Valtio Toimii Hitlerin Käsikirjoituksen Mukaan

Elämme keskellä valtoimenaan roihuavaa psykologista sotaa, jonka tarkoituksena on alistaa ihmiset samalla tavalla kuin Adolf Hitler teki. Tarkoituksena on saada aikaan Suuri Nollaus 2 ja muuttaa maailmanjärjestys: lihan syömisestä luovutaan ja aletaan syömään hyönteisiä 3 tai Bill Gatesin tuottamia lihan korvikkeita.

Bill Gates myi kaikki osakkeensa viikkoja ennen 4 vuoden 2020 romahdusta, ikään kuin hän ennalta olisi tiennyt, että osakemarkkinat olivat romahtamassa tammikuussa 2020. Tietenkään SEC ja CFTC eivät koskaan tutkisi Bill Gatesia enempää kuin he aikanaan tutkivat Buffetin hopeahuijausta vuonna 1998, josta kuka tahansa muu olisi edelleen vankilassa.

Uskonto on oopiumia kansalle

Erityisesti kannattaa huomata, että osa tätä informaatiohyökkäystä on yritys poistaa uskonto aivan kuten tapahtui marxilaisen vallankumouksen aikana. 10. huhtikuuta 2020 Kentuckyn kuvernööri Andy Beshear ilmoitti suunnitelmista 5 tallentaa pääsiäisen kirkossakävijöiden rekisterinumerot ja pakottaa heidät kotikaranteeniin 14 päiväksi. Onneksi tuomari kumosi määräyksen. Vähemmän onnekas oli Greenvillen kaupunki Mississippi’ssä, jossa poliisiautot piirittivät King James Bible Baptist -kirkon silloin, kun siellä oli menossa kirkonmenot ja sakottivat jokaiselle kirkossakävijää 500 dollarilla. 6

Olemme hallituksesta. Tulimme tänne auttaaksemme sinua.

Tavoitteena on hylätä kaikki uskonnot ja kääntyä hallituksen puoleen korkeimpana ylijumalana, jonka tehtävä täällä (maan päällä) on vain auttaa jokaista noudattamaan pilkulleen kaikkia sääntöjä, käskyjä ja lakeja. Itä-Saksassa hallitus opetti lapsia raportoimaan vanhemmistaan, jos he vähänkään puhuivat valtiota vastaan, koska siellä hallitus oli heidän todellinen isä ja äiti. Kävin Berliinin muurin takana ennen kuin se kaatui. Näin itse, kuinka järjestelmä todella toimi. En näin sanoessani vain toista sitä, mitä joku muu on kirjoittanut.

Lisäksi he ovat ottaneet haltuunsa suurimman osan valtavirran mediaa 7. Nämä kaikki kertovat meille maailmanlopun tulosta ellemme käänny! Ellemme lopeta ilmastonmuutosta, ellemme kaada Donald Trumpia, ellemme alista Venäjää, ellemme alista Kiinaa, ellemme alista Etelä-Amerikkaa. Seurauksena voi olla vain sota 8. Nämä kaikki ovat strategioita suoraan Hitlerin ja Leninin käsikirjoituksista huolimatta siitä, että heidän poliittiset uskomuksensa olivat erilaiset. Silti molemmat käyttivät mediaa ajatustensa levittämiseen.

Lenin kirjoitti lehdistöstä

Suurin osa sanomalehdistä ja kaikki kolme suurinta televisiokanavasta USA:ssa; ne toimivat aikanaan rohkeiden ihmisten vapaassa maassa 9, nyt pelkureiden ja tutisevien vankien maassa 10. Kaikki saarnaavat tätä psykologisen sodankäynnin taktiikkaa tuhotakseen kaiken mitä kuvittelimme tulevaisuuden tuovan tullessaan. Duranty 11 kirjoitti New York Timesissa,

Walter Duranty

että stalinismi oli utopiaa. Nyt he kaikki lupaavat uutta utopiaa, joka synnytetään kukistamalla Trump ja luomalla Maailman Talousfoorumin käsikirjoittama Suuri Nollaus 12!

Viitteet