Langattomat Verkot Ja Lasten Turvallisuus

Ionisoimattoman Säteilyn Kieltäminen Kouluissa Ja Päiväkodeissa

Venäjällä

Venäjän terveysministeriö ilmoitti 17. heinäkuuta kieltävänsä pian Wi-Fi:n ja matkapuhelimien käytön peruskouluissa 1. Venäjä rajoittaa ionittomat säteilypäästöt jo 1’000 kertaa alemmalle tasolle kuin mitä Yhdysvalloissa sallitaan 2. Lukuisat tutkimukset 3 osoittavat, että Wi-Fi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita, mukaan lukien

  • oksidatiivinen stressi,
  • siittiöiden / kivesten vauriot,
  • neuropsykiatriset vaikutukset mukaan lukien EEG-muutokset,
  • apoptoosi (solukuolema),
  • solujen DNA-vauriot,
  • endokriiniset muutokset ja
  • kalsiumin ylikuormitus.

Johtavat tutkijat ja lääketieteelliset yhdistykset ovat kehottaneet kieltämään Wi-Fi:n käytön kouluissa ja vaihtamaan ne kiinteisiin verkkoihin.

Muissa Maissa

Vuonna 2013 Israel kielsi langattoman internetyhteyden päiväkodeissa 4 ja rajoitti sen käyttöä ala-asteilla. Israelin koulut sallivat Wi-Fi-yhteyden kolme tuntia viikossa ensimmäisellä ja toisella luokassa ja kuusi tuntia viikossa kolmannella luokalla.

Vuonna 2017 Kypros kielsi Wi-Fi:n 5 lastentarhoissa ja ala-asteilla.

Suositukset

Venäjä on julkaissut turvallisuussuositukset, joissa lapsia kannustetaan käyttämään langallista yhteyttä Wi-Fi-yhteyden sijaan COVID-lukituksen aikana. Children’s Health Defense on julkaissut ”askel askeleelta” -oppaan 6 siitä, kuinka langattomat laitteet voidaan johdottaa langattomaan etäoppimiseen.

Korruptio

Venäjän ionittoman säteilysuojelun kansallisen komitean puheenjohtaja, professori Oleg Grigoriev on kritisoinut korruptiota kansainvälisissä sääntelyvirastoissa. FCC:n terveysohjeet tukeutuvat vanhentuneeseen, naurettavaan oletukseen, että ionisoitumattoman säteilyn langattomat tekniikat ovat haitallisia vain, jos ne aiheuttavat lämpömuutoksia kudoksessa. Tämä oletus on osoittautunut vääräksi tuhansissa tutkimuksissa 7, jopa ennen matkapuhelimien markkinointia 1980-luvulla. Vastoin FCC:n kantaa, venäläiset tunnustivat jo 1970-luvulla, että radio- ja mikroaaltotaajuuksiin perustuvan tekniikan lähettämä säteily voi olla haitallista tasoilla, jotka ovat noin 1’000 kertaa matalammat 8 kuin tasot, jotka aiheuttavat lämpövaikutuksia.

Huolimatta suurista vahingonkorvausnäytöksistä, horjuvat FCC:n virkamiehet julistivat joulukuussa 2019, että langattoman tekniikan vahingoista ei ole näyttöä, ja kieltäytyivät tarkistamasta sen terveysohjeita. Children’s Health Defense haastoi helmikuussa 2020 FCC:n oikeuteen 9 päätöksen kumoamiseksi. Me toimitamme asiakirjat oikeudelle 29. heinäkuuta 2020.

Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Russia Considers Ban on Smart Phones and Wi-Fi in Schools to Protect Children’s Brains