Korona-Kuolema OUT. Ilmasto-Kuolema IN.

Korona-kriisin tiimellyksessä poliitikot ovat alkaneet alkamaan lääkäreille määräyksiä siitä, miten lääketieteelliset diagnoosit on kirjoitettava.

On se korona-kuolema. Kirjoittakaa sillä tavalla kuolintodistukseen. Ja lakatkaa kyselemästä. Me olemme hallitus!

Tämä on yksi osa sitä kommunistista politiikkaa, jossa tiede ja taide ja viime kädessä kaikki on alistettava “yhteiskunnan” palvelukseen. Tiede ja taide ovat vain tapa valehdella kansalaiselle, että “asia ei koske sinua sillä et ole tiedemies enkä taiteilija”. Kiertoilmaus sille, että kansa on alistettava yhteiskunnan palvelukseen.

Kun lääkärit on otettu välittömään hallituksen palvelukseen ja kansan alistamiseen, on siitä seurauksena, että lääkärit haluavat nyt jo suoraa poliittista valtaa itselleen.

niinpä niin:
ruokahalu kasvaa syödessä

seuraava askel kansan alistamiseen on jo otettu. Australiassa ensimmäisenä. The Sydney Morning Herald kertoo lääkäreiden vaativan, että ilmastonmuutos on merkittävä kuolinsyyksi siinä kuin korona-viruskin.

Vaikkapa ilmastointilaite hajoaa ja henkilö kuolee kuumuuteen on se aivan ilmeisesti ihmisen aiheuttama kuumuus ja kuoleman perimmäinen syy on ilmastonmuutos.

Vaikkapa asunnon lämmitysjärjestelmä pettää ja henkilö kuolee kylmyyteen on se aivan ilmeisesti ihmisen aiheuttama kuumuus ja kuoleman perimmäinen syy on taas ilmastonmuutos.

Tottele Tai Kuolet

Kun kansan rahat on jo tuhlattu, kun veroja ei voi enää korottaa, kun mikään ei enää auta, on hallituksen viimeinen keino uhata kansalaisia suoralla ja välittömällä kuolemalla.

Kansan pitäisi tuntea kiitollisuutta siitä, että hallitus antaa sen elää.

Hallitus tulee tekemään kaikkensa, että kuolema poistuu maan päältä ja elämä voittaa. Vain kansan tottelemattomuus voi olla enää esteenä tiellä ikuiseen elämään.

Uskokaa!
Uskokaa se!