Facebook Vaatii Kongressin Hajottamista

Korkeat teknologiajohtajat ovat todistajina kongressin edessä koskien määräävän markkina-aseman väärinkäyttöä. Mukana ovat Jeff Bezos, maailman rikkain henkilö, Apple, Google ja Facebook. Parlamentin oikeudellinen komitea on vaatinut heitä todistajaksi kilpailurikosten tutkinnan vuoksi.

Zuckerberg Kongressin edessä

Facebook

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg on tuonut vahvasti esille vastakkainasettelun hallituksen ja teknologiayhtiöiden välillä. Kun puhutaan Facebookin liiallisesta vaikutusvallasta politiikassa, Zuckerberg ilmoitti juuri ennen todistustaan, että hänen yrityksensä aikoo ryhtyä toimiin varmistaakseen Yhdysvaltain hallituksen hajoamisen, koska hän uskoo, että hallituksella on liikaa valtaa. Hän on todennut:

On tullut aika ryhtyä konkreettisiin toimiin tätä hallitusta vastaan. Sitä ei ole uudistettu sen perustamisen jälkeen. 1

Hän korostaa, että vaikka hallitus on kyllä aloittanut hyvät aikomukset mielessään, sen toiminta osoittaa holtitonta kulttuuria ja vaarallista välinpitämättömyyttä päätösten seurauksista. Tässä suhteessa hän on täysin oikeassa, koska aivan liian monia kertaa on tapahtunut, ja talouden taantuma on osoittanut, että epäonnistumiset ovat tapahtuneet, koska hallitus puuttuu asioihin. Zuckerberg jatkoi:

Valitettavasti huipulla olevat henkilöt ovat suhtautuneet toistuvasti halveksuen ajatukseen vastuuvelvollisuudesta tai uudistuksista, ja ainoa jäljellä oleva vaihtoehto on jakaa hallitus pienemmiksi paloiksi jotta siitä ei muodostuisi vieläkin vahvempaa monopolia yhteiskunnan sisälle.

Zuckerberg päätti kommenttinsa toistuvilla vakuutuksilla, että odotettavissa olevasta oikeustaistelusta huolimatta mikään hallitus ei pysy pystyssä Facebookin lujuuden edessä.

Tämä on erittäin mielenkiintoinen kanta. Tämä julkinen lausunto kertoo juuri siitä, mitä olen kertonut verhon takana tapahtuvan. Se osoittaa lopullisesti, että meneillään on järjestäytynyt vallankaappaus.

Varoitukseni Zuckerbergille on, että hän laskee tarkkaan kätensä sormet käteltyään demokraattien kanssa, kun he lupaavat olla hajottamatta Facebookia vastineeksi tuesta Valkoisen Talon haltuun otosta marraskuussa.

Viitteet ja Omat Kommentit

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Facebook Calls for the Break-Up of US Government

  1. It’s long past time for us to take concrete actions against this behemoth of governance that has gone essentially unchecked since its inception.