New Green Deal

Martin Armstrong 2 kertoo blogissaan, 3 että GREEN NEW DEAL ei tule onnistumaan ellei Kiinaa ja Venäjää saada alistettua globaalille eliitille. Sodalla.

Kommentti 4

Tervehdys Marty ja hyvää vointia sinulle!

Kirjoitan vain kertoakseni, että täällä Dublinissa oli eilen suuri mielenosoitus 5 korona-huijausta vastaan. Valtamedia arvioi yleisön määrän alakanttiin. Kaikki tämä tapahtuin vain muutama päivä sen jälkeen, kun ryhmä poliitikkoja, mukaan lukien Irlannin EU-komissaari Phil Hogan, rikkoi jokaista itse kirjoittamaansa korona-sääntöä vastaan osallistuessaan eliitin omaan golftapahtumaan.

“Korona-säännöt ovat kansaa varten, ei meitä”.

Totta tosiaan, ei todellakaan voi ymmärtää kaikkea tätä paskan jauhamista täällä pienessä “vanhassa kunnon Irlannissa”.

Jatka hyvän viestin levittämistä!

Terveisin,
E

Vastaus 6

Kanadassa ja Euroopassa järjestetään ensi viikonloppuna lisää joukkomielenosoituksia. Koko korona-sulkujen ja naamioiden käytön tarkoituksena on estää vallankumous, koska nämä ihmiset 7 pyrkivät tuhoamaan maailmantalouden ja rakentamaan sen uudelleen VIHREÄKSI. 8 Minulle on myös kerrottu, että todellakin varoitukseni siitä, että varoitukseni siitä, että VASEMMISTO ei koskaan suvaitse pienintäkään erimielisyyttä, on niin oikeaan osunut, että se on aivan uskomatonta.

LUOTETTAVA lähde kertoi, että Trump pitää poistaa vallasta, koska hän vastustaa tätä ilmastomuutos-agendaa ja talouden romahduttamista pakkotoimin jotta kaikki voitaisiin aloittaa uudestaan: VIHREÄNÄ. Vielä lisäksi: Trump vastustaa kaikkia sotia.

Jotkut näistä ihmisistä ovat täysin hulluja. He ymmärtävät, että länsimaisen talouden tuhoaminen ja sen rakentaminen alusta uudelleen VIHREÄKSI,

 • että se onnistuu vain, jos sekä Venäjä että Kiina, kummatkin, alistetaan eliitin vallan alle.
 • että sota on välttämätöntä heidän tavoitteensa saavuttamiseksi.

He ovat täysin hulluja! Niinpä he tappavat useita satoja miljoonia ihmisiä tai miljardeja. Kyllähän sekin pelastaa planeetan vähentämällä väestöä, ja herra Gates on silloin onnellinen.

Toivoisinpa, että Star Trek olisi totta. Silloin sanoisin:

“Scotty! Beam me up! Now!” 9

Viitteet

 1. Alkuperäinen artikkeli

  Julkaistu Sunday, 23 August 2020 15:55:52 +0300

 2. Martin Armstrong on ammatiltaan traderi. “Pörssikeinottelija”. Hän on tutkinut talouden syklejä yli 2000 vuoden ajalta ja havaintojen pohjalta kehittänyt Socrates -tietokoneohjelman. Se antaa erittäin tarkkoja ennusteita maailman talouden tapahtumista; myös sodista, valtioiden romahduksista ja uskontojen globaalista asemasta.

  DeepState yritti varastaa hänen ohjelmistonsa ja piti Armstrongia vankilassa kuusi vuotta; murhayritys epäonnistui.

 3. Thousands Protest Lockdowns in Ireland

 4. Lukijan lähettämä kysymys

 5. major demonstration in Dublin

 6. Martin Armstrong vastaa

 7. vallan taustavaikuttajat, miljardöörit

 8. New Green Deal

 9. Sattuisiko joku tietämään, miten tämä on käännetty suomeksi alkuperäisessä Star Wars -elokuvan suomennoksessa. – Kerro Kommentissa.

  Oliko se jonkinlainen teleport-laite, jolla siirrettiin ihmisiä paikasta toiseen?