseilla, joille maksetaan 2-3 kertaa suurempaa palkkaa, kuin suomalaisille poliisille, kertoo Hasad. Islaminuskoiset poliisit takaavat sen, että rasismi loppuu Suomesta pysyvästi. Islaminuskoiset poliisit kohtelevat aina vääräuskoisia siten, miten vääräuskoisia tulee kohdella. Suomi voidaan näin nopeasti ja helposti alistaa ja valloittaa islamin alaisuuteen pysyvästi, kertoo Hasad.

Mistä on kyse katso alla oleva vk-video vain 3.5 minuuttia ja levitä sitä somessa kaikille.

vk.com/video353410894_456239345

Tietojen perusteella Suomen valtamediassa ja globalistipoliitikkojen puheissa varoiteltu ns. ”uusi pakolaisaalto” on piakkoin alkamassa. EU on pakottamassa jäsenmaat vastaanottamaan käytännössä loputtomia määriä laittomasti EU-alueelle tunkeutuvia ns. ”pakolaisia” turvapaikanhakijoiksi uusilla EU-määräyksillä, jotka kumoavat valtiollista itsemääräämisoikeutta taanneet Dublin-sopimuksen asetukset. Uusista siirtolaisten vastaanottamista koskevista EU-määräyksistä tiedotetaan ensi viikolla. Suomen osuus turvapaikanhakijoista on 62 miljoonaa 62 vuodessa.

EU on laskenut tarkasti, kuinka paljon eri EU-maat voivat ottaa lisää turvapaikanhakijoina itseään esittäviä elätettäviä. Laskelmat eivät välttämättä esitä EU:n poliittisia suunnitelmia sanotaan alkusanoissa. Eipä niin, sillä nehän ovat vielä hurjemmat.

Suomelle on luvattu lisää taakkaa 62 miljoonaa turvapaikanhakijaa, pakolaista ja siirtolaista. Onhan maamme harvaan asuttu. Tutkimuslaitos on aikonut laittaa pakolaisia myös Inarin järven jäälle, jonne kuulemma mahtuvat maailman kaikki ihmiset seisomaan. Raportissa (Table 9, liitesivu 1-13) Suomen pinta-alaksi on merkitty 338.000 km2, vaikka muiden maiden kohdalla on mittaus ollut tarkempaa. Suomen pinta-ala on vesialueet mukaan lukien 338.424 km2. Mutta, mutta. Jos pakolaisille ei rakenneta asuntoja järvien päälle, on maapinta-alaa käytössä vain 303.892 km2.

Olen vahingoniloinen. Vaikka Ruotsi on ollut humanitäärinen maailman paras valtio jo pitkään, sinne mahtuu vielä 81 miljoonaa uutta pakolaista.

Tässä on se raportti: eu-com-final-report-relocation-of-refugees

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

 1. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

  Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

 2. Valta on sillä jolla rahat. Tästä syystä valtio ei saa ottaa velkaa.
  – Valtion on tyydyttävä siihen mitä kansalta pystyy riistämään.
  – Muuten valta siityy rahoittajalle. Ja juuri näin on nyt käynyt.

  Valtio ja raha pitää erottaa toisistaan.
  – Kirkko ja valtio on jo erotettu, mutta olemme palaamassa takaisin tilanteeseen, että valtio määrää sen mihin saamme uskoa ja mihin emme.

  Ursula von der Leyen puhuu Euroopan keskuspankin suulla.
  – Luomalla rahaa tyhjästä keskuspankki on ottanut kansallisilta valtioilta haltuunsa euro-maissa tapahtuvan tuotannon verotusoikeuden.

Comments are closed.