Kummalta Rokote, Putinilta Vaiko Gatesilta?

Kummalta rokote?

Kummalta rokote?

A

Hei Marty, olen niin kiitollinen blogistasi ja työstä, jonka olet tehnyt taistelussa hyvä asian puolesta.

Äskettäin venäläiset ovat ilmoittaneet, että heillä on rokote korona-virusta vastaan. Välittömästi valtamediat alkoivat hyperventiloida aiheesta tai jättivät sen kokonaan huomiotta.

Jos minut pakotettaisiin valitsemaan: joko ”hyväntahtoisen” herra Gates’in rokote tai Venäjän rokote, valitsisin venäjän rokotteen.

Onko sinulla mitään näkemystä siitä pelistä, jota venäläiset pelaavat rokotteella? Jotenkin epäilen, että he eivät vastusta väestönkasvua, koska he tarjoavat rahaa äideille lapsen saamiseksi.

Marty

Olen samaa mieltä. Luotan Putiniin enemmän kuin Bill Gates’iin.

Gates voi pitää syytöksiä salaliitoteorioina aivan miten itse haluaa. Tämä mies on erittäin vaarallinen ja minulla on varma tieto, että hän ja hänen liikekumppaninsa myivät osakkeet ja joukkovelkakirjat juuri kun kurssit olivat huipussa. He jopa sanoivat, että myynti johtui “viruksesta”. Hän on aktiivisesti edistänyt maailmantalouden tuhoamista ja hänellä on strategisia investointeja jokaisella alalla, mitä hän edistää, jopa vaihtoehtoisessa lihantuotannossa. Hänellä riitti röyhkeyttä kertoa Bloomberg Uutisille, 2 että kriisi ei lopu ennen vuoden 2021 päättymistä. Hän sanoi myös:

On ironista, että ihmiset kyseenalaistavat rokotteet ja meidän pitää vain vastata: “Voi luoja! Kuinka muuten voitte päästä eroon tästä traagisesta pandemiasta?”

Olen jo aiemmin kertonut, että serkkuni oli viety sairaalaan COVID-19:n kanssa; he antoivat hänelle hydroklorokiinia, ja hänet kotiutettiin kahdessa päivässä. Gates julkaisee edelleen vääriä tietoja väittäen, että hydroklorokiiniin liittyy “vakavien sivuvaikutusten” vaara ja väittää, että lääketurvallisuuden virkamiesten olisi sen sijaan edistää parhaillaan kehitteillä olevia lukuisia “hyviä terapeuttisia” lääkkeitä.

Hän valehtelee; ehdottomasti!

Hydroklorokiini on parempi kuin hänen rokotteensa, josta hän aikoo hyötyä laskuttamalla jokaisesta planeetan asukkaasta 3 dollaria vuodessa.

Gates on rahoittanut kokeiluja ympäri maailmaa, eikä kukaan uskalla pysäyttää häntä. Uskon, että hän on lahjonut poliitikkoja Intiasta Afrikkaan ja useimmissa muissa maissa. Hän jopa aloitti kokeilun Italiassa. 3 Gates on ilmoitti haluavansa syytesuojan rokote-oikeudenkäynneistä. Kongressi antoi rokotuksille täydellisen suojan syytteitä vastaan. He voivat tappaa sinut rokotteilla, etkä voi nostaa kannetta! Näin rokoteteollisuus toimii. Jos rokotteet ovat niin turvallisia, miksi yleensä tarvitaan syytesuoja? 4 He tietävät, että rokotteet eivät voi olla turvallisia. Siksi he haluavat syytesuojan. Mikään muu teollisuus ei vaadi tällaista koskemattomuutta. Jos autonvalmistajat tietäisivät, että moottorisi voi räjähtää ja tappaa sinut, mutta heillä olisi syytesuoja, he eivät koskaan korjaisi ongelmaa. Kuitenkin Gatesin rokoteyrityksillä on syytesuoja.

En ollekaan luota Gatesiin tai mihinkään yrityksen, joka on yhteistoiminnassa hänen kanssaan.

Viitteet