Suomen todellinen valtionvelka on noin 160 miljardia euroa.

Valtamedia ja eduskuntapuolueet ovat salanneet ja valehdelleet Suomen valtionvelan paljon todellisuutta pienemmäksi. Suomen todellinen valtionvelka on noin 160 miljardia euroa. Katso itse alla olevasta linkistä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Globaali teollinensivilisaation hyödyllisyys on kehityksessään, yleisten systeemien kehityssääntöjen mukaan alentunut lähelle romahdustilaa. Lisäksi öljyhuippu oli jo eikä öljylle korvaavaa liikkuville käyttäjille ole saatavilla. Kasvihuoneilmasto, ilmastonmuutos ei salli ruskohiilen käyttöä, vaikka sitä onkin melkoinen määrä kaivettavaksi. Tuulienergia on parhaita siirrettävän energian, sähkön tuottamiseen. Aurinkoenergiaa tulee Maahan paljon enemmän kuin tarvitaan tai oikeastaan pystytään käyttämään. Kaikenlaista teollista kehitystä estää raaka-aineidern pula. Uraanin puute vähentää ydinvoiman mahdollisuuksia. Fosforin puute haittaa maataloutta eli ruoan tuotantoa. Meitä on liikaa.

Comments are closed.