Totuus Pekka Haavistosta ammattivalehtelija. Rikollisuus ja korruptio paljastettu.

Katso alla olevat videot. Levitä tietoa somessa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

5 Comments

 1. Ne jotka kiihkeimmin puhuvat siitä ettei saa luoda polarisaatiota, luovat sitä eniten. Ne jotka sanovat ettei ole olemassa mitään syytä luoda vastakkainasettelua, synnyttävät sitä eniten. Ne jotka ilmoittavat että monimuotoisuus on tulevaisuutta, pitävät huolen siitä ettei monimuotoisuutta koskaan olisi. Ne jotka sanovat ettei nationalismi ole tähän aikaan kuuluva ilmiö, haluvat kiihkeimmin Kurdeille ja Palestiinalaisille omaa kansallisvaltiota. Ne jotka sanovat ettei ketään saa sortaa ihonväriin tai uskontoon liittyen, yllyttävät muslimeita lisääntymään ja tekemään tästä puheesta pelkkää sanahelinää. Ne joiden agendaan kuuluu euroopan väestönvaihto, muistuttavat aina siitä ettei väestön oikeuksiin saa kajota pakottamalla ketään mihinkään. Ne jotka ovat joutuneet vainotuiksi, vainoavat nyt muita ja kertovat että jakamaton ihmisoikeus antaa siiheen luvan. Ne jotka istuvat nyt hallituksessa, kokivat pihtisynnytyksen mutta sanovat että siitä ei ollut mitään haittaa… Mielestäni oli, sillä sen kautta syntyi tarve lisätä polarisaatiota, vastakkainasettelua, todellisen monimuotoisuuden kadottamista, kansallismielisyyden halveksintaa paitsi kurdien ja palestiinalaisten kansalliskiihkon nimissä. Syntyi myöskin valtava tarve luoda uskontoon perustuva sorto joka liittyy samalla ihonväriin, ja väestönvaihto, joka oikeuttaa niin sanotusti vainotuille oikeuden vainota muita vedoten jakamattomiin ihmisoikeuksiin.

 2. www.sciforums.com/threads/the-atom-bomb-hoax-and-more-jewish-lies.65869/

  Suosittelen lukemaan ja niin kutsuttujen “dinosauruksien luurangot” suureksi osaksi tulevat täältä:

  www.gengutech.com/

  Ja putinista ja kuuluisasta ron paulista!

  diggerfortruth.wordpress.com/shills/

  ronpauldebunked.wordpress.com/

  Globalism = Freemasonry = Judaism

  www.bitchute.com/video/fiG11Z7JBbDC/

  ja alla todella pätevä äijä vähän kaikessa!

  www.youtube.com/user/kathodosdotcom/videos

  Ja emme elä “maapallolla”!

Comments are closed.