Ulkomaalaisista yli 500 miljoonan vuosittaiset kulut Kelalle perustoimeentulossa ja työttömyysturvasta.

Ulkomaalaisista yli 500 miljoonan vuosittaiset kulut Kelalle perustoimeentulossa ja työttömyysturvasta. Summat kasvavat jatkuvasti, kun jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Ulkomaalaisten perustoimeentulossa islaminuskoisten määrä on 97% kaikista kuluista ja työttömyyskorvauksissa islaminuskoisten määrä 96% kaikista kuluista. Kelan asiakkaista 70% on vieraskielisiä eli ulkomaalaisia. Kelan 15 miljardin budjetista ulkomaalaiset vievät 70% eli 10,50 miljardia euroa vuodessa. Kelan tärkein tehtävä on huolehtia jatkuvasti kasvavista määristä ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)

vk.com/video353410894_456239345

Lue myös:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

  1. 10,5 miljardia euroa vuodessa kela lahjoittaa veronmaksajien rahaa ulkomaalaisille. Tuo kaikki raha on poissa kantaväestöltä. Tuolla rahalla voitaisiin Kelan kaikki tuet voitaisiin kaksinkertaistaa kantaväestölle ja vielä jäisi useita miljardeja euroja rahaa käytettäviksi. Nyt Kela laittomasti evää tukia kantaväestöltä, jotta jatkuvasti kasvavat ulkomaalaisten kulut saadaan katettua. Järjetöntä toimintaa jolla on eduskuntapuolueiden hyväksyntä ollut jo 30-40 vuotta.

  2. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

    Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

  3. Tää menee reisille ja todella pahasti. Suomi vajoo paskaan pysyvästi. Siltä ei enää sitten nousta, kun on tota loissakkia riittävän paljon.

  4. Vasemmisto haluaa Suomesta pohjolan Minneapoliksen.

Comments are closed.