Päivän Miete 2020-07-21

Päivän Miete 2020-07-21

Seksityön Museo

Sen sijaan että keskustelemme naisen oikeudesta myydä vartaloaan, meidän tulisi keskittyä keskustelemaan naisen oikeudesta olla myymättä vartaloaan.

Päivän Miete 2020-07-21

Seksityö Ja Parittaminen

Paljon irtosuhteita harrastanut Rooman keisari Tiberius lopetti valtakuunasta prostituution kieltämällä rahan maksamisen ilotytöille.

Apuun tulivat pankkiirit. He alkoivat myymään poletteja, joilla sitten saattoi maksaa ilotytön palvelut. Tämän rahan nimi oli Spintriae. Sitä lyötiin nimellisarvoilla I – XII. Kolikkoihin oli kuvattu erilaisia seksiakteja Näin kauempaakin tullut Roomaan Unionin kansalainen tiesi, mitä spintriaella saa vaikka ei olisi osannut latinaa.

Pompeijissa erään kylpylän seinään oli kirjoitettu ilotytön mainos:

Si quis hic sederit,
legat hoc ante omnia.
Si qui futuere voluit Atticen,
quaerat a(ssibus) XVI.

Attiken naiminen maksaa 16 spintriaeta.

Tällä tavalla itsenäisenä ammatinharjoittajana toimineista ilotytöistä tuli pankkiirien huoria Heitä ostettiin ja myytiin aina parhaaseen markkinahintaan. Syntyi järjestäytynyt ihmiskauppa; organisoitu parittaminen.

Myymällä pankkiireille ansaitsemansa spintriaet, ilotytöt tulivat samalle tehneeksi tilityksen ansioistaan: ilmoituksen tuloista ja menoista. Tällaisen ilmoituksen vielä tänä päivänä tekevät pankkiirien huorat ja orjat kierrättämällä kaikki tulonsa ja menonsa pankin tilin kautta.

Näin heidän reaaliaikainen markkina-arvonsa on pankin jatkuvassa seurannassa.

Pompeijin Bordelliraha