Tuomio Israelin arvostelemisesta. — Kumottu.

Tuomio Israelin arvostelemisesta. — Kumottu.

Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin on kumonnut Ranskan päätöksen, jossa Israelin kauppaboikottia edistänyt aktivisti tuomittiin rangaistukseen.

Asiasta uutisoi American Herald Tribune.

Tuomio loukkasi sananvapautta. Yleissopimus ihmisoikeuksien ja perusvapauksien suojaamiseksi, 10. artikla.

Jokaisella on sananvapaus. Tämä oikeus sisältää vapauden pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia alueellisista rajoista riippumatta ja viranomaisten siihen puuttumatta

Aktivistien teot ja sanat olivat laillisia suhteessa asian yleiseen merkittävyyteen.

 • 26.9.2009 Collectif Palestine 68 aktivistit levittivät banderollin kauppakeskuksessa Illzach’issa.
 • Vaativat Israelilaisten tuotteiden boikottia.
 • Kertoivat Israelin tekemistä ihmisoikeusloukkauksista Palestiinassa.
 • Toiminta jatkui 22.3.2010.
 • Keräsivät ihmisten allekirjoituksia vetoomukseen.
 • Vaativat kauppakeskusta lopettamaan Israelilaisten tuotteiden myymisen.

Linkkejä

2 Comments

 1. Israel on lähi-idän ainoa demokratia, joten juuri sen tuotteita pitää ostaa jos niitä vain kaupoista saa. Palestiina on rooman keksimä nimitys israelille, jpten palestiinaa ei ole olemassa, vai kannatatteko jotain homocaesaria noin muutenkin? Minä tuen Israelia todellista kotimaatani.
  YHWH bless Israel !

 2. Mä en tunnusta koko Israelia koska se on Palestiina joka on joutunut juutalaisten miehittämäksi sekä Palestiinalaisten etninen puhdistus sekä maanpäällinen vankila on helvetti maan päällä. Niin kauan kun Israel on olemassa, ei paha tule poistumaan maailmasta vaan se leviää ja saastuttaa kaiken mihin koskee.
  Israel ei ole demokratiaa nähnytkään! jos Israel on esimerkki demokratiasta, en halua demokratiaa lähellekään!! Onhan se nähty mikä on Jenkkien tapana toimia ajaessaan “demokratiaa” joka maahan mitkä ne on pommittanut keskiajalle: Libya, Irak, Afganistan, Syyria jne..
  Israel on maailman suurin terroristi ja Israel ohjaa täysin myös USAn sotatoimia, ja USA rahoittaa miljardeilla Israelin armeijaa. Juutalaiset pankkiirit painaa jenkkien dollaritkin sekä juutalaiset ovat vallanneet koko USA n poliittisen järjestelmän, joka on mahdollistanut ettei Israel ole joutunut ottamaan yhtään takapakkia valloittaessaan laittomasti lisää Palestiinalle kuuluvaa maata.

Comments are closed.