Ensin Notre Dame. Seuraavaksi Córdoba.

Alkuperäinen artikkeli

Córdoba Catholic Cathedral In Spain

Córdoba Muslimeille

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Sharjah’in, diktaattori ja Gulftainer’in 1 osa-omistaja Sheikh Sultan bin Muhammad Al-Qasimi vaatii 2, että muslimit ottavat haltuun 1400 vuotta vanhan katolisen katedraalin Córdobassa, Espanjassa ja muuttavat sen moskeijaksi.

“He eivät omista sitä”, se “kuuluu muslimeille”, Sheikki Al-Qasimi julisti heinäkuussa 2020.

Al-Qasimi vaatii islamin palauttamista Córdobaan, josta se häädettiin pois vuonna 711. Al-Qasimi vaatii, että Córdoban vanha espanjalainen katedraali palautetaan islamilaiseksi.

Espanjalainen El Día de Córdoba -lehden 18. heinäkuuta 2020 antaman artikkeli 3 viittaa Al-Qasimin Sharjah Newsille antamaan 2 -haastatteluun.

Espanjan vasemmistolaiset ovat yhteistoiminnassa varakkaiden Lähi-idän muslimien kanssa ottaakseen haltuun kristittyjen katedraalin. Espanjan kommunistit käyttävät islamia vallankumouksen miekkana.

Pian sen jälkeen, kun Gulftainer aloitti yhteistoiminnan Venäjän valtion omistaman asekaupparyhmittymän ROSTEC / ROSOBORONEXPORT kanssa, Obaman hallinto otti Gulftainerin johdon sisäpiiriin antamalle yhtiölle 35 vuoden rahtikonttiterminaalin vuokrausoikeuden Floridan Port Canaveraliin. 4 Asekaupparyhmittymän yksi tuote on Club-K risteilyohjusten laukaisujärjestelmä. 1 Gulftainerin Canaveral-terminaali sijaitsee vain 1’000 metrin päässä Yhdysvaltain laivaston Trident -aluksista ja on aivan NASA:n Kennedyn avaruuskeskuksen vieressä.

Gulftainerin salaa neuvottelema Port Canaveral -sopimus oli koodinimeltään ”Project Pelican”. Merivoimien Ohio-luokan Trident-sukellusveneet, jotka tunnetaan nimellä “boomers”, ovat Amerikan ydinpelotteen tärkein osa.

Kristityt perustivat Córdoban katedraalin vuonna 600 Muslimibarbaarit hävittivät katedraalin vuonna 711 ja rakensivat paikalle moskeijan todistaakseen islamin paremmuuden. Muslimit teloittivat 48 Córdoban kristittyä marttyyria – katkaisemalla kaulan suurimmalta osalta heistä ja heittämällä loput elävänä kiehuvaan lyijyyn.

Kastilian (nykypäivän Espanja) kuningas Ferdinand III otti Córdoban kristillisen pyhän paikan takaisin muslimeilta vuonna 1236 ja teki siitä katolisen kirkon. Katedraali on pysynyt katolisen kirkon hallussa viimeiset 800 vuotta.

Nyt Sheikh Al-Qasimi vaatii Espanjan katolisen katedraalin luovuttamista muslimeille takaisin muinaisen historian perusteella. Tämä olisi hälytyskello katolisille ja samalla rohkaisisi muslimeja ja vasemmistolaisia kommunistiaktivisteja Espanjassa.

Sheikh Al-Qasimin vaatimus, että espanjalaiset katoliset luovuttivat Córdoban katedraalin islamille, tuli vain muutama päivä sen jälkeen, kun Turkin islamilainen diktaattori presidentti Recep Tayyip Erdoğan määräsi Istanbulin Rooman valtakunnan ensimmäisen kristillisen katedraalin Hagia Sophian muuttamisen moskeijaksi. Erdoğanin hallitsema Turkki ei ole enää maallinen valtio, jonka perusti nykyisen Turkin perustaja Kemal Atatürk.

Pitkä Artikkeli Jatkuu …

  • Yhdysvaltain Satamat Ovat Portti Amerikkaan
  • Sanktioita,
  • seksikauppaa,
  • salaliittoja,
  • Clinton Global Initiative,
  • Club-K Container Missile System,
  • Alliance With Communist China,
  • The Deep State,
  • Racism,
  • THAT CLAIM IS B***S**T,

Omat Kommentit

Pointti on, että kommunistit, siis vallankumoustaistelijat, mellakoijat, ynnä muut rähinöitsijät pääsevät käsiksi “isoon rahaan”, kun samalla edistävät islamin asiaa. – Tietenkin kannattaa kilpailuttaa sunnit ja shiiat keskenään.

Ehkäpä lopulta valtiollinen valtakin on arabirahoitteisten vallankumoustaistelijoiden ulottuvilla. Taisteluhaluisia joukkoja on jo sijoitettu eri puolille Eurooppaa. – Taistelijoiden kannattaa esiintyä sorrettuna kansanosana, niin he saavat vapaat kädet. Niin, ja myös vapaan verotusoikeuden kauppojen hyllyihin.