Hybridi-isku Saksan AfD Puoluetta Vastaan

Saksan AfD puoluetta vastaan tehtiin onnistunut hybridi-isku.

Hybridi-sodankäynti parhaimmillaan tarkoittaa sitä, että saadaan kohteena olevan valtion kansa, puolueen hallitus, yhtiön omistajat jne. itse hyökkäämään kohdetta vastaan ja näin tuhoamaan sen.

Saksassa käytettiin 30 vuotta vanhaa tietoa puolueen puheenjohtajasta (yhdessä muiden hyökkäystoimien kanssa) siihen, että puolueen hallitus saatiin erottamaan oma puheenjohtajansa. Erottamisen puolesta äänestäneiden hallituksen jäsenten tulevaisuus on turvattu.

Keskitetty valta ja tottelevainen kansa ovat nykypäivän (hybridisessä) sotaympäristössä monen kansakunnan olemassaolon suurin uhka. Vihollinen voi erittäin pienillä resursseilla ostaa ja kiristää maan hallituksen toimimaan itse omaa kansaansa vastaan.

Saksan suojelupoliisi on jo ilmoittanut, pitävänsä hallussaan “tuhoisaa tietoa” AfD:n jäsenistä.

Hybridi-iskun kohteena ei aina ole tuhottu henkilö vaan iskun tarkoituksena on vaikuttaa paljon suurempaan joukkoon kohdehenkilöitä. Isku on vain “varoittava esimerkki” muille henkilöille, jotka pyritään alistamaan vihollisen komentoon: Juuri sinun menneisyydestäsi meillä saattaa olla tuhoisaa tietoa.

Lähde