Antifa Vapauttaa

Antifan väkivalta jäi monissa tapauksissa rankaisematta, joko oikeusjärjestelmämme epäonnistui tai laillisilla puolustajilla on paljon rahaa heidän suojelemiseen.

Eilen liittovaltion lainvalvonta pidätti Antifan mustat -ryhmään kuuluvan militantin. Huomaa, kuinka kuvaaja sanoo hänelle: “NLG1 saa sinut ulos”.2

  • Andy Ngo (@MrAndyNgo) 15. heinäkuuta 20203

NLG:n4 vihreiden hattujen vapaaehtoisilla5 on pääsy tuomioistuinten tietokantoihin erilaisten laillisten tilauspalveluiden kautta. Palvelusääntöjen vastaisesti he välittävät tietoja henkilöistä Antifa-tovereilleen kohderaportteja [dox] varten. Tämä on ykis tapa, miten Antifa hankkii kohdehenkilöiden osoitteet, puhelinnumerot, jne.

Yksi Antifa-mellakoitsija selitti eräässä haastattelussa koko järjestelyn:

Hei. Jos ihmettelet, kuinka #AntifaTerroristit6 pysyvät poissa vankilasta, vaikka heitä syytetään rikoksista .., niin katso tämä video7. Sen pitäisi vastata kysymykseesi.8

Kuten Post Millennial kertoi9, vaikkakin huomattavasti kevyemmällä profiililla kuin heitä tukeva media ja demokraattisen puolueen ääriaines, erityisesti Kansallinen Lakimieskilta10. Juuri tämä Kansallinen Lakimieskilta on äärimmäisen vaarallinen, kun on kyse Antifan poliittisen ohjelman ja väkivallan ylläpitämisestä.

NLG11 koostuu tuhansista äärivasemmistolaisista lakimiehistä, jotka jakautuvat yli 150 osastoon eri puolilla maata [USA]. Sen lisäksi tulee vielä yli 100 opiskelijaosastoa. Niitä rahoittavat superrikkaat hyväntekeväisyystoimijat, kuten Ford-säätiö ja George Soros.

NLG tukee Antifaa avoimestija julkisesti. Omilla nettisivuillan he toteavat, että

killan jäsenlakimiehet ymmärtävät, että oikeudellinen tuki on kriittistä minkä tahansa toiminnan suunnittelussa ja jälkihoidossa ja *että yhdistys voi normaalisti mobilisoida vapaaehtoisia lakimiehiä käsittelemään kriittisiä oikeudenkäyntejä, ja … usein puolustavat aktivisteja vapaaehtoispohjalta.

Heidän yhteystiedot ja puhelinnumerot ovat esillä Antifan verkkosivustoilla ja sosiaalisessa mediassa, kun taas NLG:n asianajajat mainostavat palveluitaan Antifa-podcasteissa ja blogeissa, kuten It’s Going Down -sivustolla12, joka on Antifan merkittävin sivusto. Ei ole yllättävää, että vuonna 2018, kun joukkopidätykset seurasivat Antifan aseellisia mob-hyökkäyksiä Berkeleyn “Ei marxismille” -mielenosoituksessa, poliisin mukaan 21 aktivistia oli soittanut NLG:lle saadakseen oikeudellista apua. Näistä suurin osa myönsi kuuluvansa Antifaan.

Varhaisvuosiensa aikana lakimieskilta houkutteli lähes 3’000 jäsentä ja sai maineen organisaationa, jolla on liberaaleja ja radikaaleja tavoitteita. NLG auttoi työntekijöitä yhdistymään ammattiliittoihin ja tuki New Deal -ohjelmia.

Huolimatta lakimieskillan aktiivisuudesta joissain korkean tason syrjinnän vastaisissa oikeusjutuissa, se väitti, että taloudellinen eriarvoisuus oli suurempi uhka sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle kuin rodullinen eriarvoisuus. Tämän seurauksena sen vetovoima mustien lakimiesten parissa alkoi heikentyä toisen maailmansodan loppuun mennessä. 1940-luvun loppuun mennessä kilta oli melkein kokonaan tuhottu heidän kommunististen yhteyksiensä ja USA:ssa lisääntyneen Puna-vihan vuoksi, joka pyyhkäisi yli koko maan. Silloin Antifan todelliset kasvot paljastettiin.

Kun jotkut killan johtajat hyväksyivät kommunistisen puolueen jäsenyyden, organisaatio alkoi laskea. Järjestö menetti 13 vuoden aikana vuosina 1946 – 1959 lähes 2’500 jäsenestään kommunisminvastaisen ristiretken vuoksi. 1970-luvulle mennessä, kuten useimmat muutkin kommunistiset ryhmät, NLG siirtyi rotupolitiikan pariin, edustaen etno-terrorin ryhmiä. Näitä olivat Mustat pantterit, Amerikan intialainen liike ja Puerto Ricon itsenäisyysliike (jonka jäsenet yrittivät tappaa muun muassa Harry Trumanin).

Myös 1970-luvulla NLG puolusti ryhmiä, jotka muistuttavat nykypäivän Antifaa: valkoista keskiluokan äärivasemmistolaista opiskelijaliikettä13 ja sen ultraväkivaltaista siipeä Weather Underground14.

NLG toimii taas yhdessä kommunistien kanssa, mutta enää ei ole aitoja amerikkalaisia, jotka estäisivät heidän toimintansa, koska poliitikkomme ovat liian korruptoituneita nähdäkseen totuuden!

Viitteet:

  1. Antifa Rioter Explains How They Keep Getting Out Of Jail Even When They’re Charged With Felonies