Antifa On Terrorijärjestö

Antifa On Terrorijärjestö

Presidentin Donald Trumpin 27. heinäkuuta 2020 antama ilmoitus, jonka mukaan hän luokittelee pian Antifan terroristijärjestöksi, perustuu kotimaan turvallisuusministeriön 1 24. kesäkuuta 2020 antamaan raporttiin Syyrian konflikti ja sen yhteys Yhdysvalloissa toimiviin anti-fasistisiin liikkeisiin 2

Fantti

Raportin sekä Thierry Meyssan’in 12. syyskuuta 2017 julkaistun artikkelin Naton anarkistiprikaatit 3 mukaan Antifa on sitoutunut yhteistyöhön kurdijoukkojen kanssa.

Antifa Ja Soros USA:n Levottomuuksien Takana

Antifa on keinottelija George Sorosin tukema ja Naton palvelukseen otettu liike. Yhdysvaltojen sisällä molemmat ovat koordinoineet anti-rasistisia mielenosoituksia, jotka ovat alkaneet George Flyodin kuoleman jälkeen 25. toukokuuta 2020. Nimen omaan Portlandissa he ovat vastakkain kotimaan turvallisuusministeriön 4 ja liittovaltion poliisin kanssa ja polttavat Yhdysvaltain lippuja ja raamattuja liittovaltion tuomioistuimen edessä.

Presidentti George W. Bush perusti kotimaan turvallisuusministeriön 11. syyskuuta 2001 tehtyjen iskujen jälkeen.

Paradoksaalista kyllä turvallisuusministeriön toiminta alkoi tuomitsemalla Thierry Meyssan.

Tämä oli ennen Donald Trumpin valintaa …

Omat Kommentit

Tiedustelupalvelut palkkaavat tuhottoman määrän erittäin korkeapalkkaista väkeä tekemään analyysejä ja sitten loppupelissä vain kopioivat toisten analyyseja.

Viitteet

 1. Kirjoitus perustuu artikkeliin
  Homeland Security against Antifa
  Thierry Meyssan
  Voltaire Network | 6 August 2020
 1. Homeland Security Department

 2. US Department of Homeland Security, June 24, 2020
  – PDF 1 Mb

 3. NATO’s Anarchist Brigades
  – by Thierry Meyssan

 4. Homeland Security Department