Google Häärää Lääketeollisuudessa

YouTube sulki 29. heinäkuuta Del Bigtree -sivuston The Highwire1 -tilin, kun hän julkaisi videon keskusteluista Alan Dershowitzin2 kanssa rokotevaltuuksista. YouTube poisti myös satoja muita totuudenmukaisia videoita rokotteista.

Robert Kennedy Jr – Alan Dershowitz

Google On Rokoteyritys

YouTuben omistaja Google on rokoteyritys.3 Googlen emoyhtiön, Alphabet’in, kaksi tytäryhtiötä markkinoivat ja valmistavat rokotteita: Calico ja Verily. Genentech’in4 entinen toimitusjohtaja Arthur Levinson5 johtaa ikääntymistä torjuvaa lääkeyritystä Calicoa6, kun taas Verily keskittyy lääkkeiden ja rokotteiden kliinisiin tutkimuksiin Farman7 kanssa.

Vuonna 2016 Alphabet teki 715 miljoonan dollarin kaupan8 GlaxoSmithKline:n kanssa Galvanin9 perustamiseksi, joka on toinen yritys kehittää bioelektronisia lääkkeitä ja rokotteita sekä käyttää hyväksi Googlen käyttäjien lääketieteellisiä tietoja. Googlen asiakaspalvelujohtaja Mary Ellen Coe10 istuu Merckin hallituksessa11.

Käyttäjätiedo Lääketeollisuuden Käyttöön

Vuonna 2016 Google yhteistyössä Sanofin kanssa käynnisti virtuaalisen diabetesklinikan Onduo12 ja vuonna 2018 toisen liiketoiminnan, joka käyttää analytiikkaa uusien lääkkeiden ja rokotteiden kehittämiseen13

Vuonna 2018 Google sijoitti 27’000’000 dollaria Vaccitechiin14 valmistaakseen rokotteita influenssaa, MERS- ja eturauhassyöpää vastaan. Vaccitech kutsuu itseään “massarokotteiden tuotannon tulevaisuudeksi” 15. Vuonna 2020 Vaccitech aloitti COVID-rokotteen kehittämisen16. Google väittää tarjoavansa poliittisesti ja kaupallisesti neutraaleja hakuja, mutta se manipuloi systemaattisesti hakutuloksia torjumaan tietoja rokoteturvallisuudesta 17 ja rokotteiden tehokkuudesta ja ohjaa käyttäjiä harhaanjohtavaan ja vilpilliseen lääketieteelliseen propagandaan.

Sensuuri Siivittää Myyntiä

Googlen algoritmit sensuroivat negatiivista tietoa COVID-rokotteista ja positiivista tietoa terapioista, kuten hydroklorokiini18, jotka kilpailevat kehitteillä olevien rokotteiden kanssa. Google sensuroi raportteja, jotka vähentävät yleistä paniikkia COVID-19:n suhteen. Googlen määritelmä “väärää tietoa” tarkoittaa “kaikkea tietoa, jotka arvostelevat rokotustuotteita”, vaikka ne olisivat tarkkoja ja todenmukaisia. Facebook ja Google palkkasivat ”FactChecker’in” (Politifact)19 väärien tietojen sensuroimiseksi.

Politifact20 käynnistettiin Gates-säätiön aloitteesta, joka on maailman suurin rokotteiden edistäjä. Googlen järjestämä sensuuri sosiaalisessa mediassa tuhoaa asiallisen keskustelun kansainvälisistä rokotuskäytännöistä.

Kyse on liberaalin demokratian kriisistä.

Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Children’s Health Defense
    Censorship Claims Another Victim: Honest-Journalism Giant, Del Bigtree’s “The Highwire”