Suomessa verotetaan tuloista mitä et ole saanut ja niistä ei pääse millään eroon muuten kuin maksamalla!

Tämä asia pitäisi nostaa julkisuuteen ja kriittiseen keskusteluun ja tarkastelun alle. Siis cfd kaupankäynti (ns. Hintasopimuksilla käytävä kauppa, esim. Plus500 mikä on hyvin suosittu myös Suomessa. Sain itse ja (tuhannet muut Suomalaiset) verottajalta täysin absurdin kirjeen 2 kuukautta sitten missä ilmoittivat ykskantaan minun jättäneen ko kaupankäynnillä saamia ulkomaan tuloja ilmoittamatta 2018 verotuksessa rapiat 162 000€. No en ollut ilmoittanut koska tuollaisia tuloja ei ollut. Tein oikaisu vaatimuksen minkä jälkeen totesivat summan olleenkin 37 000€ ja rapiat. Tein jälleen oikaisu vaatimuksen syystä että, olen 2018 vuonna sijoittanut rahaa tuohon 30 000€ ja saanut takaisin 8000€ eli tappioni on noin. 22 000€. Silti eilen verottajalta tuli lopullinen päätös ja “muka ansioni ulkomailta oli 37 000€ ja siitä yli 10 000€ jälkiverot ja sanktioita yli 700€ plus viivästys korot. Täysin mielivaltaista toimintaa ja jopa verovirkailija lohdutti etten ole ainoa ja he tietävät tekevänsä väärin mutta eivät voi mitään koska KHO:n päätös ja linjaus sitoo heitä! Täysin hullu ja kenenkään täysipäisen oikeustajuun menemätön juttu!!!! Kaikesta löytyy mustaa valkoisella ja haluaisin tämän erittäin suuren epäkohdan julkiseen keskusteluun ja sitä kautta muutoksen siihen. Joka yks Suomalainen on ansainnut reilumman ja oikeudenmukaisemman kohtelun!!! 

Eli lyhyesti sama: Ihmisiä verotetaan tuloista mitä ei todellisuudessa ole!!! 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Ei hätää, tämä johtuu siitä että Veikkaus OY:n johtaja oli päissään ja huonolla tuulella kun hänelle kerrottiin yli rajojen toimivasta derivatiivikaupankäynnistä.

    Älä usko sokeasti, ota selvää mitä oikeasti on meneillään:

    altcensored.com/watch?v=gRTKjW-HY1A

Comments are closed.